Χόλιγουντ: Ο ηθοποιός Matthew Mindler αυτοκτόνησε με ουσία που αγόρασε από το Amazon

Χόλιγουντ: Ο ηθοποιός Matthew Mindler αυτοκτόνησε με ουσία που αγόρασε από το Amazon Facebook Twitter
0

O Matthew Mindler, το άλλοτε παιδί - σταρ του Χόλιγουντ, έβαλε μόνος του τέρμα στη ζωή του, με χημική ουσία που αγόρασε από το Amazon. 

Σύμφωνα με το TMZ, ο Mindler αυτοκτόνησε χρησιμοποιώντας νιτρικό νάτριο που αγόρασε με 15 δολάρια από την πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών. Νωρίτερα, είχε αναζητήσει στο διαδίκτυο τρόπους για να αυτοκτονήσει, σύμφωνα με τη μητέρα του και αξιωματούχους που επικαλείται το Page Six. 

Τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, έδειξαν πως ο ηθοποιός της ταινίας "Our Idiot Brother" αυτοκτόνησε, όπως αποκάλυψε το TMZ. Η ουσία που χρησιμοποιείται για την διατήρηση τροφίμων, όπως το κρέας, έχει σκοτώσει ανθρώπους στο παρελθόν, ρίχνοντας την πίεση του αίματος και περιορίζοντας την τροφοδοσία οξυγόνου στον οργανισμό. 

Η μητέρα του Mindler, επιβεβαίωσε στο TMZ πως ο γιος της αγόρασε στο διαδίκτυο την ουσία, λίγες ημέρες μετά την αναχώρηση του από το σπίτι του, για το πανεπιστήμιο του Millersville στην Πενσυλβάνια. Η Monica Mindler, που κατά το παρελθόν είχε αποκαλύψει πως ο γιος της υπέφερε από «φρικτές κρίσεις άγχους», είπε πως αργότερα βρήκε τον σύνδεσμο στο ιστορικό περιήγησης του ηθοποιού στο Διαδίκτυο. 

Ο ηθοποιός έψαχνε στον Ιστό πληροφορίες για να προμηθευτεί την ουσία και να τη χρησιμοποιήσει για να θέσει τέρμα στη ζωή του. Η μητέρα του δήλωσε συντετριμμένη πως δεν είχε ιδέα για τις αυτοκτονικές σκέψεις του γιου της. 

« Η ποσότητα που είχε αγοράσει ο ηθοποιός, ήταν αρκετή για να σκοτώσει τέσσερα άτομα», είπε η ίδια. 

Info

Εάν έχετε σκέψεις να προκαλέσετε κακό στον εαυτό σας ή σε άλλους, μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στην Γραμμή αυτοβοήθειας στο 1018 (Κλίμακα).

Εάν έχετε σκέψεις να προκαλέσετε κακό στον εαυτό σας ή σε άλλους και είστε κάτω των 18 ετών, μπορείτε να πάρετε τηλέφωνο στο 1056 (Εθνική Γραμμή για τα Παιδιά SOS – Χαμόγελο του Παιδιού).

Οι Γραμμές λειτουργούν σε εικοσιτετράωρη βάση, 7 ημέρες την εβδομάδα και δέχονται κλήσεις από κινητό ή σταθερό τηλέφωνο από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

Με πληροφορίες από TMZ και Page Six

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ