Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο

Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter
1

Μια 19χρονη μητέρα πέθανε από λευχαιμία λίγους μήνες μετά τον θάνατο του νεογέννητου γιου της, επειδή καθυστέρησε τις θεραπείες για τον καρκίνο προκειμένου να τον γεννήσει. 

Η Brianna Rawlings από το Σίδνεϊ της Αυστραλίας πέρασε μόλις 12 ημέρες με τον νεογέννητο γιος της, Kyden, που πέθανε τελικά, έχοντας γεννηθεί στις μόλις 26 εβδομάδες τον Σεπτέμβριο, σύμφωνα με μια σελίδα GoFundMe, την οποία έστησε η οικογένεια. 

Η 19χρονη διαγνώστηκε με λευχαιμία και αποφάσισε να καθυστερήσει τις εντατικές χημειοθεραπείες σε μια προσπάθεια να κυοφορήσει με ασφάλεια τον Kyden. 

Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter
Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter

«Χωρίς δισταγμό, η Rawlings επέλεξε να μειώσει στο μισό τις δικές της πιθανότητες επιβίωσης προκειμένου να δώσει στον γιο της μια ευκαιρία να παλέψει όσο περισσότερο καιρό μπορούσε.

Για 12 ολόκληρες ημέρες αυτό το πανέμορφο, μικρό θαύμα τίμησε την μαμά και τον μπαμπά του με την παρουσία του. [Δώδεκα] σύντομες αλλά μαγικές ημέρες, πριν να βγάλει τραγικά τα αγγελικά φτερά του και να αφήσει πίσω του συντετριμμένους τους γονείς του», έγραψαν συγγενείς και φίλοι της 19χρονης στην σελίδα. 

Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter

Φωτογραφίες μετά τον τοκετό δείχνουν την 19χρονη να κρατάει στην αγκαλιά της το νεογέννητο γιο της και να χαμογελάει. Η ίδια είχε γιορτάσει τότε την γέννησή του μέσω Facebook, γράφοντας, «Τίποτα δεν με κάνει πιο χαρούμενη από το να βλέπω τον γιο μου να μεγαλώνει και να γίνεται πιο δυνατός!». 

Στους μήνες που ακολούθησαν τον θάνατο του Kyden, η Brianna υποβλήθηκε σε «βαριά» χημειοθεραπεία, ραδιοθεραπεία αλλά και μεταμόσχευση κυττάρων. Ωστόσο καμία θεραπεία δεν κατάφερε να την κρατήσει ζωντανή. 

Στις 29 Δεκεμβρίου, η 19χρονη Brianna «πέθανε έχοντας γύρω του πολλές ραγισμένες καρδιές». «Η όμορφη Brianna μας έφτασε στο τέλος του ταξιδιού της μαζί μας στη γη και έσμιξε τελικά με το μωρό της, τον Kyden». Νιώθουμε συντετριμμένοι αλλά ταυτόχρονα ήρεμοι γνωρίζοντας πως δεν πονάει πια και δεν νιώθει ανασφαλής και ερείπιο σχετικά με τι έπεται στη συνέχεια», έγραψε η οικογένειά της. 

Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter
Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter
Η 19χρονη που καθυστέρησε τις χημειοθεραπείες για να γεννήσει το γιο της - Πέθαναν και οι δύο Facebook Twitter

Η Brianna ήταν μόλις 17 εβδομάδων έγκυος όταν διαγνώστηκε με λευχαιμία, σύμφωνα με το The Epoch Times. Προσβλήθηκε από μόλυνση που θα μπορούσε να έχει περάσει στο μωρό, οπότε αναγκαστικά γέννησε μέσω καισαρικής τομής τρεις μήνες νωρίτερα. Παρόλο που η ίδια έδειχνε σε κάποιο σημείο σημάδια βελτίωσης, τελικά πέθανε λίγες ημέρες μετά τα 19α γενέθλιά της. 

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει, η Brianna είχε ορκιστεί, σύμφωνα με την αδερφή της, να συνεχίζει την μάχη της ενάντια στον καρκίνο για χάρη του μωρού της. «Πάλευα με τον την λευχαιμία ενώ μέσα μου μεγάλωνα έναν μικρό άνθρωπο. Θα συνεχίσω να παλεύω όχι μόνο για τον εαυτό μου αλλά και για το μωρό μου, που μου έδωσε την δύναμη και την ενέργεια που χρειάζομαι για να πολεμήσω όλο αυτό», είχε πει η 19χρονη, σύμφωνα με την αδερφή της. 

Διεθνή
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ταϊλάνδη: Γυναίκα εκβίαζε βουδιστές μοναχούς με ερωτικά βίντεο - Είχε αποκομίσει 12 εκατ. δολάρια

Διεθνή / Ταϊλάνδη: Γυναίκα εκβίαζε βουδιστές μοναχούς με ερωτικά βίντεο - Είχε αποκομίσει 12 εκατ. δολάρια

Η «κυρία Γκολφ» κατέγραφε σε φωτογραφίες και βίντεο τις σεξουαλικές της συνευρέσεις με τους μοναχούς και κατόπιν τους εκβίαζε, αποσπώντας τους τεράστια χρηματικά ποσά
LIFO NEWSROOM
Μπουρλά κατά Μαμντάνι για την «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»: Ζήτησε εξηγήσεις, ως γιος επιζώντων του Ολοκαυτώματος

Διεθνή / Μπουρλά κατά Μαμντάνι για την «Παγκοσμιοποίηση της Ιντιφάντα»: Ζήτησε εξηγήσεις, ως γιος επιζώντων του Ολοκαυτώματος

Ο επικεφαλής της Pfizer ρώτησε προσωπικά τον υποψήφιο δήμαρχο της Νέας Υόρκης για το σύνθημα που χρησιμοποίησε και το οποίο εκλαμβάνεται ως πρόκληση άσκησης βίας κατά Εβραίων
LIFO NEWSROOM
To «Trump Effect» έχει ήδη επιπτώσεις στην αμερικανική οικονομία: Πληθωρισμός και αγορά εργασίας τα «θύματα» 

Διεθνή / To «Trump Effect» έχει ήδη επιπτώσεις στην αμερικανική οικονομία: Πληθωρισμός και αγορά εργασίας τα «θύματα» 

Η επίδραση του Τραμπ αρχίζει να γίνεται αισθητή στην οικονομία, ιδίως λόγω των δασμολογικών και των μεταναστευτικών πολιτικών του Αμερικανού προέδρου
LIFO NEWSROOM
Fauja Singh: Συνελήφθη ο οδηγός που ευθύνεται για τον θάνατο του θρυλικού μαραθωνοδρόμου

Διεθνή / Fauja Singh: Συνελήφθη ο οδηγός που ευθύνεται για τον θάνατο του θρυλικού μαραθωνοδρόμου

Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος στον κόσμο, Fauja Singh, έχασε τη ζωή του μετά την παράσυρση και εγκατάλειψή του από 26χρονο οδηγό - «Αν είχε σταματήσει να τον βοηθήσει ίσως να είχε σωθεί», σύμφωνα με την αστυνομία
LIFO NEWSROOM
Ο Τραμπ λέει ότι η γενική εισαγγελέας πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα κάθε «αξιόπιστη» πληροφορία για τον Επστάιν

Διεθνή / Ο Τραμπ λέει ότι η γενική εισαγγελέας πρέπει να δώσει στη δημοσιότητα κάθε «αξιόπιστη» πληροφορία για τον Επστάιν

Η Παμ Μπόντι έχει δεχτεί έντονη κριτική από μέρος της πολιτικής βάσης του Τραμπ, αφού τη προηγούμενη εβδομάδα δήλωσε πως δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Επστάιν διατηρούσε «λίστα πελατών» ή εκβίαζε ισχυρά πρόσωπα
LIFO NEWSROOM
Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Διεθνή / Συρία: Πάνω από 200 οι νεκροί στις συγκρούσεις Δρούζων – Βεδουίνων

Πρόκειται για 92 Δρούζους, ανάμεσά τους 21 πολίτες που εκτελέστηκαν με συνοπτικές διαδικασίες από δυνάμεις των υπουργείων Άμυνας και Εσωτερικών, 93 μέλη δυνάμεων προσκείμενων στην κυβέρνηση και 18 Βεδουίνους
LIFO NEWSROOM
Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Διεθνή / Η αμερικανική Nvidia πήρε το «πράσινο φως» για πωλήσεις τσιπ στην Κίνα

Μετά τη συνάντηση με τον Τραμπ, ο διευθύνων σύμβουλος Jensen Huang κατάφερε να πείσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να επιτρέψει τις εξαγωγές του H20 - Πιέσεις από την Ουάσινγκτον και εμπορική εκεχειρία με το Πεκίνο στο παρασκήνιο
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια