Το Χόλιγουντ πενθεί για τους νεκρούς στις φωτιές: Χωρίς κόκκινο χαλί οι πρεμιέρες

Το Χόλιγουντ πενθεί για τους νεκρούς στις φωτιές: Χωρίς κόκκινο χαλί οι πρεμιέρες Facebook Twitter
Twitter
0

Αμερικανικές εταιρείες παραγωγής αποφάσισαν να μην συνοδεύσουν με «κόκκινο χαλί» τις πρεμιέρες νέων ταινιών, στο Χόλιγουντ, σε ένδειξη πένθους για τα θύματα των καταστροφικών πυρκαγιών στην Καλιφόρνια.


Ανάμεσα στα φιλμ των οποίων οι πρωταγωνιστές δεν θα περπατήσουν το κόκκινο χαλί είναι οι «Χήρες» με την Βαϊόλα Ντέιβις και ο «Καταστροφέας» με την Νικόλ Κίντμαν. Οι ηθοποιοί θα εμφανιστούν στους δημοσιογράφους για δηλώσεις, χωρίς την εορταστική λάμψη που συνοδεύει τις πρώτες προβολές. 

Ο επίσημος απολογισμός των νεκρών αγγίζει, μέχρι στιγμής, τους 48 ενώ δεκάδες άνθρωποι θεωρούνται αγνοούμενοι.

Η Annapurna Pictures, εταιρία διανομής του «Destroyer» με την Νικόλ Κίντμαν, σε ανακοίνωσή της εξέφρασε εκ μέρους των παραγωγών, του καστ και του προσωπικού τα βαθιά συλλυπητήρια στα θύματα των πυρκαγιών αλλά και σε όλους όσοι επηρεάστηκαν, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη της σε όσους ρίσκαραν τη ζωή τους για να βοηθήσουν άλλους.


Η 20th Century Fox επίσης ακύρωσε τα event της για το «Widows» με την Βαϊόλα Ντέιβις, που σκηνοθετεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Στιβ Μακ-Κουίν.


Εκπρόσωπος της εταιρίας δήλωσε ότι το κόστος για την εκδήλωση προβολής θα δοθεί ως δωρεά σε ταμείο βοηθείας που έχει συσταθεί στο Λος Άντζελες για την ανακούφιση των πληγέντων από τις πυρκαγιές.


Την πρωτοβουλία ακολούθησαν και άλλες εταιρίες παραγωγής ακυρώνοντας τις εκδηλώσεις προβολής ταινιών μεταξύ των οποίων η κωμωδία «Instant Family» του Μαρκ Γουόμπεργκ , το «The Ballad of Buster Scruggs» των αδερφών Κοέν και το θρίλερ «Bird Box» της Σάντρα Μπούλοκ.


Στο μεταξύ, μετά την απώλεια του σπιτιού τους από τη φωτιά, η τραγουδίστρια Μάιλι Σάιρους και ο ηθοποιός σύντροφός της Λίαμ Χεμσγουορθ, δώρισαν 500 χιλιάδες δολάρια στο φιλανθρωπικό ίδρυμα «The Malibu Foundation through Cyrus' charity Happy Hippie».


Ο ηθοποιός χθες μοιράστηκε μία φωτογραφία από τα απομεινάρια του σπιτιού τους.

«Ήμουν στο Μαλιμπού όλη την χθεσινή ημέρα και είναι πραγματικά αξιοθαύμαστο αυτό που γίνεται εκεί σε επίπεδο κοινότητας, να βλέπεις τον κόσμο να βοηθά με κάθε τρόπο» έγραψε στο Twitter ο ηθοποιός.

Η Lady Gaga που εγκατέλειψε το σπίτι της την περασμένη Παρασκευή, επισκέφθηκε το καταφύγιο του Ερυθρού Σταυρού στην Καλιφόρνια, φέρνοντας πίτσα, καφέ και δωροκάρτες για να τα προσφέρει σε όσους είχαν επίσης αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Το Χόλιγουντ πενθεί για τους νεκρούς στις φωτιές: Χωρίς κόκκινο χαλί οι πρεμιέρες Facebook Twitter
Twitter


«Ένα ευχαριστώ στον Ερυθρό Σταυρό για όλα όσα κάνει και που προσφέρει καταφύγιο, αγάπη και ηρεμία στους ανθρώπους της Καλιφόρνια» έγραψε η ποπ σταρ στο Instagram.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η Κίνα «κόβει» τις επενδύσεις και οι 75 φτωχότερες χώρες του πλανήτη τρέχουν να αποπληρώσουν τα χρέη

Διεθνή / Η Κίνα «κόβει» τις επενδύσεις και οι 75 φτωχότερες χώρες του πλανήτη τρέχουν να αποπληρώσουν τα χρέη

Η χρηματοδότηση της Κίνας μέσω της Πρωτοβουλίας Belt and Road (BRI) έχει μειωθεί σημαντικά, προκαλώντας ανησυχία σε πολλές αναπτυσσόμενες χώρες που εξαρτώνται από αυτές τις επενδύσεις
LIFO NEWSROOM
ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Διεθνή / ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ αναστέλλει τις φοιτητικές βίζες και επεκτείνει τον έλεγχο στα κοινωνικά δίκτυα

Η κυβέρνηση Τραμπ παγώνει τα ραντεβού για φοιτητικές βίζες και εντείνει τον έλεγχο στα social media για αλλοδαπούς φοιτητές, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις από κορυφαία πανεπιστήμια των ΗΠΑ
LIFO NEWSROOM
Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Διεθνή / Νέα αποτυχία για το Starship της SpaceX: Διαλύθηκε πάνω από τον Ινδικό ωκεανό

Παρά την πρόοδο σε σχέση με προηγούμενες δοκιμές, η αποστολή δεν κατάφερε να εκπληρώσει τους στόχους της - Ο Έλον Μασκ υποσχέθηκε ταχύτερο ρυθμό εκτοξεύσεων, παρά τα προβλήματα που εξακολουθούν να ταλανίζουν το φιλόδοξο πρόγραμμα για αποίκηση του Άρη.
LIFO NEWSROOM