Χάρι – Μέγκαν: Οι φήμες τους θέλουν σε διάσταση

Χάρι – Μέγκαν: Οι φήμες τους θέλουν σε διάσταση Facebook Twitter
Φωτ.: Getty Images
0

Φήμες θέλουν ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ να διέρχεται κρίση σύμφωνα με δημοσίευμα, με πηγή κοντά στο ζευγάρι, ωστόσο, να διαψεύδει.

Το δημοσίευμα του RadarOnline ανέφερε την Τρίτη ότι ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ «περνούν χρόνο χώρια» για «να θεραπευτούν και να ξαναχτίσουν τον δεσμό τους».

«Προσπαθούν να καταλάβουν τι τους συνέβη. Ο Χάρι δεν ταιριάζει στον κακόγουστο κόσμο της Μέγκαν στο Χόλιγουντ», δήλωσε πηγή τονίζοντας ότι ο πρίγκιπας Χάρι ελπίζει να «βρει τον εαυτό του».

Η πηγή πρόσθεσε ότι το ζευγάρι βρίσκεται «υπό τεράστια οικονομική πίεση για να χρηματοδοτήσουν τον πολυτελή τρόπο ζωής τους στην Καλιφόρνια, συμπεριλαμβανομένης της έπαυλης των 14 εκατομμυρίων δολαρίων και των τεράστιων εξόδων ασφαλείας».

«Αυτό το άγχος, σε συνδυασμό με τα συναισθηματικά τους προβλήματα, έχει πιθανότατα κάνει τη ζωή τους κόλαση», πρόσθεσε η πηγή.

Ωστόσο, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού, που παντρεύτηκε τον Μάιο του 2018, διαβεβαιώνει στο Page Six ότι κάθε εικασία περί χωρισμού είναι αναληθής. «Δεν είναι αλήθεια, είναι κυριολεκτικά επινοημένο», ανέφερε.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Πώς οι Ιρανοί παρακάμπτουν τους περιορισμούς στο διαδίκτυο για να επικοινωνήσουν με το εξωτερικό

Καθώς οι περιορισμοί στο διαδίκτυο και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες εντείνονται στο Ιράν λόγω του πολέμου με τις ΗΠΑ και το Ισραήλ, πολλοί Ιρανοί αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους για να επικοινωνήσουν με τις οικογένειές τους στο εξωτερικό
THE LIFO TEAM
ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ ΗΠΑ

Διεθνή / Ιράν: «Δεν βλέπουμε κανέναν λόγο να συνομιλήσουμε με τους Αμερικανούς»

Ο Ιρανός υπουργός Εξωτερικών μιλώντας στο CBS News ξεκαθάρισε πως - παρά τους ισχυρισμούς του Τραμπ - το Ιράν δεν έχει ζητήσει ούτε κατάπαυση πυρός ούτε κάποια διαπραγμάτευση με τις ΗΠΑ
THE LIFO TEAM