Φωτογράφος του BBC υποστηρίζει πως διαθέτει «ντροπιαστική» φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου

Φωτογράφος του BBC έχει στην κατοχή του «ντροπιαστική» φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου Facebook Twitter
Φωτ.: EPA/NEIL HALL
0

Φωτογράφος του BBC ισχυρίζεται πως τράβηξε μία «ντροπιαστική» φωτογραφία του πρίγκιπα Άντριου η οποία θα θεωρούνταν «μεγάλη υπόθεση» από τη βασιλική οικογένεια, εάν δημοσιοποιούνταν. 

Ο φωτογράφος, ο οποίος εργαζόταν στο βρετανικό δίκτυο όταν ο πρίγκιπας έδωσε συνέντευξη σχετικά με τη σχέση του με τον Τζέφρι Έπσταϊν, δεν έδωσε πληροφορίες αναφορικά με το τι δείχνει η φωτογραφία του. 

«Την έχουν δει λίγα άτομα, αλλά θα ήταν μεγάλο θέμα για τη βασιλική οικογένεια» είπε ο Μαρκ Χάρισον. «Υπάρχουν και πολλές ακόμα από εκείνη τη μέρα». 

Ο Χάρισον, ένας βραβευμένος φωτογράφος που ειδικεύεται σε πορτρέτα, σημείωσε πως το καρέ θα «ντρόπιαζε» τον Δούκα και την οικογένειά του. 

Κατά πληροφορίες, ο Άντριου άσκησε πιέσεις ώστε να παραμείνει η φωτογραφία αδημοσίευτη, ωστόσο ο φωτογράφος υπονόησε ότι μπορεί να παρουσιαστεί κατά την ταινία που ετοιμάζεται για τη συνέντευξη. 

Πηγή που μίλησε στη Daily Mail, η οποία πρωτοδημοσίευσε το θέμα, ανέφερε πως είδε το καρέ και «το σαγόνι μου έπεσε στο πάτωμα». 

Η επερχόμενη ταινία, «Scoops», περιγράφει λεπτομερώς τις παρασκηνιακές διεργασίες που οδήγησαν στην απόφαση του Άντριου να εμφανιστεί και να μιλήσει για τον Έπσταϊν, ο οποίος καταδικάστηκε για κακοποιήσεις ανηλίκων.

Ο πρίγκιπας είχε υπεραμυνθεί της φιλίας τους και των διακοπών που είχαν κάνει μαζί, ακόμα και μετά την καταδίκη του μεγιστάνα. Μίλησε με καλά λόγια και για την Γκισλέιν Μάξγουελ, η οποία έχει καταδικαστεί για υποβοήθηση του Έπσταϊν. 

Μέρες μετά την πολύκροτη συνέντευξη, ο Άντριου ανακοίνωσε πως αποσύρεται από τα βασιλικά του καθήκοντα. Τον Φεβρουάριο, κατάφερε να πετύχει εξωδικαστικό συμβιβασμό με τη Βιρτζίνια Τζουφρέ η οποία είχε καταγγείλει πως είχαν κάνει σεξ όταν ήταν 17 ετών. 

Με πληροφορίες από New York Post

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Τέσσερις σοροί ομήρων παραδόθηκαν στο Ισραήλ από τη Χαμάς

Διεθνή / Γάζα: Τέσσερις σοροί ομήρων παραδόθηκαν στο Ισραήλ από τη Χαμάς

Μέχρι στιγμής, έχουν παραδοθεί οκτώ σοροί, ενώ το Ισραήλ είχε προειδοποιήσει νωρίτερα ότι η όχι πλήρης εφαρμογή της συμφωνίας θα μπορούσε να οδηγήσει σε μείωση της ανθρωπιστικής βοήθειας προς τη Γάζα
LIFO NEWSROOM
Η Δύση φιμώνει και καταστέλλει διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, καταγγέλλει νέα έκθεση

Διεθνή / Η Δύση φιμώνει και καταστέλλει διαδηλώσεις υπέρ της Παλαιστίνης, καταγγέλλει νέα έκθεση

Νέα έκθεση της Διεθνούς Ομοσπονδίας για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα αποκαλύπτει πως η Δύση περιορίζει το δικαίωμα στη διαμαρτυρία, ποινικοποιώντας τις φιλοπαλαιστινιακές φωνές σε Βρετανία, ΗΠΑ, Γαλλία και Γερμανία
LIFO NEWSROOM
Τραμπ: «Ξεκινά τώρα το δεύτερο στάδιο» της συμφωνίας για τη Γάζα - Τι περιλαμβάνει

Διεθνή / Τραμπ για Γάζα: Ξεκίνησε το δεύτερο στάδιο της συμφωνίας - «Αν η Χαμάς δεν αφοπλιστεί, θα την αφοπλίσουμε εμείς»

Το ειρηνευτικό σχέδιο του Τραμπ προβλέπει τη δημιουργία μιας Διεθνούς Δύναμης Σταθεροποίησης, με τη συμμετοχή των Ηνωμένων Πολιτειών, αραβικών και διεθνών εταίρων
LIFO NEWSROOM
Μακρόν σε κρίσιμη φάση: Προσπάθεια για σταθερότητα και δημοσιονομική πειθαρχία

Διεθνή / Η Γαλλία στο χείλος της νέας κρίσης: Ο Μακρόν ζητά σταθερότητα, η χώρα «βράζει»

Ο Εμανουέλ Μακρόν ζητά σταθερότητα μετά από μια εβδομάδα πολιτικής κρίσης, ενώ ο πρωθυπουργός Λεκορνί προσπαθεί να περάσει τον νέο προϋπολογισμό και να αποφύγει πρόταση δυσπιστίας
LIFO NEWSROOM
Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Διεθνή / Βρετανία: Ο Έλον Μασκ στο πλευρό του ακροδεξιού Τόμι Ρόμπινσον

Ο Τόμι Ρόμπινσον, γνωστός ακροδεξιός ακτιβιστής, υποστηρίζει ότι ο Έλον Μασκ πληρώνει τα νομικά του έξοδα στη δίκη του - Τι κρύβεται πίσω από την υπόθεση και γιατί η σχέση τους προκαλεί θύελλα αντιδράσεων στη Βρετανία
LIFO NEWSROOM