Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους επειδή φοβήθηκαν πως είναι «γκέι»- και υιοθετήθηκε από γκέι ζευγάρι

Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους σε καταφύγιο επειδή φοβήθηκαν πως είναι «γκέι» Facebook Twitter
0

Οι ιδιοκτήτες ενός σκύλου τον εγκατέλειψαν αφού τον είδαν να ανεβαίνει σε έναν αρσενικό σκύλο και φοβήθηκαν μήπως είναι «γκέι».

Η οικογένεια παράτησε τον Fezco στο Stanly County Animal Protective Services, ένα καταφύγιο στην Albemarle, που κατάφερε ωστόσο να βρει νέους ιδιοκτήτες για τον περίπου 22 κιλών σκύλο. 

Το καταφύγιο είπε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες «έμειναν έντρομοι» όταν είδαν τον Fezco να ανεβαίνει σε έναν άλλον αρσενικό σκύλο – μια συνηθισμένη συμπεριφορά σκύλων που δεν είναι απαραιτήτως σεξουαλικής φύσης, ανέφερε η εφημερίδα WCCB. 

Ο σκύλος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι περίπου 4 ή 5 ετών, είναι φιλικός με άλλα ζώα και ανθρώπους, ανέφερε το καταφύγιο.

Το καταφύγιο επιβεβαίωσε στη HuffPost πως νέοι ιδιοκτήτες του σκύλου είναι ο Στιβ Νίκολς με τον σύντροφό του, Τζον, που μίλησαν στο TMZ για τους λόγους που επέλεξαν να τον υιοθετήσουν.

Το ζευγάρι άλλαξε επίσης το όνομα στο Fezco σε «Όσκαρ» από τον Ιρλανδό ποιητή και θεατρικό συγγραφέα Όσκαρ Ουάιλντ- που ήταν γκέι. 

Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους επειδή φοβήθηκαν πως είναι «γκέι»- και υιοθετήθηκε από γκέι ζευγάρι Facebook Twitter
Ο Στιβ με τον Όσκαρ.

Ο Νίκολς είπε ότι ένιωσαν μια άμεση σύνδεση με τον Όσκαρ και την ιστορία του, επειδή είχαν επίσης αντιμετωπίσει διακρίσεις.

Εγκατέλειψαν τον σκύλο τους επειδή φοβήθηκαν πως είναι «γκέι»- και υιοθετήθηκε από γκέι ζευγάρι Facebook Twitter
Το ζευγάρι έχει έναν ακόμη σκύλο, τον Χάρι.

Το ζευγάρι πρόσθεσε ότι οι προηγούμενοι ιδιοκτήτες του Όσκαρ όχι μόνο ήταν προκατειλημμένοι, αλλά προφανώς και πολύ κακοί στο να τον φροντίζουν αφού ο σκύλος δεν έχει στειρωθεί και έχει καρδιακό σκώληκα. 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Χιλή εκλογές Τραμπ

Διεθνή / Εκλογές στη Χιλή: Ο «Χιλιανός Τραμπ» προηγείται ενόψει δεύτερου γύρου

Γιος πρώην μέλους του ναζιστικού κόμματος και δηλωμένος θαυμαστής του δικτάτορα Αουγκούστο Πινοτσέτ, ο Καστ είναι γνωστός για τις θέσεις του κατά των αμβλώσεων και του γάμου ομοφύλων
THE LIFO TEAM
«Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Διεθνή / «Απλώς προσπαθούν να πλουτίσουν»: Η «επόμενη ημέρα» στη Γάζα και τα συμφέροντα που τη διεκδικούν

Το κόστος ανοικοδόμησης εκτιμάται ότι θα ξεπεράσει τα 70 δισ. δολάρια, γεγονός που καθιστά τη μεταπολεμική φάση ένα εξαιρετικά ελκυστικό πεδίο για ορισμένες εταιρείες
THE LIFO TEAM
Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Διεθνή / Το μεγαλύτερο φιλοδημοκρατικό κόμμα του Χονγκ Κονγκ αποφάσισε τη διάλυσή του υπό πολιτική πίεση

Η απόφαση αντανακλά, σύμφωνα με αναλυτές, τη σταδιακή συρρίκνωση των πολιτικών ελευθεριών που είχαν υποσχεθεί στο Χονγκ Κονγκ κατά την επιστροφή του στην κινεζική κυριαρχία το 1997
THE LIFO TEAM