Η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ

Η Χίλαρι Κλίντον ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ Facebook Twitter
4

Την υποψηφιότητά της για την προεδρία των ΗΠΑ ανακοίνωσε και επισήμως το βράδυ της Κυριακής η Χίλαρι Κλίντον.

Ο στενός συνεργάτης της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ John D. Podesta, γνωστοποίησε με ένα email σε υποστηρικτές της Κλίντον, πως θέτει υποψηφιότητα για την κούρσα των προεδρικών εκλογών του 2016 με τους δημοκρατικούς. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η προεκλογική εκστρατεία θα ξεκινήσει με μεγάλη συγκέντρωση και ομιλία της στην Αϊόβα τον επόμενο μήνα.

Λίγο αργότερα δόθηκε στη δημοσιότητα και το πρώτο σποτ της προεκλογικής καμπάνιας. Πρωταγωνιστές του βίντεο είναι αμερικανικές οικογένειες.

4

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM

σχόλια

4 σχόλια
Το βίντεο είναι κόσμημα της νέας τάξης πραγμάτων. Λατίνοι νέοι επιχειρηματίες,έγχρωμοι οικογενειάρχες,μητερες μονες με ένα παιδί, σχιστομάτιδες γυναίκες που ψάχνουν εργασία, ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι, μια υπέρβαρη που αναζητεί νέες ευκαιρίες. Και βέβαια η χαρά των αμερικανοεβραίων. Οι ρεπουμπλικάνοι έχουν τεράστιο πρόβλημα μετά απο 2 τετραετίες δημοκρατικών και ακόμα σε όλες τις δημοσκοπήσεις και τις στοιχηματικές προβλέψεις είναι με διαφορά δεύτεροι. Οι λευκοί που είναι οι βάση τους με γοργούς ρυθμούς μειώνονται ενώ ο κόσμος δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται για τις σειρήνες των ρεπουμπλικανών για το δημόσιο χρέος των ΗΠΑ(ο ομπάμα το περέλαβε στο 85% και τώρα έχει ξεπεράσει το 103%). Ενώ οι μειώσεις στις συντάξεις και τα δημόσια έξοδα της γενικής κυβέρνησης που ζητάνε μάλλον δεν φαίνεται να ευαισθητοποιούν τους αμερικανούς.
Αβίαστα μού'ρχεται στο μυαλό η διαφήμιση του Σαμαρά που τυχαία του έρχεται η μπάλα στα πόδια και κάθεται να τα πει στο πάρκο "με τη νεολαία" και το μικρό Νικόλα. Οι συγκρίσεις δικές σας.
Στο 1:47 εκεί που λέει "..and I wanna BE that champion..." δεν θυμάμαι πότε είδα τελευταία φορά κάποιον/α να ΘΕΛΕΙ κάτι τόσο που να το φωνάζει το βλέμμα του.Δεν λέω ότι είναι κατάλληλη. Λέω ότι το θέλει και κάνει ΜΠΑΜ από χιλιόμετρα...(κατά τα λοιπά ένα προεκλογικό σποτάκι παραγωγής benetton)