Γερμανία: Διάσημος σεφ μεταξύ των συλληφθέντων «Πολιτών του Ράιχ» -Ο ρόλος του στην οργάνωση

Γερμανία: Διάσημος σεφ μεταξύ των συλληφθέντων «Πολιτών του Ράιχ» -Ο ρόλος του στην οργάνωση Facebook Twitter
0

Ένας διάσημος σεφ της Γερμανίας βρίσκεται ανάμεσα στους συλληφθέντες για την οργάνωση «Πολίτες του Ράιχ», η οποία είχε ως στόχο την ανατροπή του γερμανικού πολιτεύματος.

Η σύλληψη του διάσημου σεφ Φρανκ Χέπνερ, σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, έγινε στο Κίτσμπιουελ του Τιρόλου, όπου εργαζόταν περιστασιακά ως προσκεκλημένος πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η σύλληψη του Χέπνερ έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του σεφ, της Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίχτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ και, όπως διέρρευσε, πρόσφατα είχε αγοράσει τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Η Kronen Zeitung αναφέρει ότι ο Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των «στρατιωτών».

Το ίδιο δημοσίευμα αποκάλυψε ότι ο Χέπνερ «θα αναλάμβανε τις καντίνες του νέου Ράιχ» και θα προμήθευε τα στρατεύματά τους.

Υπενθυμίζεται ότι οι αρχές προχώρησαν στην εξάρθρωση της εξτρεμιστικής ομάδας, η οποία σχεδίαζε να εισβάλει στο κοινοβούλιο και να καταλάβει την εξουσία. Στους στόχους της οργάνωσης ήταν και ο Γερμανός καγκελάριος Όλαφ Σολτς, όπως ενημέρωσε τους New York Times πηγή με γνώση της υπόθεσης, που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της. 

Οι συνωμότες, όπως προκύπτει, ήθελαν να συλλάβουν βουλευτές και να εκτελέσουν τον καγκελάριο, ενώ θα ακολουθούσε επιχείρηση εκκαθάρισης του έθνους - δεν έχει διευκρινιστεί τι ακριβώς θα έκαναν.

Με πληροφορίες AΠΕ-ΜΠΕ &

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM
ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / Ιράν: «Η εκεχειρία στον Λίβανο είναι βασική προϋπόθεση για οποιαδήποτε συμφωνία»

Ο εκπρόσωπος του ιρανικού ΥΠΕΞ δήλωσε ότι το Ιράν δεν διεξάγει επί του παρόντος συνομιλίες με τις ΗΠΑ σχετικά με τις λεπτομέρειες του πυρηνικού του προγράμματος, που απασχολεί περισσότερο τον Τραμπ
THE LIFO TEAM