Η Apple έδιωξε κορυφαίο στέλεχος για σχόλιο στο TikTok: «Μου αρέσει να χαϊδεύω γυναίκες με μεγάλο στήθος»

Η Apple έδιωξε κορυφαίο στέλεχος για σχόλιο στο TikTok: «Μου αρέσει να χαϊδεύω γυναίκες με μεγάλο στήθος» Facebook Twitter
0

Κορυφαίο στέλεχος της Apple αποχωρεί από την εταιρεία μετά το βίντεο στο TikTok να κάνει πλάκα, λέγοντας ότι του αρέσει να «χαϊδεύει γυναίκες με μεγάλο στήθος» στη ζωή του.

Ο Τόνι Μπλέβινς, αντιπρόεδρος στο τμήμα προμηθειών της Apple, έκανε τα προσβλητικά σχόλια όταν τον πλησίασε ο influencer των TikTok και Instagram, Ντάνιελ Μακ, ο οποίος έχει γίνει γνωστός για τις ερωτήσεις σε πλούσιους με φανταχτερά αυτοκίνητα σχετικά με το τι δουλειά κάνουν.

«Έχω ακριβά αυτοκίνητα, παίζω γκολφ και χαϊδεύω γυναίκες με μεγάλο στήθος», είπε ο Μπλέβινς στο viral βίντεο καθώς έβγαινε από τη Mercedes-Benz SLR McLaren του. «Αλλά παίρνω ρεπό τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες».

Το βίντεο φέρεται να τραβήχτηκε σε μια έκθεση αυτοκινήτων στην Καλιφόρνια στις 18 Αυγούστου και κυκλοφόρησε στα social media στις αρχές Σεπτεμβρίου. Έκτοτε έχει συγκεντρώσει πάνω από 40.000 likes στο Instagram και σχεδόν 142.000 likes στο TikTok.

Η ηγεσία της Apple αντιλήφθηκε τα σχόλια και ξεκίνησε εσωτερική έρευνα, καθώς ο Μπλέβινς απομακρύνθηκε από τη διοίκηση της ομάδας του που αποτελούνταν από εκατοντάδες υπαλλήλους, δήλωσαν στο Bloomberg πηγές με γνώση του θέματος.

Εκπρόσωπος της Apple επιβεβαίωσε ότι ο Μπλέβινς είναι σε διαδικασία αποχώρησης.

Η Apple έδιωξε κορυφαίο στέλεχος για σχόλιο στο TikTok: «Μου αρέσει να χαϊδεύω γυναίκες με μεγάλο στήθος» Facebook Twitter
Ο Μπλέβινς ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια σε δήλωσή του στο Bloomberg.

Ο Μπλέβινς ζήτησε συγγνώμη για τα σχόλια σε δήλωσή του στο Bloomberg. «Θα ήθελα να εκμεταλλευτώ την ευκαιρία για να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη από όποιον προσβλήθηκε από τη λάθος προσπάθειά μου να κάνω χιούμορ», είπε.

Ο Μπλέβινς ήταν στην εταιρεία για 22 χρόνια και ένα από τα περίπου 30 στελέχη που μιλούσαν απευθείας στον CEO της Apple, Τιμ Κουκ ή στον COO Τζεφ Γουίλιαμς, ανέφερε το Bloomberg.

Τα σχόλιά του θύμισαν μια ατάκα της ταινίας «Arthur» του 1981, όπου ο δισεκατομμυριούχος πρωταγωνιστής Arthur Bach έλεγε για την καριέρα του: «Τρέχω με αυτοκίνητα, παίζω τένις και χαϊδεύω γυναίκες, αλλά έχω ρεπό τα Σαββατοκύριακα και είμαι αφεντικό του εαυτού μου».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ