Η Ρωσία ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού των τουριστών από την Τουρκία

Η Ρωσία ανακοίνωσε πως δεν υπάρχει σχέδιο επαναπατρισμού των τουριστών από την Τουρκία Facebook Twitter
0

Το ρωσικό υπουργικό συμβούλιο δεν εξετάζει σχέδια επαναπατρισμού ρώσων τουριστών από την Τουρκία, σε συνέχεια της κατάρριψης του ρωσικού βομβαρδιστικού Su-24, δήλωσε σήμερα η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Όλγα Γκόλοντετς.


«Όχι, δεν συζητάμε αυτό το θέμα», δήλωσε η Γκολοντετς στους δημοσιογράφους, έπειτα από ερώτηση αν η Μόσχα έχει αντίστοιχα σχέδια με εκείνα που αποφάσισε νωρίτερα αυτό το μήνα για τον επαναπατρισμό Ρώσων τουριστών από την Αίγυπτο, μετά τη συντριβή του ρωσικού επιβατηγού αεροσκάφους στη χερσόνησο του Σινά στις 31 Οκτωβρίου.


Νωρίτερα σήμερα, ο ρωσικός σύνδεσμος ταξιδιωτικών πρακτόρων ATOR ανακοίνωσε πως δεν έχει σχέδια επαναπατρισμού τουριστών από την Τουρκία, αλλά ακύρωσε τις πωλήσεις ταξιδιωτικών πακέτων για τον δημοφιλή τουριστικό προορισμό.


Όπως τόνισε η ακύρωση ή η αλλαγή ταξιδιωτικών πακέτων με προορισμό την Τουρκία αφορά περίπου 6.000 ρώσους πολίτες, που είχαν ήδη κάνει κρατήσεις ή είχαν προπληρώσει τα πακέτα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία του συνδέσμου, αυτή τη στιγμή 10.000 με 11.000 ρώσοι τουρίστες υπολογίζεται ότι βρίσκονται στην Τουρκία.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΡΙΑΛΙΤΙ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΒΙΑΣΜΟΣ

Διεθνή / Βρετανία: Η «συγγνώμη» του Channel 4 για τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης σε ριάλιτι

Η επικεφαλής του βρετανικού καναλιού δήλωσε ότι πιστεύει ότι το κανάλι ενήργησε σωστά, αλλά ότι «λυπάται βαθιά» για την ταραχή που προκάλεσε στις συμμετέχουσες
THE LIFO TEAM
ΜΠΑΡΝΕΪ ΦΡΑΝΚ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΗΠΑ

Διεθνή / Πέθανε ο Μπάρνεϊ Φρανκ, ο πρώτος ανοιχτά ομοφυλόφιλος βουλευτής των ΗΠΑ, σε ηλικία 86 ετών

Ο Φρανκ υπηρέτησε στο Κογκρέσο από το 1981 έως το 2013 και υπήρξε βασικός «αρχιτέκτονας» του Dodd-Frank Act, του νομοσχεδίου που δημιούργησε νέους εποπτικούς μηχανισμούς και επέβαλε αυστηρότερους περιορισμούς στις τράπεζες μετά τη Μεγάλη Ύφεση του 2008
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗ ΣΧΕΔΙΟ

Διεθνή / «Η πόρτα προς το μέλλον της Γάζας παραμένει κλειστή»: Οι υποσχέσεις Τραμπ για ανοικοδόμηση «κολλάνε»

H Γάζα παραμένει χωρίς σαφή ορίζοντα αποκατάστασης, με τους κατοίκους να συνεχίζουν να ζουν σε συνθήκες κρίσης και το πολιτικό μέλλον της περιοχής να παραμένει εξαιρετικά αβέβαιο
THE LIFO TEAM