Χουριέτ: «Πού είναι οι συλληφθέντες;»

Χουριέτ: «Πού είναι οι συλληφθέντες;» Facebook Twitter
0

«Πού είναι;» αναρωτιέται η εφημερίδα Χουριέτ, αναφερόμενη στην ταυτότητα και στην τύχη των συλληφθέντων χθες στην πλατεία Ταξίμ. Ο δικηγόρος για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα Ραμαζάν Ντεμίρ έγραψε στο Twitter ότι από την ώρα που έγιναν οι συλλήψεις, δεν υπάρχει κανένα στοιχείο για την τύχη των συλληφθέντων, ενώ η Διεθνής Αμνηστία εξέδωσε γραπτή δήλωση στην οποία αναφέρει ότι οι διαδηλωτές που πιστεύεται ότι είναι πάνω από 100, αλλά αναμένεται να είναι πολύ περισσότεροι, βρίσκονται σε απομόνωση.

Ο ερευνητής της οργάνωσης στην Τουρκία Andrew Gardner, δήλωσε ότι οι τουρικές αρχές με τη βία, καταπατούν τα πιο βασικά ανθρώπινα δικαιώματα.  

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ουκρανία: Προβλήματα στρατηγικής και διοίκησης στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία

Διεθνή / Ουκρανία: Προβλήματα στρατηγικής και διοίκησης στον αγώνα ενάντια στη Ρωσία

Η Ουκρανία αντιμετωπίζει αυξανόμενα στρατηγικά προβλήματα και απογοήτευση στο στρατό της, καθώς η παραδοσιακή σοβιετική ιεραρχία δημιουργεί αχρείαστες απώλειες και μειώνει το ηθικό των στρατευμάτων. Η αναγκαία αλλαγή στρατηγικής και διοίκησης είναι πιο επιτακτική από ποτέ.
LIFO NEWSROOM
Πως η μουσική επηρεάζει τη στρατηγική πολυτελών οίκων όπως η Dior και η Gucci

Διεθνή / Πως η μουσική επηρεάζει τη στρατηγική πολυτελών οίκων όπως η Dior και η Gucci

Η μουσική και τα τραγούδια αναδεικνύουν την κουλτούρα των πολυτελών μαρκών. Από τη διάσημη επιτυχία "Dior" μέχρι την ανάκαμψη της Gucci, αναλύουμε πώς η μουσική επηρεάζει τις πωλήσεις και τις στρατηγικές των μεγάλων οίκων
LIFO NEWSROOM