Η Μαράια Κάρεϊ έκανε παρωδία το «Honey» με τα δίδυμα, την Μίλι Μπόμπι Μπράουν και τον γιο του Μπον Τζόβι

Η Μαράια Κάρεϊ έκανε παρωδία το «Honey» με τα δίδυμα, την Μίλι Μπόμπι Μπράουν και τον γιο του Μπον Τζόβι Facebook Twitter
Φωτ: @mariahcarey/ Instagram
0

Είκοσι πέντε χρόνια μετά την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Honey», η Μαράια Κάρεϊ επιστράτευσε μερικούς ξεχωριστούς καλεσμένους για να αναπαραστήσουν μια θρυλική σκηνή για το TikTok.

Σε βίντεο που μοιράστηκε το Σαββατοκύριακο, η 53χρονη τραγουδίστρια κάθεται σε μια καρέκλα μακιγιάζ προσποιούμενη ότι κρατείται αιχμάλωτη από απαγωγείς.

Η σταρ κάνει lip-sync τις εκκλήσεις του χαρακτήρα της στα ισπανικά, ενώ η πρωταγωνίστρια του Stranger Things, Μίλι Μπόμπι Μπράουν και ο φίλος της, Jake Bongiovi, γιος του Τζον Μπον Τζόβι υποδύονται τους μαφιόζους που προσπαθούν να την ανακρίνουν. 

Ο σύντροφος της Μαράια Κάρεϊ, Μπράιαν Τανάκα, και τα 11χρονα δίδυμα παιδιά της, Μορόκαν και Μονρόε- τα οποία απέκτησε με τον πρώην σύζυγό της, Νικ Κάνον - παίζουν επίσης τους κακούς στο βίντεο.

«Go eat a buffet», έγραψε η τραγουδίστρια στη λεζάντα της ανάρτησης στο TikTok, παραθέτοντας μια διάσημη ατάκα από το βίντεο κλιπ.

@mariahcarey “Go eat a buffet” 😂 #honey #butterfly25 ♬ original sound - Mariah Carey

Το «Honey» ήταν το πρώτο single από το έκτο άλμπουμ της Μαράια Κάρεϊ, «Butterfly», το οποίο κυκλοφόρησε στις 16 Σεπτεμβρίου 1997.

Την περασμένη εβδομάδα, η 53χρονη τραγουδίστρια ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας ειδικής έκδοσης για την 25η επέτειο του «Butterfly», η οποία περιλαμβάνει οκτώ νέα bonus κομμάτια από τις ηχογραφήσεις του άλμπουμ και ένα ντοκιμαντέρ για τα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του «Honey».

Την περασμένη Παρασκευή, η Μαράια Κάρεϊ γιόρτασε την επέτειο και την κυκλοφορία του νέου άλμπουμ στο Instagram, χαρακτηρίζοντας το «Butterfly» μία από τις πιο περήφανες στιγμές της ζωής και της καριέρας της.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΥΡΩΠΗ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Η Ευρώπη επιταχύνει τα σχέδιά της για ασφαλή ναυσιπλοΐα στα Στενά του Ορμούζ - Όσα δήλωσαν οι ηγέτες των χωρών

Στη συνάντησή τους στο Παρίσι, οι Ευρωπαίοι ηγέτες δήλωσαν ότι ενδέχεται να εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη για μια αμυντική αποστολή, παρά το γεγονός ότι το Ιράν δήλωσε πως ανοίγει πλήρως τη θαλάσσια δίοδο
THE LIFO TEAM
ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ BREXIT ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ

Διεθνή / Brexit: Πάνω από τους μισούς Βρετανούς υποστηρίζουν την επανένταξη στην ΕΕ, δέκα χρόνια μετά το δημοψήφισμα

Η αυξανόμενη στήριξη των Βρετανών για επανένταξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, φέρνει το Εργατικό Κόμμα αντιμέτωπο με πολιτικά διλήμματα, καθώς η «προσεκτική στάση» του κινδυνεύει να του κοστίσει σε ψηφοφόρους
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΟΡΜΟΥΖ ΕΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΑΜΕΡΙΚΗ

Διεθνή / Η Ευρώπη «αποφασίζει» για τα Στενά του Ορμούζ χωρίς τους Αμερικανούς: Τι προτείνουν Μακρόν και Στάρμερ

Η ελευθερία της ναυσιπλοΐας στα Στενά του Ορμούζ αποτελεί άμεση προτεραιότητα, κυρίως με δεδομένες τις παγκόσμιες οικονομικές επιπτώσεις που ο πόλεμος
THE LIFO TEAM
Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ειδήσεις / Γιατί ο Ζόχραν Μαμντάνι δεν θα πάει στο Met Gala

Ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης επιβεβαίωσε ότι ούτε ο ίδιος ούτε η σύζυγός του, Ράμα Ντουάτζι, θα παραστούν στο φετινό Met Gala. Η απόφασή του έρχεται σε μια στιγμή που ο Μαμντάνι επιμένει δημόσια στο κόστος ζωής και στη φορολόγηση των πολύ πλούσιων.
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΓΚΑΛΟΠ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΝΔΡΕΣ

Διεθνή / Gallup: Η αύξηση της θρησκευτικότητας στους νέους άνδρες αλλάζει τις ισορροπίες μεταξύ των φύλων

Στις ΗΠΑ, το 42% των ανδρών ηλικίας 18 έως 29 ετών δηλώνει ότι η θρησκεία είναι «πολύ σημαντική» για τους ίδιους, ποσοστό αυξημένο αισθητά από το 28% που καταγραφόταν το 2022-2023
THE LIFO TEAM