Η Πάρις Τζάκσον ζητά συμφωνητικό εχεμύθειας στους επισκέπτες της: «Έπαθα PTSD από τους παπαράτσι»

Η Πάρις Τζάκσον ζητά συμφωνητικό εχεμύθειας στους επισκέπτες της: «Έπαθα PTSD από τους παπαράτσι» Facebook Twitter
0

Η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε πως πάσχει από μακροχρόνιο άγχος και ψυχολογικά τραύματα λόγω της συνεχούς έκθεσης στον φακό των παπαράτσι από τότε που ήταν παιδί. 

«Μερικές φορές έχω ακουστικές ψευδαισθήσεις με κλικ κάμερας και παράνοια, πηγαίνω για ψυχοθεραπεία για πολλά πράγματα και αυτό μέσα», είπε μιλώντας στο Red Table Talk και την φίλη της, Γουίλοου Σμιθ. «Ακούω τον ήχο σακούλας σκουπιδιών και πετάγομαι πανικόβλητη. Νομίζω ότι είναι σίγουρα PTSD», πρόσθεσε. 

Η Γουίλοου Σμιθ είπε ότι γνώρισε την Πάρις στο πλατό του τηλεοπτικού σόου «Hawthorne», της μητέρας της. Τα δυο κορίτσια ανέπτυξαν με τα χρόνια μια δυνατή φιλία, έχοντας μεγαλώσει αμφότερες με διάσημους γονείς, ενώ μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μουσική, το μόντελινγκ, θέματα όπως η ψυχική υγεία, η σεξουαλικότητα και το body image. 

Ένας τρόπος που επιλέγει η Πάρις Τζάκσον να διαφυλάσσει την προσωπική ζωή της, είναι ζητώντας σε όσους πηγαίνουν στο σπίτι της να υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας. 

Η Πάρις Τζάκσον, που έχει κάνει σχέσεις με άντρες και γυναίκες, είπε πως αν και υπάρχουν εντάσεις με κάποιους συγγενείς της αναφορικά με την σεξουαλικότητά της, στηρίζεται κυρίως στους αδερφούς της - Prince και Prince Michael II- και τον παλιό οικογενειακό φίλο της, Ομέρ Μπάτι.

Το 2020, με τον τότε σύντροφό της, Γκάμπριελ Γκλεν είχαν κάνει στο Facebook Watch το ντοκιμαντέρ «Unfiltered», προσφέροντας μια ματιά στην προσωπική ζωή τους. Η Πάρις Τζάκσον είχε αποκαλύψει τότε πως αυτοτραυματίζεται και τις απόπειρες αυτοκτονίας, και είπε πως μέσω της μουσικής καταφέρνει να διαχειρίζεται τον πόνο της. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ