Η Αντζελίνα Τζολί και η τέχνη της μελισσοκομίας- Με στολή μελισσοκόμου στην Vogue

Η Αντζελίνα Τζολί και η τέχνη της μελισσοκομίας- Με στολή μελισσοκόμου στην Vogue Facebook Twitter
0

Η Αντζελίνα Τζολί συνεχίζει τη δέσμευσή της για προστασία των μελισσών, επιδεικνύοντας την τέχνης της μελισσοκομίας σε νέο βίντεο που κυκλοφόρησε η Vogue.

Η διάσημη ηθοποιός συνεργάστηκε με τις Guerlain, OFA και UNESCO στην Προβηγκία της Γαλλίας για να βοηθήσει στη διάσωση των μελισσών και να δώσει ευκαιρίες σε γυναίκες μελισσοκόμους.

«Νόμιζα ότι ήξερα κάτι για τις μέλισσες, τη μελισσοκομία και την εκπαίδευση, και πίστευα ότι καταλάβαινα τη σημασία. Αλλά πραγματικά, όταν όντως το ψάχνεις και αρχίζεις να μαθαίνεις τι, για παράδειγμα, θα χάναμε, θα εξαφανιζόταν το 30% των μελισσών. Ξέρετε, και αν δεν είχαμε τους μελισσοκόμους», εξηγεί στο βίντεο.

Τον Ιούλιο, η Αντζελίνα Τζολί φόρεσε μια προστατευτική στολή μελισσοκόμου για να γιορτάσει τους αποφοίτους του πρότζεκτ «Women for Bees», που έχει μεταξύ άλλων στόχο την προώθηση της γυναικείας επιχειρηματικότητας, σύμφωνα με την UNESCO.

«Σε διάστημα πέντε ετών, 50 συμμετέχοντες θα μάθουν τις θεωρητικές και πρακτικές βάσεις της μελισσοκομίας, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας ενός επαγγελματικού μελισσοκομείου. Στο τέλος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν αποκτήσει όλα τα πρωτόκολλα που τους επιτρέπουν να διατηρήσουν τη ζωή των αποικιών των μελισσών τους και να γίνουν επαγγελματίες μελισσοκόμοι-επιχειρηματίες και μέλη ενός διεθνούς δικτύου γυναικών μελισσοκόμων», εξηγεί. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ