Χάρι και Μέγκαν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Άρτσι και κάνουν έκκληση για δωρεές για εμβόλια

Χάρι και Μέγκαν δημοσίευσαν νέα φωτογραφία του Άρτσι και ζητούν δωρεές για εμβόλια Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έδωσαν στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία του Άρτσι, με αφορμή τα δεύτερα γενέθλια του γιου τους.



Παράλληλα το ζευγάρι απευθύνει έκκληση για δωρεές προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό στις πιο φτωχές χώρες.

 

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ δημοσίευσαν τη φωτογραφία του Άρτσι στην ιστοσελίδα του μη κερδοσκοπικού οργανισμού τους, Archewell. Σε αυτή, ο γιος τους στέκεται με την πλάτη στον φακό, σε έναν κήπο, κρατώντας μπαλόνια.

 

Στο μήνυμά τους ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εκφράζουν την ευγνωμοσύνη τους για το γεγονός ότι στο παρελθόν πολίτες έχουν κάνει δωρεές με αφορμή τα γενέθλια του Άρτσι. Αυτή τη φορά κάνουν έκκληση για δωρεές προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια για τον κορωνοϊό σε αυτούς που τα έχουν μεγαλύτερη ανάγκη.

 

«Περίπου το 80% από το ένα δισεκατομμύριο δόσεις του εμβολίου που έχουν γίνει, έχουν χορηγηθεί στις πλουσιότερες χώρες», αναφέρουν. «Δεν θα μπορέσουμε να ανακάμψουμε πραγματικά μέχρι όλοι, παντού, να έχουν ίση πρόσβαση στο εμβόλιο», επισημαίνουν. «Σας καλούμε να συνεισφέρετε ό,τι μπορείτε, αν έχετε αυτή τη δυνατότητα, προκειμένου να φτάσουν τα εμβόλια σε οικογένειες στα πιο ευάλωτα μέρη», συνεχίζουν.

 

Παράλληλα σημειώνουν ότι με δωρεά 5 δολαρίων, για την ενίσχυση της παγκόσμιας συμμαχίας για να φτάσουν τα εμβόλια στις φτωχότερες χώρες, εξασφαλίζεται μία δόση. Κάθε δωρεά 5 δολαρίων αυτόματα θα μετατρέπεται σε 20 δολαρίων, από οργανισμούς τη στήριξη των οποίων εξασφάλισαν ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ.

 

Νωρίτερα σήμερα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν στον Άρτσι για τα γενέθλιά του, με αναρτήσεις στα social media.

 

Στον επίσημο λογαριασμό της βασίλισσας Ελισάβετ στο Instagram, οι ευχές συνοδεύτηκαν με μία φωτογραφία του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ με τον νεογέννητο Άρτσι.

 

 

Ο παππούς του, πρίγκιπας Κάρολος, ευχήθηκε στον Άρτσι δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του ίδιου δίπλα στον Χάρι, που κρατά τον γιο του στην αγκαλιά του.

 

 

Τις ευχές τους έστειλαν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, μέσω Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφία με την οικογένεια, που τραβήχτηκε μετά τη βάπτιση του Άρτσι.

 

 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς κατάφερε το Πακιστάν να γίνει ένας απρόσμενος ειρηνοποιός μεταξύ ΗΠΑ-Ιράν;

Μια πυρηνική δύναμη που δεν αναγνωρίζει επίσημα το Ισραήλ έχει εξασφαλίσει έναν ρόλο πρώτης γραμμής στον πόλεμο του Ιράν, παρά το γεγονός ότι δεν είχε πάντα καλές σχέσεις με τον Ντόναλντ Τραμπ
THE LIFO TEAM
ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΒΙΚΤΟΡ ΟΡΜΠΑΝ ΛΟΑΤΚΙ+

Διεθνή / Ουγγαρία: Το Δικαστήριο της ΕΕ την καλεί να καταργήσει τον νόμο κατά της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας που προώθησε ο Όρμπαν

Σύμφωνα με την απόφαση ο νόμος για την προστασία των παιδιών του 2021 εισάγει παράνομη διάκριση εις βάρος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, και είναι η πρώτη φορά που κράτος-μέλος παραβιάζει τον Χάρτη θεμελιωδών αξιών της ΕΕ
THE LIFO TEAM
ΔΙΕΘΝΗΣ ΑΜΝΗΣΤΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ ΠΟΥΤΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ

Διεθνή / Διεθνής Αμνηστία: «Αντισταθείτε σε ηγέτες-αρπακτικά» όπως οι Τραμπ, Πούτιν, Νετανιάχου - Η έκθεση-κάλεσμα

Σύμφωνα με τη ΜΚΟ, ειδικά αυτοί οι τρεις αρχηγοί κρατών περιφρόνησαν τους κανόνες και τους διεθνείς οργανισμούς που καθιερώθηκαν μετά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο
THE LIFO TEAM