Εστιατόριο γυμνιστών μόλις άνοιξε στο Παρίσι

Εστιατόριο γυμνιστών μόλις άνοιξε στο Παρίσι Facebook Twitter
3

Ένα εστιατόριο όπου μπορεί όποιος θέλει να γευματίσει γυμνός άνοιξε στο Παρίσι, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν το μενού του χωρίς να φορούν τίποτα.

Ονομάζεται O'naturel και στόχο έχει να προσελκύσει τις υπάρχουσες κοινότητες γυμνιστών καθώς και όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την τολμηρή εμπειρία του γυμνού γεύματος.

Το άνοιγμα ενός τέτοιου εστιατορίου στο Παρίσι έρχεται μετά το pop-up γυμνό εστιατόριο του Λονδίνου «The Bunyadi» το 2016.

Εστιατόριο γυμνιστών μόλις άνοιξε στο Παρίσι Facebook Twitter

Το O'natural είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό μετά από μια επιτυχημένη πριβέ εκδήλωση για την ένωση Γυμνιστών του Παρισιού την περασμένη εβδομάδα.

Η γκαρνταρόμπα στην είσοδο είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες του όπου μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα ρούχα τους. Εκεί μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί μια μικρή πετσέτα για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα.

Το εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 άτομα, με μενού τριών επιλογών που ξεκινά από τα 39 ευρώ. Πλέον είναι διαθέσιμη και υπηρεσία κρατήσεων για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν τη γαλλική πρωτεύουσα και θέλουν να το βάλουν στο πρόγραμμά τους.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

3 σχόλια

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ