Εστιατόριο γυμνιστών μόλις άνοιξε στο Παρίσι

Εστιατόριο γυμνιστών μόλις άνοιξε στο Παρίσι Facebook Twitter
3

Ένα εστιατόριο όπου μπορεί όποιος θέλει να γευματίσει γυμνός άνοιξε στο Παρίσι, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν το μενού του χωρίς να φορούν τίποτα.

Ονομάζεται O'naturel και στόχο έχει να προσελκύσει τις υπάρχουσες κοινότητες γυμνιστών καθώς και όσους ενδιαφέρονται να δοκιμάσουν την τολμηρή εμπειρία του γυμνού γεύματος.

Το άνοιγμα ενός τέτοιου εστιατορίου στο Παρίσι έρχεται μετά το pop-up γυμνό εστιατόριο του Λονδίνου «The Bunyadi» το 2016.

Εστιατόριο γυμνιστών μόλις άνοιξε στο Παρίσι Facebook Twitter

Το O'natural είναι πλέον ανοιχτό στο κοινό μετά από μια επιτυχημένη πριβέ εκδήλωση για την ένωση Γυμνιστών του Παρισιού την περασμένη εβδομάδα.

Η γκαρνταρόμπα στην είσοδο είναι διαθέσιμη για τους επισκέπτες του όπου μπορούν να αφήσουν τα προσωπικά τους αντικείμενα και τα ρούχα τους. Εκεί μπορεί όποιος θέλει να προμηθευτεί μια μικρή πετσέτα για να καλύψει τα γεννητικά του όργανα.

Το εστιατόριο μπορεί να φιλοξενήσει έως και 40 άτομα, με μενού τριών επιλογών που ξεκινά από τα 39 ευρώ. Πλέον είναι διαθέσιμη και υπηρεσία κρατήσεων για όσους σκοπεύουν να επισκεφθούν τη γαλλική πρωτεύουσα και θέλουν να το βάλουν στο πρόγραμμά τους.

Διεθνή
3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟΥ ΜΑΙΑΜΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑ

Διεθνή / Βραζιλία: Ο Φλάβιο Μπολσονάρου αυτοανακηρύχθηκε πρόεδρος από το Μαϊάμι - «Δεν διέφυγα»

Ο Βραζιλιάνος γερουσιαστής βρίσκεται πλέον στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου κατέφυγε μαζί με την οικογένειά του, καταγγέλλοντας ότι υπήρξε οργανωμένο σχέδιο για να του στερήσουν τη νίκη
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ ΙΡΑΝ

Διεθνή / WSJ: Οι ΗΠΑ προειδοποιούν για πιθανές νέες σφοδρές επιθέσεις στο Ιράν μετά τις ενδιάμεσες εκλογές

Υπάρχουν ενδείξεις ότι οι αμερικανικές και ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις προετοιμάζονται για πιθανά πλήγματα με στόχο να αναγκάσουν την Τεχεράνη να προσέλθει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων
THE LIFO TEAM
ΕΚΛΟΓΕΣ ΙΣΡΑΗΛ ΜΠΕΝΙΑΜΙΝ ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ

Διεθνή / Εκλογές στο Ισραήλ: Τα τέσσερα σενάρια μέσω των οποίων θα μπορούσε να ξεπεραστεί το αδιέξοδο

Σε πολιτικό αδιέξοδο οδηγούνται οι εκλογές στο Ισραήλ, καθώς ούτε ο Νετανιάχου ούτε ο βασικός αντίπαλός του, Άιζενκοτ, φαίνεται να εξασφαλίζουν την απαιτούμενη πλειοψηφία για τον σχηματισμό κυβέρνησης
THE LIFO TEAM

σχόλια

3 σχόλια