Για το «The Northman» ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έτρωγε 3.700 θερμίδες την ημέρα

Για το «The Northman» ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έτρωγε 3.700 θερμίδες την ημέρα Facebook Twitter
Ο Alexander Skarsgard σε προβολή της ταινίας "The Northman" στο Λονδίνο, στις αρχές Απριλίου. EPA/NEIL HALL
0

Στο «The Northman», ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ υποδύεται έναν Βίκινγκ που θέλει να εκδικηθεί τον θάνατο του πατέρα του και για να το κάνει χρειάστηκε πολλά βάρη και πάρα πολλές θερμίδες ημερησίως.

Ο 45χρονος ηθοποιός πήρε σχεδόν 10 κιλά μυϊκής μάζας για τις ανάγκες του ρόλου με την βοήθεια του προπονητή Magnus Lygdbäck, που τον είχε βοηθήσει επίσης στην ταινία «The Legend of Tarzan« του 2016. Συτή τη φορά, έπρεπε ωστόσο να ξεκινήσεις από μηδέν με πολλά βάρη. 

«Είναι ένας αδύνατος τύπος που του αρέσει να τρέχει. Δεν πηγαίνει κανονικά στο γυμναστήριο. Λόγω του τρεξίματος, έχει δυνατά πνευμόνια, αλλά δεν σηκώνει βάρη. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να κάνω μεγαλύτερη αλλαγή με κάποιον σαν αυτόν», είπε ο Lygdbäck στο Entertainment Weekly.

Για το «The Northman» ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έτρωγε 3.700 θερμίδες την ημέρα Facebook Twitter

Ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ έπρεπε να προπονείται έξι φορές την εβδομάδα, για μία ώρα κάθε μέρα. «Ποτέ δεν προπονώ τους πελάτες μου πάνω από μία ώρα. Ό,τι δεν συμβεί την πρώτη ώρα, δεν θα συμβεί τη δεύτερη. Το μόνο που κάνεις είναι να καταστρέφεις το σώμα σου», λέει στο Variety.

Όπως εξηγεί, επειδή ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ θα κινούταν πολύ, έδωσαν μεγαλύτερη βαρύτητα σε ώμους και γοφούς. Παράλληλα με τις προπονήσεις, ο Lygdbäck τον έβαλε να τρώει περίπου 3.700 θερμίδες την ημέρα για να πάρει όσο δυνατόν περισσότερη μυϊκή μάζα.

Ο 45χρονος ηθοποιός έτρωγε πέντε φορές την ημέρα, με διαφορά 2 έως 3 ωρών για να διατηρεί ενεργό τον μεταβολισμό του, ενώ κάθε γεύμα περιλάμβανε πρωτεΐνη, λαχανικό και υδατάνθρακα ή λίπος.

«Στον Αλεξάντερ αρέσει να τρώει. Δεν είμαι φαν των περιορισμών- 17 στα 20 γεύματα πρέπει να είναι σωστά και σε 3 από τα 20 πρέπει να τρως ό,τι θέλεις. Σε εκείνα τα 17 έτρωγε τα πάντα, από μπριζόλα μέχρι αρνί και κοτόπουλο, πολλά ψάρια, αυγά, κινόα, κριθάρι, πατάτες, ακόμη και ζυμαρικά και τόνους λαχανικών», λέει ο Lygdbäck. 

Γενικά, είπε ο Lygdbäck, ο Αλεξάντερ Σκάρσγκαρντ είναι «ονειρεμένος πελάτης» γι' αυτό και είχε αυτά τα αποτελέσματα. «Δεν παραπονιέται ποτέ και δουλεύει σκληρά. Θα κάνει ό,τι χρειαστεί. Θα φάει ό,τι του πεις», λέει.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ