Γιάννης Λαγός: Υπό κράτηση στις Βρυξέλλες – Σε 15 ημέρες η απόφαση για την έκδοση

Γιάννης Λαγός: Υπό κράτηση στις Βρυξέλλες – Σε 15 ημέρες η απόφαση για το ένταλμα Facebook Twitter
EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
0

Ανακοίνωση σχετικά με τη σύλληψη του Γιάννη Λαγού εξέδωσε η εισαγγελία Βρυξελλών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «στις 27 Απριλίου 2021, ο Ιωάννης Λαγός συνελήφθη στις Βρυξέλλες κατόπιν ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε κατά την εκτέλεση της απόφασης του Εφετείου Αθηνών του Οκτωβρίου 2020».

Σημειώνει ότι σήμερα, 28 Απριλίου, ο Λαγός ανακρίθηκε στο ολλανδόφωνο δικαστήριο των Βρυξελλών.  Επισημαίνεται ότι δεν αποδέχτηκε την παράδοσή του στις ελληνικές αρχές και αποφασίστηκε να τεθεί υπό κράτηση.

Η εισαγγελία των Βρυξελλών υπογραμμίζει ότι εντός 15 ημερών θα υπάρξει απόφαση σχετικά «με την εκτέλεση του ευρωπαϊκού εντάλματος σύλληψης» διευκρινίζοντας ότι «η ημερομηνία της ακρόασης δεν είναι ακόμη γνωστή και θα ανακοινωθεί αργότερα».
 

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

EUROSTAR ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΗ ΕΠΙΒΑΤΕΣ ΧΑΟΣ

Διεθνή / «Μιλάμε για χάος»: Επιβάτες περιγράφουν τι συνέβη μετά τη διακοπή των δρομολογίων της Eurostar μέσω Μάγχης

Μεγάλη αναστάτωση σε κεντρικούς σιδηροδρομικούς σταθμούς στο Λονδίνο, στο Παρίσι και σε άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, δύο μέρες πριν από την Πρωτοχρονιά
THE LIFO TEAM