Επιβάτης έριξε γροθιά σε αεροσυνοδό για ένα σάντουιτς

Επιβάτης έριξε γροθιά σε αεροσυνοδό για ένα σάντουιτς Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου.
7

Ένα αεροπλάνο της EasyJet αναγκάστηκε να προσγειωθεί εκτάκτως στη Ρώμη, όταν ένας εξαγριωμένος επιβάτης χτύπησε μία αεροσυνοδό «επειδή περίμενε πολύ ώρα για ένα σάντουιτς», σύμφωνα με την Independent.

Ο άνδρας, που ταξίδευε από τη Γενεύη προς το Κόσοβο, φέρεται να γρονθοκόπησε την αεροσυνοδό, ρίχνοντάς τη στο πάτωμα. Αυτόπτης μάρτυρας ανέφερε στη Mail ότι ο επιβάτης φώναζε «Περιμένω για ώρες, είμαι πεινασμένος», ενώ συνέχισε να τη χτυπάει όσο εκείνη βρισκόταν στο πάτωμα. Άλλοι επιβάτες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και προσπάθησαν να τον συγκρατήσουν.

Η αεροσυνοδός δήλωσε σε ελβετική ιστοσελίδα ότι «Σοκαρίστηκα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί αντιδράσει κάποιος τόσο βίαια για ένα σάντουιτς».

Εκπρόσωπος της EasyJet δήλωσε στην Independent ότι στο αεροσκάφος βρίσκονταν 177 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος. Επιβεβαίωσε πως η πτήση EZS1483 από Γενεύη στην Πρίστινα άλλαξε πορεία και κατευθύνθηκε στη Ρώμη, εξαιτίας της συμπεριφοράς ενός επιβάτη, ο οποίος συνελήφθη.

7

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Διεθνή / Πίτερ Ηλιάδης: Ο Έλληνας «βασιλιάς» των strip clubs του Λας Βέγκας πέθανε στα 92

Γεννήθηκε το 1933 ως Αριστοτέλης Ηλιάδης στην Αγία Κυριακή Καστοριάς και μετανάστευσε στις Ηνωμένες Πολιτείες στα 18 του, φτάνοντας στη Νέα Υόρκη μέσω Έλις Άιλαντ «με ελάχιστα χρήματα»
LIFO NEWSROOM
ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες στον κόσμο έχει βιώσει στη ζωή τους ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Διεθνή / ΠΟΥ: Σχεδόν μία στις τρεις γυναίκες παγκοσμίως έχει βιώσει στη ζωή της ενδοοικογενειακή ή σεξουαλική βία

Από τη νέα έκθεση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, προκύπτει, μεταξύ άλλων, ότι 263 εκατομμύρια γυναίκες έχουν βιώσει σεξουαλική βία από τρίτο πρόσωπο από την ηλικία των 15 ετών
LIFO NEWSROOM

σχόλια

6 σχόλια
Πτηση απο Γενευη προς Πριστινα.Μαλιστα.Που σημαινει χρονικη διαρκεια μιαμιση ωρα.Να υποθεσουμε οτι ο επιβατης που περιμενε "ωρες"για το σαντουιτς ηταν Κοσοβαρος ; Ο οποιος ειχε "δουλειες"στην Ελβετια ; Ενδιαφερον.....
ναι φιλε μου γιατι αν σου δημιουργηθει η επιθυμια για φαι, 20 λεπτα μετα δεν ειναι αρκετα για να σε "αρρωστησουν" εκτος αν εισαι 20 κιλα παιδακι που δεν ασχολειται και με κανενα αθλημα αρα τρωει 1 κεσεδακι την μερα