Ο πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλδημοκρατών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ, σε συνέντευξή του στη Hannoversche Allgemeine Zeitung, δήλωσε: «Η δόση λιτότητας που έδωσαν η Α. Μέρκελ και ο Ν. Σαρκοζί στην Ελλάδα είναι προφανώς θανατηφόρα».
Στη συνέχεια δήλωσε: «Επί της ουσίας δεν μπορούμε να κάνουμε εκπτώσεις στους Έλληνες, αλλά θα πρέπει να τους δώσουμε περισσότερο χρόνο», ενώ δεν δίστασε να παρομοιάσει κάποιους Ευρωπαίους ηγέτες με κλεπταποδόχους, οι οποίοι, θέλουν να επωφεληθούν από την φοροδιαφυγή των Ελλήνων δισεκατομμυριούχων.
Τέλος, ο κ. Γκάμπριελ προτείνει το πάγωμα ελληνικών λογαριασμών σε ευρωπαϊκές τράπεζες, «μέχρι οι κύριοι αυτοί να αποδείξουν ότι έχουν πληρώσει φόρο στην πατρίδα τους».
Διεθνή /
Γκάμπριελ: «Η δόση λιτότητας που έδωσαν η Α. Μέρκελ και ο Ν. Σαρκοζί στην Ελλάδα είναι προφανώς θανατηφόρα»
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Εντοπίστηκε στη Γερμανία η 16χρονη Λόρα
HIV: Νέα θεραπεία σε ένα μόνο χάπι φέρνει ελπίδα για όσους ζουν δεκαετίες με τον ιό
Εξαφάνιση Λόρα: Όσα θα εξετάσουν και θα ρωτήσουν οι αρχές τη 16χρονη
Απεργία για τα Τέμπη: Πώς θα κινηθούν στις 28 Φεβρουαρίου μετρό, ηλεκτρικός, τραμ
Κριστίνα Άπλγκεϊτ για τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Περνάω τις περισσότερες μέρες μου στο κρεβάτι»
σχόλια