Ο Κριστιάνο Ρονάλντο υπέγραψε τη συμφωνία με την Καθρίν Μαγιόργκα, αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να την αποζημιώσει, υπό την πίεση της Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την καθημερινή εφημερίδα της Πορτογαλίας "Correio da Manha".

 

Η εφημερίδα ανασυγκροτεί έτσι την υπερασπιστική γραμμή των δικηγόρων του επιθετικού της Γιουβέντους, σχετικά με τις κατηγορίες βιασμού το 2009.

 

Σύμφωνα με το ιβηρικό έντυπο, οι δικηγόροι του CR7 αποσκοπούν στην πλήρη εξάλειψη της κατηγορίας της Μαγιόργκα και φέρνουν στο προσκήνιο εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης.

 

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η ισπανική ομάδα άσκησε πίεση στον παίκτη να υπογράψει τη συμφωνία και να καταβάλει αποζημίωση στη γυναίκα. Εκείνη τη χρονιά, στην πραγματικότητα, ο Ρονάλντο είχε μόλις μεταγραφεί από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους «μπλάνκος» και ο σύλλογος φοβήθηκε για την εικόνα του.

 

Όπως αναφέρεται στην εκδοχή της πορτογαλικής εφημερίδας «οι ανησυχίες αυξήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από το γεγονός ότι, κατά τις αμερικανικές διακοπές του το 2009, ο Κριστιάνο είχε απασχολήσει τον "ροζ Τύπο" για τις επαφές του με την Πάρις Χίλτον.

 

Η επένδυση της Ρεάλ Μαδρίτης στον παίκτη ήταν τεράστια και, αν και κανείς δεν είχε αμφιβολίες για την κλάση του, υπήρχε κάποια ανησυχία για τις συνέπειες της συμπεριφοράς του εκτός γηπέδου».

 

Για τους λόγους αυτούς, κατά τη διάρκεια των επόμενων μηνών οι δικηγόροι του συλλόγου και του Πορτογάλου άσου αποφάσισαν από κοινού την καλύτερη στρατηγική για την αντιμετώπιση της υπόθεσης, μέχρι την υπογραφή της συμφωνίας τον Ιανουάριο του 2010, που πάντως υποστηρίζεται πως υπογράφηκε από τον Κριστιάνο Ρονάλντο ενάντια στη θέλησή του, επειδή εκείνος δήλωνε πάντοτε αθώος.

 

Όμως, η "Correio da Manha" δεν σταματά σε αυτές τις λεπτομέρειες, αλλά αναλύει τον επίλογο της διάσημης νύχτας του Ρονάλντο. Η Μαγιόργκα ισχυρίστηκε ότι εγκατέλειψε τη σουίτα στο ξενοδοχείο Palms Palace, όπου έλαβαν χώρα τα γεγονότα, λίγο μετά τον υποτιθέμενο βιασμό.

 

Η εκδοχή του CR7, όμως, είναι σίγουρα διαφορετική: αφού τελείωσαν τη σχέση, αυτός και το πρώην μοντέλο επέστρεψαν στη ντισκοτέκ Rain και πέρασαν μαζί αρκετές ώρες της νύχτας.

 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ