Γαλλίδα βουλευτής κατέρρευσε σε εκδήλωση υπέρ του Μακρόν και λίγο μετά πέθανε

Γαλλίδα βουλευτής κατέρρευσε σε εκδήλωση υπέρ του Μακρόν και λίγο μετά πέθανε Facebook Twitter
0

Μια γαλλίδα βουλευτής του Σοσιαλιστικού Κόμματος, η Κορίν Ερέλ, 50 ετών, πέθανε ξαφνικά χθες βράδυ έπειτα από αδιαθεσία που αισθάνθηκε στη διάρκεια μιας δημόσιας συγκέντρωσης υπέρ του κεντρώου υποψηφίου Εμανουέλ Μακρόν στη Βρετάνη, στη βορειοδυτική Γαλλία.


«Πληροφορήθηκα με μεγάλη λύπη τον θάνατο της Κορίν Ερέλ έπειτα από αδιαθεσία εν μέσω μιας συγκέντρωσης στο Πλουιζί, ενώ έπαιρνε τον λόγο ενώπιον 300 ακτιβιστών για να υπερασπιστεί τις αξίες της Δημοκρατίας», ανέφερε σε μια ανακοίνωση ο πρόεδρος της Εθνοσυνέλευσης Κλοντ Μπαρτολόν.


«Βουλευτής από το 2007, ήταν πλήρως αφοσιωμένη στη βουλευτική λειτουργία της παραμένοντας ωστόσο κοντά στους ανθρώπους με μια πάντα διακριτική προσοχή», δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ.


Σύμφωνα με τα τοπικά μμε, η Κορίν Ερέλ, που ήταν η τελευταία ομιλήτρια σε μια συνάντηση υποστήριξης της εκστρατείας του Μακρόν, κατέρρευσε στη σκηνή ενώ εκφωνούσε την ομιλία της. Διακομίστηκε επειγόντως στο νοσοκομείο όπου ανακοινώθηκε ο θάνατός της.


Η βουλευτής από τη Βρετάνη είχε ενταχθεί στο κίνημα En marche! (Εμπρός) του πρώην υπουργού Οικονομίας Εμανουέλ Μακρόν, του κεντρώου υποψηφίου στις προεδρικές εκλογές, ο οποίος θεωρείται από τις δημοσκοπήσεις φαβορί στον δεύτερο γύρο απέναντι στην ηγέτιδα της άκρας δεξιάς Μαρίν Λεπέν.

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάμος Μπέζος-Σάντσεζ: Το γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο με τις ερμηνείες των Lady Gaga και Έλτον Τζον

Διεθνή / Τζεφ Μπέζος: Γαμήλιο πάρτι σε μεσαιωνικό ναυπηγείο - Θα τραγουδήσουν Lady Gaga και Έλτον Τζον

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αγάπης στο μικρό νησί Σαν Τζόρτζιο, απέναντι από την πλατεία του Αγίου Μάρκου, υπό τους ήχους του Ματέο Μποτσέλι, γιου του διάσημου τενόρου Αντρέα Μποτσέλι
LIFO NEWSROOM
Ιράν: «Σοβαρές ζημιές» στο πυρηνικό πρόγραμμα παραδέχεται ο υπουργός Εξωτερικών

Διεθνή / Ιράν: «Σοβαρές ζημιές» στο πυρηνικό πρόγραμμα παραδέχεται ο υπουργός Εξωτερικών

Ο Ιρανός ΥΠΕΞ φάνηκε να αμφισβητεί τον Ανώτατο Ηγέτη Χαμενεΐ, ο οποίος είχε υποστηρίξει ότι το πυρηνικό πρόγραμμα δεν επηρεάστηκε ουσιαστικά από τις αμερικανικές επιδρομές
LIFO NEWSROOM
Το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ επιτρέπει την απαλλαγή μαθητών από βιβλία με ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες

Διεθνή / Το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ επιτρέπει την απαλλαγή μαθητών από βιβλία με ΛΟΑΤΚΙ+ χαρακτήρες

Επικαλούμενες τις θρησκευτικές πεποιθήσεις τους, τρεις οικογένειες διαμαρτυρήθηκαν ότι δεν μπορούσαν να «προστατεύσουν» τα παιδιά τους από «επιβλαβές» περιεχόμενο
LIFO NEWSROOM