Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε 100.000$ για ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν, με την υπογραφή του

Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε 100.000$ για ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν, με την υπογραφή του Facebook Twitter
0

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε έκπληξη όχι μόνο με την εμφάνισή της στο Μπρόντγουεϊ, αλλά κυρίως επειδή έκανε προσφορά 100.000 δολαρίων για να ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν. 

Η δημοπρασία έγινε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man», προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στην οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids. Ξαφνικά, ακούστηκε η Νικόλ Κίντμαν να λέει «100.000 δολάρια», κάνοντας την προσφορά της για το καπέλο του Χιου Τζάκμαν, το οποίο είχε υπογράψει ο ηθοποιός. 
 
«Είναι η Νικόλ Κίντμαν!», άρχισε να λέει ο κόσμος όταν γύρισε και είδε την σταρ, ενώ σηκώθηκαν και την χειροκροτούσαν. Η ηθοποιός πλησίασε τη σκηνή και αγκάλιασε τον Τζάκμαν, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αστειεύτηκε: «Νικ, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι δολάρια Αυστραλίας».

Η Κίντμαν τον καθησύχασε γελώντας και πήρε από τα χέρια του το καπέλο, το οποίο φόρεσε. Στη συνέχεια, ο Τζάκμαν μίλησε με τα θερμότερα λόγια για εκείνη. «Ξέρω την Νικ περίπου 30 χρόνια, έχω συνεργαστεί μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη. Είναι μια από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που ξέρω», είπε από σκηνής και συμπλήρωσε: «Είσαι ωραίος άνθρωπος, σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου». 

Το «The Music Man» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς στο Μπρόντγουεϊ και αποφέρει 2-3 εκατ. δολάρια την εβδομάδα σε εισιτήρια. Ο θίασος συγκεντρώνει χρήματα για την οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids μετά τις παραστάσεις, το τελευταίο διάστημα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΕ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

Διεθνή / «Στο μάτι παγκόσμιου κυκλώνα η Βρετανία, η παγκόσμια τάξη καταρρέει»: Τι χρειάζεται για επανένταξη στην ΕΕ;

Ο Ντέιβιντ Μίλιμπαντ τόνισε ότι η ευημερία του Ηνωμένου Βασιλείου εξαρτάται από μια «θεσμοθετημένη, βαθιά και ισχυρή σχέση με την υπόλοιπη Ευρώπη»
THE LIFO TEAM
ΠΑΠΑΣ ΛΕΩΝ ΝΑΠΟΛΗ ΙΤΑΛΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΤΟΞΙΚΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ

Διεθνή / Ιταλία: Ο πάπας συνάντησε οικογένειες που έχασαν τα παιδιά τους από καρκίνο λόγω τοξικών αποβλήτων

Νέοι πολίτες στην Ατσέρα βρίσκονται αντιμέτωποι με ασθένειες που συνδέονται με ένα εγκληματικό κύκλωμα πολλών δισεκατομμυρίων ευρώ, που σχετίζεται με τη μαφία
THE LIFO TEAM