Η Μέγκαν Μαρκλ εξοργίστηκε με το Vanity Fair όταν αποκάλυψε την σχέση της με τον Χάρι

Η Μέγκαν Μαρκλ εξοργίστηκε με το Vanity Fair που αποκάλυψε την σχέση της με την Χάρι Facebook Twitter
Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να ενοχλήθηκε που το εξώφυλλο του Vanity Fair εστίασε στη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι αντί για την υποκριτική και τη φιλανθρωπική της δράση.
0

Ο ενθουσιασμός της Μέγκαν Μαρκλ για το εξώφυλλο του Vanity Fair μετατράπηκε σε οργή όταν το περιοδικό εστίασε στη σχέση της με τον πρίγκιπα Χάρι αντί για την υποκριτική και τη φιλανθρωπία της, σύμφωνα με νέο βιβλίο.

Στο Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors, ο Βρετανός δημοσιογράφος Τομ Μπάουερ λέει ότι η Μέγκαν ήταν «εκστασιασμένη» όταν το Vanity Fair συμφώνησε να κάνει ένα άρθρο γι' αυτήν και την έβαλε στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου 2017.

Αλλά όταν το περιοδικό χρησιμοποίησε την φράση «She's Just Wild About Harry» [είναι απλώς τρελαμένη με τον Χάρι] και δεν επικεντρώθηκε στο έργο της ως ακτιβίστρια και φιλάνθρωπο, τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ αντέδρασαν- και η Μέγκαν έγινε έξαλλη με την αμερικανική εταιρεία δημοσίων σχέσεων Sunshine Sachs, σύμφωνα με αποσπάσματα του βιβλίου που δημοσίευσαν οι Times του Λονδίνου.

Η Μέγκαν Μαρκλ εξοργίστηκε με το Vanity Fair που αποκάλυψε την σχέση της με την Χάρι Facebook Twitter
Ο Βρετανός δημοσιογράφος Tom bower έγραψε στο βιβλίο του "Revenge: Meghan, Harry and the war between the Windsors" ότι η Μέγκαν Μαρκλ ήταν έξαλλη με το γραφείο δημοσίων σχέσεων της μετά τη δημοσίευση της συνέντευξης.

Σύμφωνα με τον Μπάουερ, η Μέγκαν είχε λάβει αυστηρές εντολές από την ομάδα δημοσίων σχέσεων του Χάρι να μείνει μακριά από ευαίσθητα θέματα, μετακύ άλλων ο Ντόναλντ Τραμπ και η σχέση της με τον πρίγκιπα.

Η Μέγκαν είχε πείσει τον Χάρι ότι το άρθρο θα επικεντρωνόταν στον εορτασμό του 100ού επεισοδίου του «Suits», της τηλεοπτικής σειράς που η ηθοποιός γύριζε στο Τορόντο, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη.

«Η Sunshine Sachs είχε απαιτήσει από το περιοδικό να ικανοποιήσει την απαίτηση της Μέγκαν να παρουσιαστεί ως φιλάνθρωπος και ακτιβίστρια, χωρίς να εξετάσει ένα πρόβλημα: οι σχολαστικοί ερευνητές του Vanity Fair δεν μπορούσαν να βρουν κανένα στοιχείο για την παγκόσμια φιλανθρωπία και τον ακτιβισμό της», γράφει ο Μπάουερ.

Αλλά όταν ο συντάκτης του Vanity Fair, Σαμ Κάσνερ, ο οποίος ομολόγησε ότι δεν είχε ακούσει ποτέ για τη Μέγκαν ή το «Suits», ρώτησε τη Μέγκαν για τη σχέση της με τον Χάρι, εκείνη απάντησε: «Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι».

«Είμαι βέβαιη ότι θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιαστούμε και να έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω ότι αυτό που θα καταλάβει ο κόσμος είναι ότι αυτή είναι η στιγμή μας», είπε η Μέγκαν Μαρκλ στο άρθρο.

Η συνέντευξη έπεσε «σαν κεραυνός εν αιθρία», γράφει ο Μπάουερ. «Η συνέντευξη προκάλεσε τεράστιες αντιδράσεις: Η Μέγκαν είχε χρησιμοποιήσει τη σχέση της με τον Χάρι για να προωθήσει τον εαυτό της. Η χολιγουντιανοποίηση της βασιλικής οικογένειας είχε σφραγίσει τη μοίρα της Μέγκαν ως αρραβωνιαστικιάς του Χάρι».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: «Γλιτώσαμε από βέβαιο θάνατο» - Οικογένειες φεύγουν νύχτα εξαιτίας των ανελέητων ισραηλινών βομβαρδισμών

Διεθνή / Γάζα: «Γλιτώσαμε από βέβαιο θάνατο» - Οικογένειες φεύγουν νύχτα εξαιτίας των ανελέητων ισραηλινών βομβαρδισμών

Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου επιμένει ότι η Πόλη της Γάζας αποτελεί το τελευταίο μεγάλο προπύργιο της Χαμάς - Προειδοποίησε όλους τους κατοίκους να απομακρυνθούν άμεσα εν αναμονή μιας μεγάλης χερσαίας επίθεσης
LIFO NEWSROOM
Τσάρλι Κερκ: Η ρητορική του ακροδεξιού ακτιβιστή που ενέπνευσε υποστηρικτές και εξόργισε αντιπάλους

Διεθνή / Τσάρλι Κερκ: Η ρητορική του ακροδεξιού ακτιβιστή που ενέπνευσε υποστηρικτές και εξόργισε αντιπάλους

Ένας προκλητικός ρήτορας, που τα τελευταία χρόνια έγινε διάσημος στους κύκλους του κινήματος MAGA και ενέπνευσε μια γενιά φοιτητών να πολιτικοποιηθούν και να στηρίξουν τον Ντόναλντ Τραμπ
LIFO NEWSROOM
Επιστολή Τραμπ στο ΝΑΤΟ: Είμαι έτοιμος για κυρώσεις στη Ρωσία αν όλα τα μέλη του συμφωνήσουν να κάνουν το ίδιο

Διεθνή / Επιστολή Τραμπ στο ΝΑΤΟ: Είμαι έτοιμος για κυρώσεις στη Ρωσία αν όλα τα μέλη συμφωνήσουν να κάνουν το ίδιο

Ζητά από τα μέλη του ΝΑΤΟ να σταματήσουν να αγοράζουν πετρέλαιο από τη Ρωσία και να επιβάλουν δασμούς έως και 100% στην Κίνα, για την οποία θεωρεί ότι «ασκεί κυριαρχία» πάνω στη Ρωσία
LIFO NEWSROOM
Τζέφρι Έπσταϊν: Το Υπουργείο Οικονομικών θα κοινοποιήσει τα οικονομικά αρχεία του στο Κογκρέσο

Διεθνή / Τζέφρι Έπσταϊν: Το Υπουργείο Οικονομικών θα κοινοποιήσει τα οικονομικά αρχεία του στο Κογκρέσο

Το υπουργείο δεσμεύτηκε να παραδώσει έγγραφα που αναμένεται να περιλαμβάνουν αναφορές ύποπτης δραστηριότητας σχετικά με τον Τζέφρι Έπσταϊν και την πρώην σύντροφό του και συνεργό του, Γκιζλέιν Μαξγουέλ
LIFO NEWSROOM
Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Απόλυτο σκάνδαλο» - Ο άγνωστος καυγάς με τον βασιλιά Κάρολο στη Νέα Ζηλανδία

Διεθνή / Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Απόλυτο σκάνδαλο» - Ο άγνωστος καυγάς με τον βασιλιά Κάρολο στη Νέα Ζηλανδία

«Περίμενα να πάω να της βάλω την τιάρα και άκουγα τον πρίγκιπα που ωρυόταν και φώναζε στο διπλανό δωμάτιο» θυμάται ο κομμωτής της αείμνηστης πριγκίπισσας
LIFO NEWSROOM
«Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Διεθνή / «Προδοτική επίθεση» του Ισραήλ: Σαουδική Αραβία και Εμιράτα ξεσπούν - Κίνδυνος για τις «Συμφωνίες του Αβραάμ»

Η αεροπορική επιδρομή του Ισραήλ σε στελέχη της Χαμάς στη Ντόχα προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στον Περσικό Κόλπο - Σαουδική Αραβία, Εμιράτα και Κατάρ καταγγέλλουν παραβίαση διεθνούς δικαίου, ενώ οι Συμφωνίες του Αβραάμ κινδυνεύουν να τιναχτούν στον αέρα
LIFO NEWSROOM