Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της

Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/EVELYN HOCKSTEIN/POOL
0

Η Άμπερ Χερντ φαίνεται πως δεν παραδίδει τα όπλα και σχεδιάζει να κάνει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου που την έκρινε ένοχη για δυσφήμιση του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

Την Τετάρτη έπεσε η αυλαία στην πολύκροτη δίκη που έκρινε πως η Χερντ σκόπιμα και κακόβουλα δυσφήμισε τον Ντεπ όταν έγραψε το άρθρο της στην Washington Post το 2018 στο οποίο δήλωνε επιζήσασα ενδοοικογενειακής βίας.

Στον Ντεπ επιδικάστηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως ποινική αποζημίωση, λιγότερα από τα 50 εκατ. που ζητούσε με την αγωγή του.

Η ηθοποιός δήλωσε «εξαιρετικά απογοητευμένη» με το αποτέλεσμα. «Είμαι συντετριμμένη που ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων δεν κατέστη αρκετός για να σταθώ στη δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και πειθώ του πρώην συζύγου μου».

«Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρόμηση. Πάει πίσω σε μια εποχή που μια γυναίκα που μιλά ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη» συμπλήρωσε.

«Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που νόμιζα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά» κατέληξε.

Ο Ντεπ, στη δική του δήλωση μετά την ετυμηγορία, σημείωσε πως «από την αρχή, ο στόχος (…) ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

«Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που με στήριξαν σταθερά. Αισθάνομαι γαλήνη γνωρίζοντας ότι τελικά το πέτυχα αυτό».

Με πληροφορίες από Entertainment Weekly

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΚΗΠΟΣ ΗΔΟΝΗ

Διεθνή / «Κήπος της ηδονής» στο Τσέλσι: Η πρόταση της Βασιλικής Κηπουρικής Εταιρείας που αιφνιδίασε

Εμπνευσμένος από τη θεά Αφροδίτη και χρηματοδοτούμενος από εταιρεία ερωτικών παιχνιδιών, ο κήπος του φετινού Chelsea Flower Show ενδέχεται να προκαλέσει «σοκ» στους επισκέπτες, γράφει ο Guardian
THE LIFO TEAM
ΤΡΑΜΠ REUTERS ΕΡΤ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Αναλυτής του Reuters στα ελληνικά: «Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι τρελός πρόεδρος και κάνει τρελά πράγματα»

«Ίσως απλώς φύγει από το χάλι που έχει δημιουργήσει ο ίδιος, δεν ξέρεις τι να πιστέψεις, λέει τρία διαφορετικά πράγματα μέσα σε μια ώρα που όλα είναι αντιφατικά μεταξύ τους», είπε ο Hugo Dixon στην ΕΡΤ
THE LIFO TEAM