Γιατί ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτάζει ποτέ την Άμπερ Χερντ στην δίκη;

Γιατί ο Τζόνι Ντεπ δεν κοιτάζει ποτέ την Άμπερ Χερντ στην δίκη; Facebook Twitter
Φωτ: EPA/BRENDAN SMIALOWSKI
0

Η δίκη συκοφαντικής δυσφήμισης του Τζόνι Ντεπ εναντίον της Άμπερ Χερντ ξεκίνησε ξανά μετά από παύση μιας εβδομάδας, με την 36χρονη ηθοποιό να καταθέτει την δική της πλευρά των γεγονότων.

Κι ενώ εκατοντάδες κόσμου συνεχίζουν να παρακολουθούν φανατικά την εξέλιξη της δίκης, που μεταδίδεται ζωντανά από τότε του ξεκίνησε, στο Φέρφαξ της Βιρτζίνια, τον Απρίλιο, οι πιο παρατηρητικοί όσων διαδραματίζονται στη δικαστική αίθουσα διαπίστωσαν πως ο 58χρονος ηθοποιός αρνείται να κοιτάξει την πρώην σύζυγό του.

«Ο κύριος Ντεπ δεν σας έχει κοιτάξει ούτε μια φορά στη διάρκεια της δίκης, σωστά;», ρώτησε η Καμίλ Βάσκεθ, μία από τους δικηγόρους του ηθοποιού, με την Άμπερ Χερντ να απαντά: «Όχι πως το έχω παρατηρήσει, αλλά όχι».

«Τον έχετε κοιτάξει πολλές φορές, έτσι δεν είναι;», συνέχισε η Βάσκεθ, με την Χερντ να λέει στην δικηγόρο, «Ναι, το έκανα».

«Γνωρίζετε ακριβώς γιατί ο κύριος Ντεπ δεν σας κοιτάζει πίσω, έτσι δεν είναι;», πρόσθεσε η Βάσκεθ, με την 36χρονη ηθοποιό να επιβεβαιώνει: «Το γνωρίζω». 

«Σας υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναδείτε τα μάτια του, είναι αλήθεια;», ρώτησε η Βάσκεθ, με την Χερντ να λέει στο δικαστήριο: «Δεν θυμάμαι αν το είπε αυτό».

Η δικηγόρος του Τζόνι Ντεπ παρουσίασε στη συνέχεια ένα ηχητικό απόσπασμα μιας από τις τελευταίες φορές που συναντήθηκε το εν διαστάσει ζευγάρι, όπου η Χερντ ακούγεται να παρακαλεί τον ηθοποιό να τον αγκαλιάσει για να τον αποχαιρετήσει.

Παρά το γεγονός ότι είχε ζητήσει περιοριστικά μέτρα εναντίον του εκείνη την εποχή, η Χερντ «κάλεσε» τον Ντεπ να συναντηθούν σε ένα ξενοδοχείο στο Σαν Φρανσίσκο το 2016, συνάντηση που ο Ντεπ κατέθεσε προηγουμένως ότι πήγε με την ελπίδα ότι «θα ανακαλούσε τα ψέματά της» για εκείνον, είπε η δικηγόρος του.

«Τήρησε αυτή την υπόσχεση, έτσι δεν είναι;» ρώτησε η Βάσκεθ, αναφερόμενη στην άρνηση του Ντεπ να κοιτάξει τη Χερντ, στην οποία εκείνη απάντησε: «Από όσο ξέρω, δεν μπορεί να με κοιτάξει».

«Δεν σας κοιτάζει, σωστά κυρία Χερντ;» είπε η Βάσκεθ, με την Χερντ να απαντά: «Δεν μπορεί».

Εκπρόσωπος της Χερντ, σε δήλωση αναφορικά με την συμπεριφορά του Τζόνι Ντεπ στο δικαστήριο, σημείωσε ότι ο ηθοποιός «δεν έχει το θάρρος να κοιτάξει καν την κυρία Χερντ».

«Εάν ο κύριος Ντεπ ήταν πραγματικά αθώος, γιατί ζήτησε επανειλημμένα συγγνώμη από την κυρία Χερντ και υποσχέθηκε να "απομακρύνει οριστικά το τέρας";», είπε ο εκπρόσωπος της Χερντ στο περιοδικό People, προσθέτοντας ότι μια από τις «απογοητεύσεις» της Χερντ είναι «η αδυναμία του να διακρίνει το γεγονός από τη φαντασία - ασθένεια που φαίνεται να έχει εξαπλωθεί στη νομική ομάδα του».

«Η ίδια ομάδα είναι τόσο πανικόβλητη που παλεύει με νύχια και με δόντια να αποτρέψει την παρουσίαση αδιάσειστων στοιχείων και φωτογραφιών», συνέχισε. «Καμία έκπληξη που ο κύριος Ντεπ δεν έχει το σθένος ή το θάρρος ούτε καν να κοιτάξει την κυρία Χερντ σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας —όπως δεν μπορούσε στη δίκη του Ηνωμένου Βασιλείου— και, αντ' αυτού, γελάει και κοροϊδεύει».

Ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε μήνυση εναντίον της Άμπερ Χερντ, την οποία κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση μετά από ένα άρθρο του 2018 που έγραψε για την Washington Post, αναφέροντας ότι είναι θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αν και ποτέ δεν κατονόμασε τον 58χρονο ηθοποιό. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Politico: Ο Τραμπ αντιμετωπίζει την πρώτη πολιτική του ήττα στο ζήτημα του Ιράν

Οι ψηφοφορίες που πραγματοποιούνται αυτή την εβδομάδα στη Βουλή των Αντιπροσώπων και στη Γερουσία των ΗΠΑ για τον περιορισμό της στρατιωτικής εκστρατείας κατά του Ιράν, αν περάσουν, θα αποτελέσουν μια σημαντική πολιτική ταπείνωση για τον Αμερικανό πρόεδρο
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ ΙΤΑΜΑΡ ΜΠΕΝ-ΓΚΒΙΡ

Διεθνή / «Γνώριζα ποιος ήταν και δεν μπορούσα να μείνω σιωπηλή» λέει η ακτιβίστρια που φώναξε στον Μπεν-Γκβιρ

Για την εμπειρία της μιλά η ακτιβίστρια Κατρίονα Γκράχαμ, η οποία φώναξε σύνθημα υπέρ της Παλαιστίνης μπροστά στον Ιταμάρ Μπεν-Γκβιρ, πριν άνδρες ασφαλείας την ακινητοποιήσουν βίαια στο έδαφος
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ THE LATE SHOW

Διεθνή / Τραμπ για το τέλος του «The Late Show»: «Ο Κόλμπερτ τελείωσε επιτέλους, ήταν σαν νεκρός»

«Θα μπορούσες να πάρεις οποιονδήποτε από το δρόμο και θα ήταν καλύτερος από αυτόν τον τελείως ηλίθιο» έγραψε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Μουσείο για την ιστορία των γυναικών κόλλησε επειδή η δεξιά θέλει να αποκλείσει τις τρανς γυναίκες

Διεθνή / Ελληνοαμερικανίδα βουλευτής στο επίκεντρο της μάχης για μουσείο γυναικών χωρίς τρανς γυναίκες στις ΗΠΑ

Η Βουλή των Αντιπροσώπων απέρριψε νομοσχέδιο για το Smithsonian American Women’s History Museum, μετά την προσθήκη διατάξεων που αποκλείουν τις τρανς γυναίκες από την αφήγηση του μουσείου και δίνουν στον Ντόναλντ Τραμπ λόγο για την τελική του τοποθεσία.
THE LIFO TEAM