Επίθεση με αξίνα σε όχημα που μετέφερε τον Ιάπωνα σκηνοθέτη Τακέσι Κιτάνο

Επίθεση με αξίνα σε όχημα που μετέφερε τον Ιάπωνα σκηνοθέτη Τακέσι Κιτάνο Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου AP
0

Ένας άνδρας, που κρατούσε αξίνα και μαχαίρι, επιτέθηκε σε αυτοκίνητο που μετέφερε τον Ιάπωνα σκηνοθέτη και ηθοποιό Τακέσι Κιτάνο, σύμφωνα με δημοσιεύματα. 

Ο 74χρονος σκηνοθέτης ήταν μέσα στο όχημα, στις εγκαταστάσεις του ιδιωτικού τηλεοπτικού δικτύου TBS στο Τόκιο, όταν έγινε η επίθεση, αργά το βράδυ του Σαββάτου, σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό. 

Ο δράστης- ένας άνδρας περίπου 40 ετών- έσπασε το παρμπρίζ και χτύπησε άλλα σημεία του αυτοκινήτου, ανέφερε ακόμη το TBS. Κανένας δεν τραυματίστηκε από την επίθεση, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες. Η αστυνομία συνέλαβε τον δράστη στον τόπο της επίθεσης και τον ανακρίνει προκειμένου να εξακριβωθούν τα κίνητρά του. 

Ο Τακέσι Κιτάνο ή «Beat Takeshi» έγινε ευρύτερα γνωστός όταν η ταινία του Hana-bi (Πυροτεχνήματα) βραβεύθηκε με τον Χρυσό Λέοντα, στο Φεστιβάλ Βενετίας, το 1997.  

Με πληροφορίες από AFP

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Κάλεσε για ενότητα στο χριστουγεννιάτικο μήνυμα, με φόντο τον διχασμό

Ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τους πολίτες να «γνωρίσουν τους γείτονές τους» και να στηρίξουν ο ένας τον άλλον σε έναν κόσμο που, όπως είπε, δείχνει ολοένα και πιο διχασμένος
THE LIFO TEAM
ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΟΥΙΛΙΑΜ ΚΕΙΤ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ

Διεθνή / Βασιλιάς Κάρολος: Με Ουίλιαμ και Κέιτ στο πλευρό του περπάτησε προς τη χριστουγεννιάτικη λειτουργία

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα περπάτησαν μέχρι τον ναό της Αγίας Μαρίας Μαγδαληνής, συνοδευόμενοι από τον πρίγκιπα και την πριγκίπισσα της Ουαλίας, Γουίλιαμ και Κέιτ, καθώς και τα παιδιά τους
THE LIFO TEAM