Χάρι και Μέγκαν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Άρτσι και κάνουν έκκληση για δωρεές για εμβόλια

Χάρι και Μέγκαν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Άρτσι και ζητούν δωρεές για εμβόλια Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του Άρτσι, με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους.Παράλληλα το ζευγάρι απευθύνει έκκληση για δωρεές προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό στις πιο φτωχές χώρες.

 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσαν τη φωτογραφία του Άρτσι στην ιστοσελίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού τους, Archewell. Σε αυτή, ο γιος τους στέκεται με την πλάτη στον φακό, σε έναν κήπο, κρατώντας μπαλόνια.

 

Στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για το γεγονός ότι στο παρελθόν πολίτες έχουν κάνει δωρεές με αφορμή τα γενέθλια του Άρτσι. Αυτή τη φορά κάνουν έκκληση για δωρεές προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό σε αυτούς που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

 

«Περίπου το 80% από το ένα δισεκατομμύριο δόσεις του εμβολίου που έχουν γίνει, έχουν χορηγηθεί στις πλουσιότερες χώρες», αναφέρουν. «Δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε πραγματικά μέχρι όλοι, παντού, να έχουν ίση πρόσβαση στο εμβόλιο», επισημαίνουν. «Σας καλούμε να συνεισφέρετε ό,τι μπορείτε, αν έχετε αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια σε οικογένειες στα πιο ευάλωτα μέρη», συνεχίζουν.

 

Παράλληλα σημειώνουν ότι με δωρεά 5 δολαρίων, για την ενίσχυση της παγκόσμιας συμμαχίας για να φτάσουν τα εμβόλια στις φτωχότερες χώρες, εξασφαλίζεται μία δόση. Κάθε δωρεά 5 δολαρίων αυτόματα θα μετατρέπεται σε 20 δολαρίων, από οργανισμούς τη στήριξη των οποίων εξασφάλισαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ.

 

Νωρίτερα σήμερα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν στον Άρτσι για τα γενέθλιά του, με αναρτήσεις στα social media.

 

Στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Instagram, οι ευχές συνοδεύτηκαν με μία φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τον νεογέννητο Άρτσι.

 

 

Ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, ευχήθηκε στον Άρτσι δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου δίπλα στον Χάρι, που κρατά τον γιο του στην αγκαλιά του.

 

 

Τις ευχές τους έστειλαν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με την οικογένεια, που τραβήχτηκε μετά τη βάπτιση του Άρτσι.

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρετανοί στρατιώτες στις μάχες στην Ουκρανία, λέει γερμανικό ηχητικό - Σχεδιάζουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Διεθνή / Βρετανοί στρατιώτες στις μάχες στην Ουκρανία, λέει γερμανικό ηχητικό - Σχεδιάζουν χτυπήματα σε ρωσικό έδαφος, λέει η Μόσχα

Παιχνίδια πολέμου ανάμεσα σε Λονδίνο, Μόσχα και Βερολίνο - Η διαρροή συνομιλίας Γερμανών στρατιωτικών για το σύστημα Taurus - Το χτύπημα στην γέφυρα Κερτς και η οργή των Βρετανών για τους Γερμανούς
NEWSROOM
Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: «Κωνσταντινούπολη, ο σεβντάς μας», το νέο σποτ του υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ

Διεθνή / Δημοτικές εκλογές στην Τουρκία: «Κωνσταντινούπολη, ο σεβντάς μας», το νέο σποτ του υποψηφίου Μουράτ Κουρούμ

Ο έμπιστος του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τις δημοτικές εκλογές άρχισε να χρησιμοποιεί το σύνθημα «Θα έρθει ο Απρίλιος και τα πρόσωπα θα χαμογελάσουν»
ΠΕΤΡΟΣ ΚΡΑΝΙΑΣ
Το Μπάκιγχαμ αναβαθμίζει την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον: Θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά

Διεθνή / Το Μπάκιγχαμ αναβαθμίζει την «εξαφανισμένη» Κέιτ Μίντλετον: Θα απονέμει τιμητικές διακρίσεις εκ μέρους του βασιλιά

Το βασιλικό πρωτόκολλο επιτρέπει μόνο στους εκ γενετής γαλαζοαίματους να απονέμουν τιμητικές διακρίσεις - Η αλλαγή που μελετά το παλάτι για τις εξ αγχιστείας γαλαζοαίματες, Κέιτ Μίντλετον και βασίλισσα Καμίλα
ΕΥΑ ΠΑΥΛΑΤΟΥ