Η Barbie και ο Ken «προσκεκλημένοι» στην επίδειξη του Balmain

Η Barbie και ο Ken «προσκεκλημένοι» στην επίδειξη του Balmain Facebook Twitter
0

H Barbie και ο Ken ήταν «προσκεκλημένοι» της επίδειξης μόδας του οίκου Balmain.

 

Ο γαλλικός οίκος συνεργάστηκε με τη Mattel και δημιούργησε τρεις κούκλες CGI, που «έφτασαν» στον χώρο που έγινε το σόου και «πόζαραν» με φόντο ένα αεροσκάφος, φορώντας σακάκια με ιδιαίτερα τονισμένους ώμους, σε παστέλ τόνους.

 

«Χαίρομαι που βλέπω αυτές τις Barbie νέας γενιάς να αντικατοπτρίζουν την ποικιλομορφία του Balmain Army», δήλωσε ο Olivier Rousteing, διευθυντής δημιουργικού του γαλλικού οίκου.

 

 

Η επίδειξη μόδας του Balmain για την κολεξιόν φθινόπωρο- χειμώνας 2021 έγινε σε υπόστεγο αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Charles De Gaulle στο Παρίσι και το σκηνικό περιελάμβανε ένα παροπλισμένο αεροσκάφος της Air France.

 

«Όπως ο οίκος Balmain, έτσι και η Barbie βασίζεται σε μια μοναδική κληρονομιά», δήλωσε ο Ρίτσαρντ Ντίκσον, πρόεδρος της Mattel.

 

«Από το 1959, όταν έκανε το ντεμπούτο της, αποτελεί ένα διεθνές σύμβολο και μούσα, εξάπτοντας τη φαντασία και επηρεάζοντας τις συζητήσεις σε όλο τον κόσμο. Κάθε μία από τις πολλές συνεργασίες της Barbie έχει αποτελέσει έναν καθρέφτη των καιρών και ένα στιγμιότυπο της ποπ κουλτούρας», συμπλήρωσε ο ίδιος.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ LA GUARDIA

Διεθνή / Σύγκρουση αεροσκάφους στη Νέα Υόρκη: «Λες και κόπηκε στα δύο» – Ξεκίνησαν οι έρευνες

Δύο πιλότοι σκοτώθηκαν και δεκάδες τραυματίστηκαν όταν η πτήση AC8646 της Air Canada συγκρούστηκε με πυροσβεστικό όχημα στον διάδρομο του LaGuardia, αφήνοντας επιβάτες και αυτόπτες μάρτυρες σοκαρισμένους και εγκλωβισμένους για ώρες
THE LIFO TEAM
ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Πάνω από τα 100 δολάρια ξανά το πετρέλαιο με φόντο τη σύγχυση στις συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν

Την ώρα που ο Ντόναλντ Τραμπ κάνει λόγο για «παραγωγικές» συνομιλίες με την Τεχεράνη, η ιρανική πλευρά διαψεύδει κατηγορηματικά ότι υπήρξε επικοινωνία με την Ουάσιγκτον
THE LIFO TEAM