Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της

Η Άμπερ Χερντ σχεδιάζει έφεση στη δικαστική απόφαση σε βάρος της Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/EVELYN HOCKSTEIN/POOL
0

Η Άμπερ Χερντ φαίνεται πως δεν παραδίδει τα όπλα και σχεδιάζει να κάνει έφεση στην απόφαση του δικαστηρίου που την έκρινε ένοχη για δυσφήμιση του πρώην συζύγου της, Τζόνι Ντεπ.

Την Τετάρτη έπεσε η αυλαία στην πολύκροτη δίκη που έκρινε πως η Χερντ σκόπιμα και κακόβουλα δυσφήμισε τον Ντεπ όταν έγραψε το άρθρο της στην Washington Post το 2018 στο οποίο δήλωνε επιζήσασα ενδοοικογενειακής βίας.

Στον Ντεπ επιδικάστηκαν 10 εκατομμύρια δολάρια ως αποζημίωση και 5 εκατομμύρια δολάρια ως ποινική αποζημίωση, λιγότερα από τα 50 εκατ. που ζητούσε με την αγωγή του.

Η ηθοποιός δήλωσε «εξαιρετικά απογοητευμένη» με το αποτέλεσμα. «Είμαι συντετριμμένη που ο όγκος των αποδεικτικών στοιχείων δεν κατέστη αρκετός για να σταθώ στη δυσανάλογη δύναμη, επιρροή και πειθώ του πρώην συζύγου μου».

«Είμαι ακόμη πιο απογοητευμένη με το τι σημαίνει αυτή η ετυμηγορία για άλλες γυναίκες. Είναι οπισθοδρόμηση. Πάει πίσω σε μια εποχή που μια γυναίκα που μιλά ανοιχτά θα μπορούσε να ντροπιαστεί και να ταπεινωθεί δημόσια. Ανατρέπει την ιδέα ότι η βία κατά των γυναικών πρέπει να λαμβάνεται σοβαρά υπόψη» συμπλήρωσε.

«Λυπάμαι που έχασα αυτή την υπόθεση. Αλλά είμαι ακόμα πιο λυπημένη που φαίνεται ότι έχασα το δικαίωμα που νόμιζα ότι είχα ως Αμερικανίδα – να μιλάω ελεύθερα και ανοιχτά» κατέληξε.

Ο Ντεπ, στη δική του δήλωση μετά την ετυμηγορία, σημείωσε πως «από την αρχή, ο στόχος (…) ήταν να αποκαλυφθεί η αλήθεια, ανεξαρτήτως αποτελέσματος».

«Το να πω την αλήθεια ήταν κάτι που όφειλα στα παιδιά μου και σε όλους εκείνους που με στήριξαν σταθερά. Αισθάνομαι γαλήνη γνωρίζοντας ότι τελικά το πέτυχα αυτό».

Με πληροφορίες από Entertainment Weekly

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ