Γερμανία: Η Μέρκελ κάνει διακοπές, η διαφορά μεγαλώνει

Γερμανία: Η Μέρκελ κάνει διακοπές, η διαφορά μεγαλώνει Facebook Twitter
0

Σχεδόν δύο μήνες πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές στη Γερμανία (στις 24 Σεπτεμβρίου) η Χριστιανοδημοκρατική Ένωση (CDU/CSU) θα ελάμβανε 40% (+1% σε σχέση με την προηγούμενη έρευνα) εάν γίνονταν τώρα οι εκλογές, ενώ το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα της Γερμανίας (SPD) παραμένει στο 23%, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση του πρώτου δημόσιου ραδιοτηλεοπτικού δικτύου (ARD) της χώρας.

Τρίτο κόμμα θα αναδεικνυόταν το ακροδεξιό-λαϊκιστικό κόμμα Εναλλακτική για την Γερμανία (AfD) με 9%, οι Πράσινοι (Die Gruenen) θα ελάμβαναν 8% (αμφότερα το ίδιο ποσοστό όπως και πριν), ενώ η Αριστερά (Die Linke) και το Φιλελεύθερο Κόμμα της Γερμανίας (FDP) χάνουν 1% και θα ελάμβαναν και αυτά 8%.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM