Η Miley Cyrus φαίνεται πως άρχισε να πίνει ξανά αλκοόλ, εν μέσω πανδημίας, μετά από μεγάλη περίοδο αποχής, όπως μετέδωσε το Page Six. 

 

Τον Ιανουάριο, η Σάιρους είχε παραδεχτεί στο περιοδικό Rolling Stone ότι υποτροπίασε μέσα στην καραντίνα και διέκοψε την προσπάθειά της να μείνει μακριά από το αλκοόλ. Τότε είχε διαβεβαιώσει τους φανς ότι είχε επιστρέψει και πάλι σε πορεία νηφαλιότητας. «Στα 26 μου έμεινα νηφάλια. Μέχρι τα 27 ήμουν σχεδόν εντελώς νηφάλια. Μετά, όπως και πολύς κόσμος μέσα στην πανδημία, ξανακύλησα. Ήταν πραγματικά μία μάχη. Με την ψυχική υγεία, το άγχος, όλα αυτά. Έχασα τον εαυτό μου για λίγο και τώρα είμαι πάλι ξανά νηφάλια πέντε εβδομάδες.»

 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η τραγουδίστρια έχει ξεκινήσει εκ νέου το αλκοόλ και φωτογραφίες ενός παπαράτσι την δείχνουν να πίνει σφηνάκια. Η δημοφιλής σταρ εθεάθη στο πασίγνωστο "Rainbow Bar and Grill" στο Λος Άντζελες την Πέμπτη, μαζί με τον μουσικό Yungblud με τον οποίο διατηρεί πλέον στενή σχέση και πιθανότατα ερωτική, αφού στα στιγμιότυπα οι δυο τους είναι πολύ κοντά.

 

Μιλώντας σε συνέντευξη στην Apple Music τον Νοέμβριο, η Cyrus έλεγε: «Δεν έχω πρόβλημα με το ποτό. Έχω πρόβλημα με τις αποφάσεις που παίρνω όταν ξεπεράσω ένα επίπεδο. Θέλω να ξυπνήσω 100% και να παραμείνω ξύπνια το 100% του χρόνου μου».

 

Όταν υποτροπιάζει, λέει πως πλέον έχει μάθει να μην εκνευρίζεται και πάντα προσπαθεί να μάθει εκ των υστέρων γιατί συνέβη ό,τι συνέβη. «Δεν θυμώνω με τον εαυτό μου αλλά αναρωτιέμαι τι έγινε».