ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

Η Coca-Cola ετοιμάζει το πρώτο της μπουκάλι από χαρτί

Η Coca-Cola ετοιμάζει το πρώτο της μπουκάλι από χαρτί Facebook Twitter
0

Η Coca-Cola δεσμεύτηκε να ενισχύσει την αειφορία και η νέα πρωτοβουλία της εστιάζει στο πρώτο χάρτινο μπουκάλι.

Πρόσφατα, η Coca-Cola ξεκίνησε δράσεις στο πλαίσιο του World Without Waste, και έφτιαξε μια φιάλη κατάλληλη για χρήση σε τρόφιμα που κατασκευάστηκε με ανακυκλωμένο πλαστικό υλικό. Ωστόσο, πλέον προχωρά στη δημιουργία ενός χάρτινου μπουκαλιού.

Η Coca-Cola Europe έχει πλέον αναπτύξει τον πρώτο σχεδιασμό μιας χάρτινης συσκευασίας σε συνεργασία με την Paboco, η οποία φτιάχνει χάρτινα μπουκάλια για την Absolut.

Η ιδέα είναι το μπουκάλι να είναι τυλιγμένο με ένα χάρτινο περίβλημα και να περιλαμβάνει μια πλαστική επένδυση μόνο για το κλείσιμο. Ωστόσο, η εταιρεία ελπίζει να βρει μια λύση ώστε να διασφαλίσει ότι το προϊόν θα «ανακυκλωθεί όπως οποιοδήποτε χαρτί».

«Ένα χάρτινο μπουκάλι ανοίγει έναν εντελώς νέο κόσμο δυνατοτήτων στη συσκευασία μας και είμαστε πεπεισμένοι ότι η χάρτινη συσκευασία μπορεί να διαδραματίσει σπουδαίο ρόλο στο μέλλον», δήλωσε ο Stijn Franssen, διευθυντής καινοτομίας της EMEA R&D.

«Το επόμενο βήμα είναι να βρούμε μια λύση για τη δημιουργία ενός μπουκαλιού χωρίς καν την πλαστική επένδυση», πρόσθεσε ο Franssen.

 
Διεθνή
0

ΤΟ ΝΕΟ LIFO APP

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ