Χάρι και Μέγκαν, παραγωγοί σε άκρως απόρρητο project με θέμα το Χόλιγουντ

Χάρι και Μέγκαν, παραγωγοί σε άκρως απόρρητο project με θέμα το Χόλιγουντ Facebook Twitter
Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ γίνονται παραγωγοί σε άκρως απόρρητο project για το Χόλιγουντ (EPA/Αρχείο)
0

Από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μάρκλ μετακόμισαν στην Καλιφόρνια, οι φήμες για τα σχέδιά τους γύρω από το Χόλιγουντ οργίαζαν.

Σύμφωνα με το Variety, οι φήμες πλέον επαληθεύονται καθώς το ζευγάρι μετά από συναντήσεις που είχε τον Ιούνιο με διάφορα δίκτυα μοιάζει να έχει κατασταλάξει στην ιδέα ενός project που θα αφορά το ίδιο το Χόλιγουντ.

Άγνωστο παραμένει ωστόσο αν η απόφαση αυτή αφορά σε τηλεοπτική σειρά ή κάποια άλλη παραγωγή χωρίς σενάριο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, αυτό που είναι σίγουρο είναι ότι Χάρι και Μέγκαν θα μπουν στη θέση του παραγωγού, όπως αναφέρει πηγή που γνωρίζει την απόφαση του ζευγαριού.

Μεταξύ αυτών, ακούγεται ότι την ιδέα τους, η οποία παραμένει απόρρητη, την έχει ήδη αγοράσει το NBCUniversal μετά από συνάντηση με κορυφαία στελέχη της εταιρείας, που γνώριζε τη Μαρκλ από τα χρόνια της ως ηθοποιός στο «Suits».

Έμπιστη πηγή της δούκισσας του Σάσεξ ανέφερε στο Variety ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει απολύτως καμία πρόθεση να επιστρέψει στην ηθοποιία, γι' αυτό και δεν θα μπει μπροστά από τις κάμερες στο νέο της project.

Εκπρόσωποι του ζευγαριού ωστόσο αρνήθηκαν να σχολιάσουν την υπόθεση.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Διεθνή / Γκράφιτι, εμπρησμοί και νεκροί: Οι αντισημιτικές επιθέσεις στην Αυστραλία πριν από εκείνες σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη

Οι επιθέσεις αυτές παρατηρούνται ιδιαιτέρως από την έναρξη του πολέμου του Ισραήλ στη Γάζα τον Οκτώβριο του 2023, μετά την επίθεση της Χαμάς
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ

Διεθνή / Ισραηλινό πλήγμα στον Λίβανο: «Εξουδετερώθηκε στέλεχος των Φρουρών της Επανάστασης», λέει το Ισραήλ

Πρόκειται για τον Χουσέιν Μαχμούντ Μαρσάντ αλ-Τζαουάρι, τον οποίο το Ισραήλ εμφανίζει ως βασικό παράγοντα της «Μονάδας 840» της ιρανικής Δύναμης Κουντς
THE LIFO TEAM
ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΑΝΤΡΙΟΥ ΤΖΕΦΡΙ ΕΠΣΤΑΙΝ

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: «Να έρθει στις ΗΠΑ για εξηγήσεις», λέει θύμα του Έπσταϊν

Η Μαρίνα Λασέρντα, που κακοποιήθηκε από τον Έπσταϊν όταν ήταν ανήλικη, ανέφερε ότι ο Μάουντμπάτεν-Ουίνδσορ θα έπρεπε να παρουσιαστεί ενώπιον των αμερικανικών αρχών και να απαντήσει σε ερωτήματα για την υπόθεση
THE LIFO TEAM