Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε 100.000$ για ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν, με την υπογραφή του

Η Νικόλ Κίντμαν έδωσε 100.000$ για ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν, με την υπογραφή του Facebook Twitter
0

Η Νικόλ Κίντμαν έκανε έκπληξη όχι μόνο με την εμφάνισή της στο Μπρόντγουεϊ, αλλά κυρίως επειδή έκανε προσφορά 100.000 δολαρίων για να ένα καπέλο του Χιου Τζάκμαν. 

Η δημοπρασία έγινε μετά την παράσταση του μιούζικαλ «The Music Man», προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στην οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids. Ξαφνικά, ακούστηκε η Νικόλ Κίντμαν να λέει «100.000 δολάρια», κάνοντας την προσφορά της για το καπέλο του Χιου Τζάκμαν, το οποίο είχε υπογράψει ο ηθοποιός. 
 
«Είναι η Νικόλ Κίντμαν!», άρχισε να λέει ο κόσμος όταν γύρισε και είδε την σταρ, ενώ σηκώθηκαν και την χειροκροτούσαν. Η ηθοποιός πλησίασε τη σκηνή και αγκάλιασε τον Τζάκμαν, ο οποίος λίγα δευτερόλεπτα αργότερα αστειεύτηκε: «Νικ, για να είμαστε ξεκάθαροι, δεν είναι δολάρια Αυστραλίας».

Η Κίντμαν τον καθησύχασε γελώντας και πήρε από τα χέρια του το καπέλο, το οποίο φόρεσε. Στη συνέχεια, ο Τζάκμαν μίλησε με τα θερμότερα λόγια για εκείνη. «Ξέρω την Νικ περίπου 30 χρόνια, έχω συνεργαστεί μαζί της. Μπορώ να σας πω ότι αυτό δεν μου προκαλεί έκπληξη. Είναι μια από τις πιο γενναιόδωρες ψυχές που ξέρω», είπε από σκηνής και συμπλήρωσε: «Είσαι ωραίος άνθρωπος, σε αγαπώ, σε ευχαριστώ για τη γενναιοδωρία σου». 

Το «The Music Man» είναι η μεγαλύτερη επιτυχία της χρονιάς στο Μπρόντγουεϊ και αποφέρει 2-3 εκατ. δολάρια την εβδομάδα σε εισιτήρια. Ο θίασος συγκεντρώνει χρήματα για την οργάνωση Broadway Cares/Equity Fights Aids μετά τις παραστάσεις, το τελευταίο διάστημα. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

Διεθνή / Κλαούντια Σέινμπαουμ: Θα κινηθεί νομικά απέναντι στον άνδρα που την παρενόχλησε σε δημόσια εμφάνισή της

«Aν δεν υποβάλω μήνυση, τι θα συμβεί με τις υπόλοιπες Μεξικανές γυναίκες; Αν το κάνουν αυτό στην πρόεδρο, τι θα γίνει με όλες τις άλλες;», δήλωσε η πρόεδρος του Μεξικού
LIFO NEWSROOM
ΙΣΠΑΝΙΑ ΧΟΥΑΝ ΚΑΡΛΟΣ ΦΡΑΝΚΟ

Διεθνή / Ο Χουάν Κάρλος της Ισπανίας εξομολογείται «βαθύ σεβασμό» για τον Φράνκο

Στα απομνημονεύματά του, ο έκπτωτος βασιλιάς της Ισπανίας κατηγορεί επίσης τον γιο του, βασιλιά Φελίπε, για εγκατάλειψη - «Είμαι ο μόνος Ισπανός που δεν έχει σύνταξη, μετά από σαράντα χρόνια υπηρεσίας» γράφει
LIFO NEWSROOM
ΖΟΧΡΑΝ ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΙΣΡΑΗΛ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΧΑΜΑΣ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ισραηλινός υπουργός καλεί τους Εβραίους της Νέας Υόρκης να μεταναστεύσουν στο Ισραήλ - «Είναι υποστηρικτής της Χαμάς»

Τους τελευταίους μήνες ο Ζοχράν Μαμντάνι έχει μιλήσει πολλές φορές κατά του αντισημιτισμού, καταγγέλλοντας παράλληλα την ισλαμοφοβία της οποίας υπήρξε θύμα
LIFO NEWSROOM
Ζόραν Μαμντάνι:

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Ποιες είναι οι προκλήσεις που έχει να αντιμετωπίσει ο νέος δήμαρχος της Νέας Υόρκης;

Ο Ζοχράν Μαμντάνι γράφει ιστορία στη Νέα Υόρκη, καθώς γίνεται ο πρώτος μουσουλμάνος και ο νεότερος δήμαρχός της, νικώντας τον πρώην κυβερνήτη της και φέρνοντας μια σαρωτική αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό των Δημοκρατικών
LIFO NEWSROOM
ΜΑΜΝΤΑΝΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΛΑΜΑΡ

Διεθνή / Ζοχράν Μαμντάνι: Η στιγμή που χορεύει σε κλαμπ το «Not Like Us» του Λαμάρ λίγες ημέρες πριν εκλεγεί δήμαρχος Νέας Υόρκης

Η επικράτησή του αντανακλά τη δύναμη μιας νεανικής, προοδευτικής συμμαχίας και μια πολιτική βούληση που δίνει προτεραιότητα σε ζητήματα, όπως το κόστος ζωής
LIFO NEWSROOM