Η Πάρις Τζάκσον ζητά συμφωνητικό εχεμύθειας στους επισκέπτες της: «Έπαθα PTSD από τους παπαράτσι»

Η Πάρις Τζάκσον ζητά συμφωνητικό εχεμύθειας στους επισκέπτες της: «Έπαθα PTSD από τους παπαράτσι» Facebook Twitter
0

Η Πάρις Τζάκσον αποκάλυψε πως πάσχει από μακροχρόνιο άγχος και ψυχολογικά τραύματα λόγω της συνεχούς έκθεσης στον φακό των παπαράτσι από τότε που ήταν παιδί. 

«Μερικές φορές έχω ακουστικές ψευδαισθήσεις με κλικ κάμερας και παράνοια, πηγαίνω για ψυχοθεραπεία για πολλά πράγματα και αυτό μέσα», είπε μιλώντας στο Red Table Talk και την φίλη της, Γουίλοου Σμιθ. «Ακούω τον ήχο σακούλας σκουπιδιών και πετάγομαι πανικόβλητη. Νομίζω ότι είναι σίγουρα PTSD», πρόσθεσε. 

Η Γουίλοου Σμιθ είπε ότι γνώρισε την Πάρις στο πλατό του τηλεοπτικού σόου «Hawthorne», της μητέρας της. Τα δυο κορίτσια ανέπτυξαν με τα χρόνια μια δυνατή φιλία, έχοντας μεγαλώσει αμφότερες με διάσημους γονείς, ενώ μοιράζονται το ίδιο πάθος για την μουσική, το μόντελινγκ, θέματα όπως η ψυχική υγεία, η σεξουαλικότητα και το body image. 

Ένας τρόπος που επιλέγει η Πάρις Τζάκσον να διαφυλάσσει την προσωπική ζωή της, είναι ζητώντας σε όσους πηγαίνουν στο σπίτι της να υπογράφουν συμφωνητικό εχεμύθειας. 

Η Πάρις Τζάκσον, που έχει κάνει σχέσεις με άντρες και γυναίκες, είπε πως αν και υπάρχουν εντάσεις με κάποιους συγγενείς της αναφορικά με την σεξουαλικότητά της, στηρίζεται κυρίως στους αδερφούς της - Prince και Prince Michael II- και τον παλιό οικογενειακό φίλο της, Ομέρ Μπάτι.

Το 2020, με τον τότε σύντροφό της, Γκάμπριελ Γκλεν είχαν κάνει στο Facebook Watch το ντοκιμαντέρ «Unfiltered», προσφέροντας μια ματιά στην προσωπική ζωή τους. Η Πάρις Τζάκσον είχε αποκαλύψει τότε πως αυτοτραυματίζεται και τις απόπειρες αυτοκτονίας, και είπε πως μέσω της μουσικής καταφέρνει να διαχειρίζεται τον πόνο της. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Οι 5 φορές που απέδειξε ότι είναι ο πιο γνωστός αντιεμβολιαστής των ΗΠΑ

Διεθνή / Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ: Οι 5 φορές που απέδειξε ότι είναι ο πιο γνωστός αντιεμβολιαστής των ΗΠΑ

Ο αμερικανός υπουργός Υγείας προσπάθησε πολλές φορές να αποτάξει τον τίτλο του αντιεμβολιαστή, ωστόσο οι πράξεις και τα λόγια του έως σήμερα αποδεικνύουν το αντίθετο
LIFO NEWSROOM
Κασμίρ: Τα χτυπήματα της Ινδίας στο Πακιστάν δείχνουν πώς ο πόλεμος έγινε και πάλι νόρμα

Διεθνή / Κασμίρ: Τα χτυπήματα της Ινδίας στο Πακιστάν δείχνουν πώς ο πόλεμος έγινε και πάλι νόρμα

Ο ολοκληρωτικός πόλεμος είναι απίθανος, αλλά η μετατόπιση των στόχων εν μέσω των συγκρούσεων στη Γάζα και την Ουκρανία υποδηλώνει ότι η κρίση στο Κασμίρ θα μπορούσε να κλιμακωθεί
LIFO NEWSROOM
Δασμοί Τραμπ: Ετοιμάζεται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ - Βρετανίας

Διεθνή / Δασμοί Τραμπ: Ετοιμάζεται εμπορική συμφωνία ΗΠΑ - Βρετανίας

Όπως αποκαλύπτουν οι New York Times και το Politico, η συμφωνία βρίσκεται στα σκαριά με τη βρετανική κυβέρνηση υπό την ηγεσία του πρωθυπουργού Κιρ Στάρμερ, επικαλούμενα πληροφορίες από πηγές με γνώση των εξελίξεων
LIFO NEWSROOM
Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πώς μεγαλώνουν την πριγκίπισσα Σαρλότ ως «αναπληρωματική» του μελλοντικού διαδόχου

Διεθνή / Πρίγκιπας Ουίλιαμ - Κέιτ Μίντλετον: Πώς μεγαλώνουν την πριγκίπισσα Σαρλότ ως «αναπληρωματική» του μελλοντικού διαδόχου

«Το να είσαι δεύτερος σε μια αυστηρά ιεραρχική οικογένεια και θεσμό έχει τις προκλήσεις του» αναφέρει ο βασιλικός βιογράφος και συγγραφέας του βιβλίου «The Making of a King»
LIFO NEWSROOM
Κασμίρ: Ποιες είναι οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που στόχευσε η Ινδία στο Πακιστάν

Διεθνή / Κασμίρ: Ποιες είναι οι δύο τρομοκρατικές οργανώσεις που στόχευσε η Ινδία στο Πακιστάν

Η Ινδία εξαπέλυσε αεροπορικά πλήγματα εναντίον των Lashkar-e-Taiba και Jaish-e-Mohammed στο Κασμίρ - Ποιες είναι οι τρομοκρατικές οργανώσεις και πώς επηρεάζουν τις σχέσεις Ινδίας–Πακιστάν
LIFO NEWSROOM