Εκλογές ΗΠΑ: Κουίνσι Τζοούνς για Τραμπ: «Τον ήξερα, είναι τρελός, μεγαλομανής ναρκισσιστής»

Εκλογές ΗΠΑ: Κουίνσι Τζοούνς για Τραμπ: «Τον ήξερα, είναι τρελός, μεγαλομανής ναρκισσιστής» Facebook Twitter
0

Τα σχόλια του Κουίνσι Τζοούνς, του θρύλου της μουσικής που έφυγε από τη ζωή σήμερα, Δευτέρα 11 Νοεμβρίου, για τον Ντόναλντ Τραμπ κάνουν τον γύρο των social media, καθώς οι αμερικανικές κάλπες της 5ης Νοεμβρίου απέχουν μόλις μερικά 24ωρα. 

Ο πολυβραβευμένος μουσικός, που είχε συνεργαστεί με μεγάλους αστέρες της βιομηχανίας όπως ο Μάικλ Τζάκσον, ο Φρανκ Σινάτρα και ο Ρέι Τσαρλς, είχε δηλώσει ότι γνώριζε προσωπικά τον Ντόναλντ Τραμπ χρόνια πριν ο δισεκατομμυριούχος ασχοληθεί με την πολιτική, αν και προφανέστατα δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. 

«Έκανα παρέα μαζί του (με τον Τραμπ). Είναι τρελός κ*****. Περιορισμένος διανοητικά, μεγαλομανής, ναρκισσιστής. Δεν τον αντέχω», είχε πει ο Τζοούνς για τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ, στα πλαίσια μακροσκελής συνέντευξης που είχε δώσει στο περιοδικό New York, το 2018. 

Ο Κουίνσι Τζοούνς είχε βγει ραντεβού με την Ιβάνκα Τραμπ

Ωστόσο, μεγαλύτερη «θύελλα» είχαν προκαλέσει οι αποκαλύψεις που ο Τζοούνς είχε κάνει για ένα άλλο μέλος της οικογένειας Τραμπ: Την κόρη του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, Ιβάνκα. Σύμφωνα με τον θρύλο των «blues», το 2006 είχε βγει ραντεβού με την Ιβάνκα Τραμπ, την οποία μάλιστα είχε χαρακτηρίσει «πολύ ωραία». 

Εκλογές ΗΠΑ: Κουίνσι Τζοούνς για Τραμπ: «Τον ήξερα, είναι τρελός, μεγαλομανής ναρκισσιστής» Facebook Twitter
Η ΙΒάνκα Τραμπ και ο συζυγός της, Τζάρεντ Κούσνερ, σε πρόσφατη δημόσια εμφάνισή τους/Φωτογραφία: Getty Images

Όπως είπε, εκείνη την περίοδο η κόρη του, Κιντάντα, δούλευε στη Tommy Hilfiger και τον προσέγγισε, πληροφορώντας τον ότι η Ιβάνκα Τραμπ θα ήθελε να γευματίσει μαζί του.

«Είχα πει, 'Κανένα πρόβλημα'», θυμήθηκε ο Τζόουνς, προτού προσθέσει ότι η κόρη του Ντόναλντ Τραμπ είχε «τα πιο όμορφα πόδια που είχα δει ποτέ στη ζωή μου. Λάθος πατέρας, όμως».

Αν οι χρονολογίες που είχε αναφέρει ο αείμνηστος συνθέτης ήταν σωστές, τότε είχε βγει ραντεβού με την Ιβάνκα το 2006, την χρονιά που εκείνη έγινε 25 ετών και εκείνος ήταν 73. 

Εκλογές ΗΠΑ: Κουίνσι Τζοούνς για Τραμπ: «Τον ήξερα, είναι τρελός, μεγαλομανής ναρκισσιστής» Facebook Twitter
Ο Κουίνσι Τζούνς (τέρμα αριστερά), ο Ντέιβιντ Φόστερ, ο τότε δήμαρχος του Λος Άντζελες, Αντόνιο Βιλαριγκόσα και ο Ντόναλντ Τραμπ (τέρμα δεξιά) στα καλλιστεία Μις Υφήλιος το 2006, τη χρονιά που ο Τζοούνς ισχυρίζεται ότι δείπνησε με την Ιβάνκα Τραμπ/Φωτογραφία: Getty Images

Ο Τζοούνς μίλησε για ένα και μοναδικό ραντεβού, ενώ από την πλευρά της, η Ιβάνκα Τραμπ δεν έχει μιλήσει ποτέ δημοσίως για το δείπνο της με τον μουσικό.

Με πληροφορίες από Vanity Fair

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε ποτέ αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Διεθνή / Λαβρόφ: Η Ελλάδα διέκοψε πλήρως τη συνεργασία της με τη Ρωσία - «Εμείς δεν θα επιτρέπαμε αντίστοιχη συμπεριφορά εις βάρος της»

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε επιπλέον πως η Ελλάδα συγκαταλέγεται στις πρώτες χώρες που απέστειλαν όπλα και πυρομαχικά στην Ουκρανία, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν σε πόλεις με πολυάριθμη ελληνική διασπορά
THE LIFO TEAM
Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η Σάρα Φέργκιουσον πήγε τις κόρες τους για δείπνο με τον Έπσταϊν μετά την αποφυλάκισή του

Τα email στάλθηκαν πέντε ημέρες μετά την αποφυλάκιση του Έπσταϊν, ο οποίος εξέτισε 13 μήνες φυλάκισης, μεταξύ άλλων για απόπειρα εμπλοκής ανηλίκου σε πορνεία
THE LIFO TEAM
ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΚΡΙΣΤΟΦΕΡ ΝΟΛΑΝ ΕΛΟΝ ΜΑΣΚ ΛΟΥΠΙΤΑ ΝΙΟΝΓΚΟ

Διεθνή / «Ρωτήστε τον Όμηρο»: Αντιδράσεις στα social μετά την επίθεση Μασκ σε Νόλαν και Νιόνγκο για την Οδύσσεια

Χρήστες στα social επισημαίνουν πως το να επιλέγεις μια «όμορφη μαύρη γυναίκα δεν αντιβαίνει με κανέναν τρόπο, σχήμα ή μορφή» σε αυτά που γράφτηκαν πριν από χιλιάδες χρόνια
THE LIFO TEAM
«Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

Διεθνή / «Οι ΗΠΑ πρέπει να είναι προσεκτικές στην προμήθεια όπλων προς την Ταϊβάν», προειδοποιεί ο Σι τον Τραμπ

«Η σχέση με την Κίνα και με τον πρόεδρο Σι είναι εξαιρετική, και οι δύο καταλαβαίνουμε πόσο σημαντικό είναι να παραμείνει έτσι», έγραψε σε ανάρτησή του στο Truth Social ο Αμερικανός πρόεδρος
THE LIFO TEAM