Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στη θέση του

Ερντογάν: Ο Τσαβούσογλου έβαλε τον Δένδια στη θέση του Facebook Twitter
0

Την άποψη ότι ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου «έβαλε τον Νίκο Δένδια στη θέση του» διατύπωσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στον απόηχο της χθεσινής on air ρήξης των δύο υπουργών Εξωτερικών. 

«Συμφώνησα να συναντηθούμε με τον αγαπητό μας υπουργό, είχαμε μια ζεστή ατμόσφαιρα κατά συνάντησή μας. Αλλά ο ίδιος πήρε εντελώς διαφορετική στάση» είπε ο Τούρκος πρόεδρος αναφερόμενος στον Έλληνα υπουργό Εξωτερικών. «Ο Μεβλούτ Τσαβούσογλου έβαλε τον Νίκο Δένδια στη θέση του. Δεν θα μπορούσε να περιμένει κανείς από τον Τσαβούσογλου να σιωπήσει», συμπλήρωσε. 

Ακόμη, αναφέρθηκε και πάλι στο ζήτημα των μουφτήδων στη Θράκη λέγοντας πως «Η Ελλάδα εξακολουθεί να διορίζει μουφτήδες στη δυτική Θράκη σαν να ήταν αξιωματούχοι του δημοσίου, ενώ το Πατριαρχείο επιλέγει τη διοίκησή του μέσω της Ιεράς Συνόδου».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM