Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στη θέση του

Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στη θέση του Facebook Twitter
0

Την άποψη ότι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «έβαλε τον Νίκο Δένδια στη θέση του» διατύπωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο της χθεσινής on air ρήξης των δύο υπουργών Εξωτερικών. 

«Συμφώνησα να συναντηθούμε με τον αγαπητό μας υπουργό, είχαμε μια ζεστή ατμόσφαιρα κατά συνάντησή μας. Αλλά ο ίδιος πήρε εντελώς διαφορετική στάση» είπε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών. «Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έβαλε τον Νίκο Δένδια στη θέση του. Δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τον Τσαβούσογλου να σιωπήσει», συμπλήρωσε. 

Ακόμη, αναφέρθηκε και πάλι στο ζήτημα των μουφτήδων στη Θράκη λέγοντας πως «Η Ελλάδα εξακολουθεί να διορίζει μουφτήδες στη δυτική Θράκη σαν να ήταν αξιωματούχοι του δημοσίου, ενώ το Πατριαρχείο επιλέγει τη διοίκησή του μέσω της Ιεράς Συνόδου».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Διεθνή / Παλαιστίνιοι αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα ίδια τους τα σπίτια για να χτιστεί ισραηλινό θεματικό πάρκο

Οι κάτοικοι της συνοικίας al-Bustan στην ανατολική Ιερουσαλήμ αναγκάζονται να κατεδαφίσουν τα πατρικά τους σπίτια, καθώς σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές είναι η οικονομικότερη λύση
THE LIFO TEAM
ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΣΙ ΤΖΙΝΠΙΝΓΚ TIME

Διεθνή / Time: «Το reunion του Τραμπ με τον Σι» - Πώς το ταξίδι στην Κίνα έδειξε ότι η παγκόσμια ισχύς αλλάζει χέρια

Το εξώφυλλο του περιοδικού για το ταξίδι του Αμερικανού προέδρου στην Κίνα - Τι αναφέρει σε ανάλυσή του για τους στόχους Τραμπ και πώς ο «Σι τον έβαλε στη γωνία»
THE LIFO TEAM