Χάος, σπασμένα τζάμια και σπρέι πιπεριού - Η στιγμή που φανς μαθαίνουν πως ακυρώνεται συναυλία του Travis Scott

Χάος, σπασμένα τζάμια και σπρέι πιπεριού - Η στιγμή που φανς μαθαίνουν πως ακυρώνεται συναυλία του Travis Scott Facebook Twitter
EPA
0

Την οργή των θαυμαστών του Travis Scott προκάλεσε η ακύρωση προγραμματισμένης συναυλίας του Αμερικανού ράπερ στην Τάλσα της Οκλαχόμα. 

Η sold out συναυλία του ράπερ, τραγουδοποιού και παραγωγού ακυρώθηκε την τελευταία στιγμή με τον Travis Scott να επικαλείται προβλήματα στην παραγωγή. 

 

Ο καλλιτέχνης, μέσω Twitter, ζήτησε συγγνώμη από τους θαυμαστές τους λέγοντας πως δεν μπορεί να δώσει μια ημιτελή συναυλία, ενώ ανακοίνωσε πως η συναυλία μεταφέρεται για τις 26 Μαρτίου με τα εισιτήρια να ισχύουν κανονικά. 

  

Ωστόσο το πλήθος είχε ήδη συγκεντρωθεί έξω από τον συναυλιακό χώρο, φωνάζοντας ρυθμικά «Let us in», [Αφήστε μας να μπούμε]. Όταν άγνωστος εκτόξευσε αντικείμενο ενάντια στις πύλες του Bank of Oklahoma Center η αστυνομία απάντησε με σπρέι πιπεριού. 

 

Ο Travis Scott εμφανίστηκε και κατά την 61η τελετή των βραβείων Γκράμι ερμηνεύοντας μαζί με τον James Blake και τον Philip Bailey των Earth, Wind & Fire, ερμηνεύοντας το κομμάτι Stop Trying To Be God. 

Με πληροφορίες από Pitchfork/Billboard

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM