ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά ξανά: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά να με ταπεινώνει»

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά ξανά: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά να με ταπεινώνει» Facebook Twitter
Φωτ: Britney Spears/ Instagram
0

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς έκανε νέο ξέσπασμα μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στο Instagram -που μετά διέγραψε- επειδή ενοχλήθηκε με τα τηλεοπτικά ντοκιμαντέρ και τα αφιερώματα για τη ζωή της. 

Η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα οργισμένο μήνυμα, όπου σχολίαζε μεταξύ άλλων πως κανείς άλλος διάσημος δεν έχει γίνει βορά στον Τύπο όσο εκείνη, και μάλιστα τις περισσότερες φορές χωρίς καν την άδειά της.

Επιπλέον κατηγόρησε την Αμερική για bullying όλα αυτά τα χρόνια, λέγοντας: «Αισθάνομαι ότι η Αμερική έχει κάνει θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει».

«Ποτέ δεν ένιωσα περισσότερο bullying στη ζωή μου σε αυτή τη χώρα, είναι τρελό… και έλα τώρα σοβαρά, είναι ειλικρινά νόμιμο να κάνεις τόσα πολλά ντοκιμαντέρ για κάποιον, χωρίς την συγκατάθεσή του;», έγραψε.

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει» Facebook Twitter
Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς ξεσπά: «Η Αμερική έκανε θαυμάσια δουλειά στο να με ταπεινώνει» Facebook Twitter

Σε άλλο σημείο ανέφερε ότι σε όλη της τη ζωή, όταν έφτανε στο αεροδρόμιο, πήγαινε πάντα με τα πόδια στο αυτοκίνητό της. Ωστόσο, όταν πρόσφατα επέστρεψε στο Λος Άντζελες μετά το ταξίδι του μέλιτος με τον σύζυγό της, Σαν Ασγκάρι, την παρέλαβε ένα αμαξάκι του γκολφ.

Όπως εξήγησε, ο μόνος λόγος που της έφεραν αμαμάξι ήταν επειδή «ήξεραν ότι θα τραβούσαν φωτογραφία μου και γι' αυτό το έφεραν με τόση αγάπη για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια».

«Δεν έχω δει, τόσα πολλά ντοκιμαντέρ να έχουν γίνει για άλλο άνθρωπο… Γουίλ Σμιθ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Τζένιφερ Λόπεζ, σε κανέναν άλλον άνθρωπο αυτής της γης, δεν έγιναν τόσο αρνητικά σχόλια σε ντοκιμαντέρ», τόνισε.

Τα τελευταία δύο χρόνια έχουν κυκλοφορήσει μια σειρά από αφιερώματα και ντοκιμαντέρ για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς χωρίς την άδειά της, κάτι που την έχει ενοχλήσει, αφού σύμφωνα με την ίδια, υποστήριζαν κιόλας ότι γυρίστηκαν για να την βοηθήσουν.

Συγκεκριμένα τονίζει ότι η ιδέα ότι τα αφιερώματα την «βοηθούν» είναι λανθασμένη, αφού συνήθως επικεντρώνονται στο τι οδήγησε στην κηδεμονία του πατέρα της και όχι στο τι πέρασε κατά την διάρκεια- η πραγματικότητα της οποίας, όπως λέει, ήταν πολύ χειρότερη από ό,τι απεικονίζεται.

Το παράδοξο είναι ότι το τελευταίο ντοκιμαντέρ για την ζωή της κυκλοφόρησε το φθινόπωρο του περασμένου έτους - οπότε δεν είναι σαφές γιατί η Μπρίτνεϊ αποφάσισε να μιλήσει τώρα γι' αυτό και τι ακριβώς την ενόχλησε τόσους μήνες μετά.

Διεθνή
0

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΪΝ ΑΝΤΡΙΟΥ ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΣΑ ΒΕΑΤΡΙΚΗ

Διεθνή / Ηνωμένο Βασίλειο: Εκτός Royal Ascot οι πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία εξαιτίας της σχέσης των γονιών τους με τον Έπσταϊν

Οι δύο πριγκίπισσες φέρεται να έχουν ενημερωθεί ότι δεν μπορούν να παραστούν στον φετινό ετήσιο αγώνα ιπποδρομίας μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας
THE LIFO TEAM
ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΙΡΑΝ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Γιατί μπορεί να αντιμετωπίσετε νομικές συνέπειες αν δημοσιεύσετε βίντεο από επιθέσεις στη Μέση Ανατολή

Το Υπουργείο Εσωτερικών του Μπαχρέιν ανακοίνωσε ότι δύο άτομα συνελήφθησαν για ζωντανές μεταδόσεις και για δημοσίευση βίντεο στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΥΜΠΑΪ ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Επίθεση Ιράν στα ΗΑΕ: Ένας νεκρός και 11 τραυματίες στα αεροδρόμια του Άμπου Ντάμπι και του Ντουμπάι

Σε όλο τον Κόλπο, το Ιράν χρησιμοποίησε βαλλιστικούς πυραύλους και drones για να εξαπολύσει επιθέσεις μεγάλης κλίμακας σε συμμάχους και στρατιωτικές εγκαταστάσεις των ΗΠΑ
THE LIFO TEAM