«Τρομακτικό»: Η Χερντ ισχυρίστηκε πως ο Ντεπ είχε παραισθήσεις - Η απάντηση για τα περιττώματα στο κρεβάτι

‘It was terrifying’: Amber Heard testifies Johnny Depp hallucinated during fight Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/Steve Helber/POOL
0

Συνεχίστηκε η κατάθεση της Άμπερ Χερντ στην πολύκροτη δίκη με τον πρώην σύζυγό της Τζόνι Ντεπ. Απάντησε σε καταγγελίες του ηθοποιού, αλλά και επανέλαβε τα περί κακοποίησης από πλευράς του. 

Η ηθοποιός ισχυρίστηκε πως τους τελευταίους μήνες του γάμου τους, ο Ντεπ είχε παραισθήσεις και είχαν παρέλθει οι μέρες της νηφαλιότητάς του. 

«Μιλούσε σε άτομα που δεν ήταν στο δωμάτιο» είπε. «Ήταν τρομακτικό. Δεν μου ήταν σαφές εάν ήταν θυμωμένος μαζί μου ή εάν ήταν πεπεισμένος πως ο άνδρας που έλεγε ότι με είδε μαζί, ήταν στο δωμάτιο» συμπλήρωσε. 

Αναφέρθηκε, ακόμα, στην πρώτη φορά που, όπως ισχυρίστηκε, κακοποιήθηκε από τον σύζυγό της σωματικά. Υπήρξε, ωστόσο, μία διαφοροποίηση ως προς το πότε σημειώθηκε αυτό. 

Όπως είπε, τον αμφισβήτησε για ένα από τα τατουάζ του και εκείνος την χαστούκισε. Αρχικά είχε αναφέρει ότι συνέβη το 2013, αλλά τελικώς σημείωσε πως έγινε το 2012. Εξήγησε πως είχε μπερδευτεί γιατί δεν ήθελε να πιστέψει ότι η κακοποίηση είχε αρχίσει από τόσο νωρίς στη σχέση τους. 

«Είχα επιτρέψει στον εαυτό μου να ξεχάσει ότι και η αρχή (σ.σ. της σχέσης) ήταν βίαιη και χαοτική». 

Η Χερντ είπε στο δικαστήριο πως είχε πέσει θύμα τόσο σωματικής όσο και σεξουαλικής κακοποίησης πριν και μετά τον σύντομο γάμο της με τον Ντεπ. Ο ίδιος, βέβαια, έχει αρνηθεί όλες τις σχετικές καταγγελίες. 

Παράλληλα, η ηθοποιός αρνήθηκε ότι είχε αφήσει περιττώματα στο κρεβάτι που μοιράζονταν, μετά από έναν καυγά μεταξύ τους. Όπως είπε, τα είχε κάνει το σκυλάκι τους, που είχε εντερικά προβλήματα από την περίοδο που είχε καταναλώσει, κατά λάθος, μαριχουάνα που ανήκε στον ηθοποιό. 

Στο δικαστήριο παρουσιάστηκαν και φωτογραφίες της Χερντ με τα τραύματα που καταγγέλλει πως της προκάλεσε ο Ντεπ στο πρόσωπο. Υπήρχαν κόκκινα σημάδια και πρήξιμο. 

Η έδρα είδε και βίντεο με τον ηθοποιό να βάζει ένα μεγάλο ποτήρι κρασί και να κοπανάει τα ντουλάπια της κουζίνας, ενώ η Χερντ φέρεται να επιχειρούσε να καταλάβει τον λόγο που ήταν θυμωμένος. 

Με πληροφορίες από Guardian

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Διεθνή / Ρώμη: Σε εφαρμογή από σήμερα το εισιτήριο εισόδου για τη Φοντάνα ντι Τρέβι

Το νέο μέτρο εκτιμάται πως θα ενισχύσει τα δημοτικά ταμεία έως και κατά 20 εκατ. ευρώ, με τα έσοδα να προορίζονται για τη βελτίωση των υποδομών για τους τουρίστες και των υπηρεσιών που σχετίζονται με τον χώρο
THE LIFO TEAM
Νικολάς Μαδούρο: Πώς θα μπορούσαν οι δικηγόροι του να ανατρέψουν την υπόθεση εναντίον του;

Διεθνή / Νικολάς Μαδούρο: Πώς θα μπορούσαν οι δικηγόροι του να ανατρέψουν την υπόθεση εναντίον του;

Η ποινική υπόθεση κατά του Μαδούρο είναι εξαιρετικά περίπλοκη από νομικής άποψης - Ως εκ τούτου, η υπεράσπισή του ενδέχεται να επιχειρήσει διάφορους τρόπους να ανατρέψει την υπόθεση πριν φτάσει σε δίκη
THE LIFO TEAM
Ιράν: Ριψοκίνδυνες οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής των πολιτών

Διεθνή / Διαδηλώσεις στο Ιράν: Οικονομικές παραχωρήσεις από την κυβέρνηση σε μια προσπάθεια κατευνασμού της οργής των πολιτών

Σύμφωνα με στοιχεία μίας οργάνωσης ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ο αριθμός των νεκρών στις διαδηλώσεις έχει ξεπεράσει τους 35, ενώ περισσότεροι από 1.200 έχουν συλληφθεί
THE LIFO TEAM
Η Βενεζουέλα «παραδίδει» πετρέλαιο αξίας 2 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Διεθνή / Η Βενεζουέλα «παραδίδει» πετρέλαιο αξίας 2 δισ. δολαρίων στις ΗΠΑ, σύμφωνα με τον Τραμπ

Η συμφωνία δείχνει ότι η κυβέρνηση της Βενεζουέλας ανταποκρίνεται στο αίτημα του Τραμπ να ανοίξει τις αγορές της στις αμερικανικές πετρελαϊκές εταιρείες, διαφορετικά θα διακινδυνεύσει περαιτέρω στρατιωτική επέμβαση
THE LIFO TEAM