Χάρι Πότερ: Ο Τομ Φέλτον επιστρέφει ως Ντράκο Μαλφόι στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ

Χάρι Πότερ: Ο Τομ Φέλτον επιστρέφει ως Ντράκο Μαλφόι στη σκηνή του Μπρόντγουεϊ Facebook Twitter
Φωτ: Warner Bros. Pictures
0

Ο Τομ Φέλτον θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στη θεατρική παραγωγή «Harry Potter and the Cursed Child» στο Μπρόντγουεϊ, ενσαρκώνοντας και πάλι τον ρόλο του Ντράκο Μαλφόι, του εμβληματικού αντιπάλου του Χάρι Πότερ για τον οποίο έγινε γνωστός.

Η πρεμιέρα του Βρετανού ηθοποιού έχει προγραμματιστεί για τις 11 Νοεμβρίου, με την παρουσία του να διαρκεί συνολικά 19 εβδομάδες, έως τις 22 Μαρτίου 2026. Πρόκειται για το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, αλλά και για την πρώτη φορά που μέλος του αρχικού κινηματογραφικού καστ συμμετέχει στην παράσταση του Cursed Child.

Το έργο, βασισμένο σε ιστορία της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ, διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά το τέλος των βιβλίων Χάρι Πότερ. Ο Ντράκο, όπως και ο Χάρι, ο Ρον και η Ερμιόνη, είναι πλέον ενήλικες, γονείς, και στέλνουν τα δικά τους παιδιά στο Χόγκουαρτς.

Η δήλωση του Τομ Φέλτον για την επιστροφή του ως Ντράκο Μαλφόι

«Η συμμετοχή μου στις ταινίες Χάρι Πότερ ήταν μια από τις μεγαλύτερες τιμές της ζωής μου», δήλωσε ο Φέλτον. «Η ένταξή μου σε αυτή την παραγωγή είναι για μένα μια στιγμή που κλείνει τον κύκλο. Όταν θα ανεβώ στη σκηνή το φθινόπωρο, θα είμαι στην ίδια ηλικία με τον Ντράκο στο έργο. Είναι σχεδόν σουρεαλιστικό να επιστρέφω στον ρόλο του – και φυσικά στα χαρακτηριστικά πλατινέ μαλλιά του. Ανυπομονώ να μοιραστώ τη συνέχεια της ιστορίας του με την πιο πιστή και παθιασμένη κοινότητα θαυμαστών στον κόσμο».

Η θεατρική εκδοχή του «Cursed Child» παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Λονδίνο το 2016 και έκανε πρεμιέρα στο Lyric Theatre της Νέας Υόρκης το 2018. Ενώ αρχικά παιζόταν σε δύο μέρη, μετά την πανδημία η παράσταση συμπτύχθηκε σε μία ενιαία εμπειρία διάρκειας 3,5 ωρών.

Οι παραγωγοί, Sonia Friedman και Colin Callender, δήλωσαν:

«Ως λάτρεις του κόσμου του Χάρι Πότερ, νιώθουμε εξαιρετικά τυχεροί που καλωσορίζουμε τον Τομ στη θεατρική οικογένεια του ''Cursed Child'' στο Μπρόντγουεϊ. Είναι μια ξεχωριστή στιγμή, όχι μόνο επειδή ο Τομ κάνει το ντεμπούτο του στο Μπρόντγουεϊ, αλλά και γιατί, μέσα από τον Ντράκο, επιστρέφει σε έναν ρόλο που τώρα πια αγγίζει και βαθύτερα ζητήματα, όπως η πατρότητα και η έννοια της κληρονομιάς».

Με πληροφορίες από Variety

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επέστρεψε στον «μαγικό κόσμο» των δισεκατομμυριούχων

Διεθνή / Η Τζ. Κ. Ρόουλινγκ επέστρεψε στον «μαγικό κόσμο» των δισεκατομμυριούχων

Ανεξαρτήτως της αμφιλεγόμενης παρουσίας της στα social media και των τρανσφοβικών της απόψεων, η διάσημη συγγραφέας είναι και πάλι στη λίστα του Forbes με τους δισεκατομμυριούχους του πλανήτη
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΠΕΝΝΥ ΜΑΣΤΟΡΑΚΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ιράν: Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες - Γιατροί μιλούν για «ασφυξία»

Διεθνή / Ιράν: Τα νοσοκομεία έχουν κατακλυστεί από τραυματίες - Γιατροί μιλούν για «ασφυξία»

Πολλοί από τους τραυματίες φέρουν τραύματα από πυροβολισμούς, κυρίως στο κεφάλι και στα μάτια - Τουλάχιστον 50 διαδηλωτές έχουν σκοτωθεί και ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί
THE LIFO TEAM
Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Διεθνή / Φωτιά στο Crans-Montana: Η θλίψη μετατρέπεται σε οργή και οι Ελβετοί αμφισβητούν ανοιχτά την κυβέρνηση

Η τραγωδία στο Crans-Montana αποκάλυψε σοβαρές αδυναμίες - Οι πολίτες διερωτώνται πώς απέτυχε ένα σύστημα που θεωρούνταν σχεδόν άψογο και τι μέτρα πρέπει να ληφθούν για να μην ξανασυμβεί κάτι παρόμοιο
THE LIFO TEAM
Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

Διεθνή / Ντόναλντ Τραμπ: Οι ΗΠΑ πρέπει έχουν τη Γροιλανδία για να αποτρέψουν τη Ρωσία και την Κίνα από το να την πάρουν

«Δεν θέλουμε να γίνουμε Αμερικανοί, δεν θέλουμε να γίνουμε Δανοί, θέλουμε να είμαστε Γροιλανδοί» διαμηνύουν οι ηγέτες των πολιτικών κομμάτων της χώρας
THE LIFO TEAM