Η μεγάλη απόδραση: Ελέφαντες βοηθούν ο ένας τον άλλον να βγουν από λάκκο [ΒΙΝΤΕΟ]

Η μεγάλη απόδραση: Ελέφαντες βοηθούν ο ένας τον άλλον να βγουν από λάκκο [ΒΙΝΤΕΟ] Facebook Twitter
0

Βίντεο κατέγραψε τη στιγμή που δυο ελέφαντες βοήθησαν ο ένας τον άλλο να σκαρφαλώσουν έξω από έναν λάκκο με λάσπες στην Ταϊλάνδη. 

Οι δυο άγριοι ελέφαντες είχαν εγκλωβιστεί σε μια αποξηραμένη λιμνούλα ενός εγκαταλειμμένου κήπου στην επαρχία Ραγιόνγκ όταν τους ανακάλυψε κάποιος ντόπιος. 

Ο ένας από τους ελέφαντες πιάστηκε με τα μπροστινά πόδια του στην άκρη της πλαγιάς και πάνω στο γρασίδι, πριν ο θηλυκός τού δώσει μια ελαφριά ώθηση στην πλάτη με το κεφάλι της προκειμένου να τον βοηθήσει να βγει. Ωστόσο παρά τη βοήθεια, γλίστρησε πάλι πίσω. 

Χρειάστηκαν περίπου μια ώρα μέχρι να βρουν τον κατάλληλο τρόπο ώστε να βγουν στο έδαφος. Ο μεγαλύτερος και πιο βαρύς ελέφαντας κατάφερε τελικά να απεγκλωβιστεί με μια μικρή βοήθεια από τον άλλο. Στη συνέχεια ο θηλυκός ακολούθησε την τεχνική του, βγαίνοντας επίσης έξω με ασφάλεια. 

«Αυτοί οι δυο ελέφαντες συνήθιζαν να παίζουν γύρω από τον κήπο, σήμερα τους παρακολούθησα να αλληλοβοηθιούνται για σχεδόν μια ώρα. Ήταν καταπληκτικό το πώς επικοινωνούσαν, έμοιαζε σαν να έλεγαν ο ένας στον άλλο τον καλύτερο τρόπο για να βγουν έξω», είπε ο Tanat Pitiporntapin που τράβηξε το βίντεο. 

Δείτε το βίντεο:

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ