Ερντογάν: Τέλος ο διάλογος με την Ελλάδα - Κάνει επίδειξη με αεροπλάνα, να συνέλθει

Ερντογάν: Τέλος ο διάλογος με την Ελλάδα - Κάνει επίδειξη με αεροπλάνα, να συνέλθει Facebook Twitter
0

Νέα επίθεση του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην Ελλάδα.

Σε ομιλία του σε συνεδρίαση του κυβερνώντος κόμματος, AKP, ο Ερντογάν καταφέρθηκε κατά της Αθήνας και επεσήμανε πως η Άγκυρα δεν πραγματοποιεί πλέον διμερείς συνομιλίες μαζί της.

«Επέτρεψε την εγκατάσταση αμερικανικών βάσεων στην Ελλάδα; Επέτρεψε. Είχαμε μια συμφωνία με την Ελλάδα, είπα και στον υπουργό Εξωτερικών μου χθες. Τερματίσαμε τη Συμφωνία του Ανώτατου Συμβουλίου Συνεργασίας με την Ελλάδα» επεσήμανε, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρει η Καθημερινή.

«Είμαστε υπέρ μιας εξωτερικής πολιτικής με αξιοπρέπεια. Πας και κάνεις επίδειξη απογειώνοντας τα αεροπλάνα σου. Τι κάνεις; Σύνελθε! Δεν παίρνετε κανένα μάθημα από την ιστορία; Μετά αρχίζεις να κλαις και να γκρινιάζεις» σημείωσε. 

«Μην προσπαθήσετε να χορέψετε με την Τουρκία. Θα κουραστείς και θα μείνεις στον δρόμο. Δεν έχουμε πλέον διμερείς συνομιλίες μαζί τους. Δυστυχώς, αυτή η Ελλάδα δεν θα έρθει στον σωστό δρόμο. Είναι το ελληνοκυπριακό λόμπι στις ΗΠΑ και μιλάνε εναντίον μας στο Κογκρέσο. Τους έχουμε βαρεθεί πλέον. Αν είσαι έντιμος, η θέση σου είναι έντιμη μπροστά μας, αν δεν είσαι τότε μην παρεξηγείς».

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΖΕΣΤΗ ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΓΑΛΛΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Διεθνή / Ακραία ζέστη σε Γαλλία, Ισπανία και Βρετανία με νέα ρεκόρ για τον Μάιο

Οι μετεωρολογικές υπηρεσίες προειδοποιούν ότι το κύμα θερμότητας θα συνεχιστεί για αρκετές ακόμη ημέρες, με τις θερμοκρασίες να ξεπερνούν έως και κατά 13 βαθμούς τα φυσιολογικά επίπεδα για την εποχή
THE LIFO TEAM
Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Διεθνή / Γκάμπορ Ματέ: «Τα smartphones είναι σχεδιασμένα να ανεβάζουν την ντοπαμίνη, όπως η κοκαΐνη»

Με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του για τον εθισμό, ο Γκάμπορ Ματέ μιλά για το τραύμα, την αποτυχία του πολέμου κατά των ναρκωτικών, τις «αξιοσέβαστες» δικές του εξαρτήσεις και τα κινητά που, όπως λέει, λειτουργούν πάνω στα ίδια κυκλώματα ανταμοιβής του εγκεφάλου.
THE LIFO TEAM
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Διεθνή / Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ κάνει την τεχνητή νοημοσύνη θρησκευτικό ζήτημα στην πρώτη του εγκύκλιο

Στην πρώτη του εγκύκλιο, Magnifica humanitas, ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ προειδοποιεί για την εξουσία των εταιρειών τεχνητής νοημοσύνης, ζητά ισχυρούς κανόνες και συνδέει την AI με την εργασία, τον πόλεμο, την ανισότητα και την ίδια την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.
THE LIFO TEAM