«Έξαλλος» ο Μπέκαμ με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι- «Τελείωσε» η φιλία τους

«Έξαλλος» ο Μπέκαμ με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι- «Τελείωσε» η φιλία τους Facebook Twitter
Φωτ.: EPA
0

Ρήξη επήλθε στις σχέσεις της Βικτόρια και του Ντέβιντ Μπέκαμ με τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, έπειτα από ισχυρισμούς των Sussexes που εξόργισαν τον πρώην σταρ του ποδοσφαίρου, σύμφωνα με την Daily Mail. 

Οι Μπέκαμ και οι Sussexes φέρεται να είχαν φιλική σχέση εδώ και χρόνια. Εξάλλου, ο πρώην ποδοσφαιριστής και η σχεδιάστρια μόδας ήταν καλεσμένοι στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018. 

Όμως, αυτή η φιλία φαίνεται πως έχει τελειώσει, σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail. Εξάλλου, οι Sussexes δεν ήταν καλεσμένοι στον γάμο του γιου των Μπέκαμ, Μπρούκλιν, με τη Νίκολα Πελτζ τον Απρίλιο του 2022. 

Και την προηγούμενη εβδομάδα, η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι δεν ήταν ανάμεσα στους πολλούς διάσημους- όπως η Κιμ Καρντάσιαν και η Σερένα Γουίλιαμς- που παρακολούθησαν από κοντά το ντεμπούτο του Λιονέλ Μέσι στην Inter Miami, την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. 

Μέγκαν Μαρκλ- Χάρι: Πώς προκλήθηκε η ρήξη με τους Μπέκαμ 

Αιτία της ρήξης ήταν μια υποψία ότι οι Μπέκαμ μπορεί να έκαναν διαρροές για τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες της Daily Mail. 

Αυτός ο ισχυρισμός- που διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας- έκανε «έξαλλο» τον Ντέιβιντ Μπέκαμ, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. «Ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια πήγαν στον γάμο της Μέγκαν Μαρκλ με τον Χάρι και ήταν πολύ υποστηρικτικοί όταν η Μέγκαν έφτασε στη Βρετανία», ανέφερε πηγή από το περιβάλλον των Μπέκαμ. «Είναι απίθανο να τα ξαναβρούν», συμπλήρωσε. 

Μέγκαν Μαρκλ: Οι διάσημοι που δεν είναι πλέον στον κύκλο της 

Πλέον, η Μέγκαν Μαρκλ λέγεται πως είναι πολύ κοντά με τη Βικτόρια Τζάκσον- μεγιστάνα των καλλυντικών- η οποία μένει κοντά στους Sussexes, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια. 

Πάντως, το ζεύγος Μπέκαμ δεν είναι το μόνο που έχει «αποχωρήσει» από τον κύκλο της Μέγκαν Μαρκλ. Αν και φέρεται να ήταν κάποτε κοντά με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν- κάνοντας επισκέψεις στα σπίτια τους στις ΗΠΑ και τη Βρετανία- πλέον δεν είναι «επιστήθιοι φίλοι», πάντα σύμφωνα με την Daily Mail. Το ζεύγος Κλούνεϊ- Αλαμουντίν έχει περισσότερες σχέσεις με τον βασιλιά Κάρολο και τον Μάιο εμφανίστηκαν σε εκδήλωση ιδρύματός του. 

Κάτι ανάλογο φαίνεται πως ισχύει για την Κέιτι Πέρι και τον σύζυγό της, Ορλάντο Μπλουμ. «Ήταν κοντά κάποια στιγμή με την Κέιτι, αλλά ταξιδεύει πολύ, οπότε ήταν δύσκολο να τηρήσουν στενή φιλία», ανέφερε πηγή της εφημερίδας. «Η Κέιτι εμφανίστηκε στη συναυλία για τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, οπότε ίσως διάλεξε πλευρά», σημείωσε με νόημα η ίδια πηγή. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΥΡΩΠΗ

Διεθνή / Η Ευρωπαϊκή Ένωση κατηγορείται ότι υιοθετεί πρακτικές τύπου ICE στη μεταναστευτική πολιτική της

Ευρωπαϊκοί θεσμοί κατέληξαν σε συμφωνία για νέο πλαίσιο επιστροφών μεταναστών χωρίς νόμιμα έγγραφα, το οποίο προβλέπει ευκολότερες απελάσεις, δημιουργία κέντρων κράτησης εκτός ΕΕ και ισόβια απαγόρευση εισόδου στην ΕΕ
THE LIFO TEAM
Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Διεθνή / Ο Έλον Μασκ συνδέει την πολιτική του στροφή με την τρανς κόρη του

Η Βίβιαν Γουίλσον, η αποξενωμένη τρανς κόρη του Έλον Μασκ, είχε αρνηθεί ότι η ταυτότητά της ευθύνεται για τη δεξιά στροφή του. Ο ίδιος όμως απάντησε θετικά σε ανάρτηση που υποστήριζε ακριβώς αυτό.
THE LIFO TEAM
BLAKE LIVELY JUSTIN BALDONI

Διεθνή / Blake Lively και Justin Baldoni επιστρέφουν στα δικαστήρια

Η νομική ομάδα της ηθοποιού έχει ασκήσει αγωγή εναντίον του συμπρωταγωνιστή της στην ταινία «It Ends with Us» για την καταβολή δικαστικών εξόδων και αποζημίωσης, αναζωπυρώνοντας μια δικαστική διαμάχη που διαρκεί χρόνια
THE LIFO TEAM
ΡΩΣΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΙΕΒΟ

Διεθνή / Ουκρανία: Τουλάχιστον 10 νεκροί εν μέσω μαζικών επιθέσεων της Ρωσίας

Η Μόσχα είχε προειδοποιήσει την περασμένη εβδομάδα ότι θα εξαπέλυε «συστηματικά πλήγματα», ως απάντηση σε επίθεση με ουκρανικά drones σε κοιτώνα στη ρωσοκρατούμενη περιοχή του Λουχάνσκ, όπου σκοτώθηκαν 21 άνθρωποι
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΛΙΒΑΝΟΣ ΙΣΡΑΗΛ

Διεθνή / Το Ιράν διακόπτει τις συνομιλίες με τις ΗΠΑ λόγω των επιθέσεων στον Λίβανο

Η Τεχεράνη απειλεί με καθολικό αποκλεισμό των Στενών του Ορμούζ και την ενεργοποίηση άλλων μετώπων - «Προς το συμφέρον του Νετανιάχου να σαμποτάρει οποιαδήποτε συμφωνία», σχολιάζει ο διεθνής Τύπος για τις επιθέσεις στον Λίβανο
THE LIFO TEAM