Έφτασε η ώρα του Debate

Έφτασε η ώρα του Debate Facebook Twitter
1

Απόψε στις 9 αρχίζει στο στούντιο της Αθλητικής Κυριακής το ντιμπέιντ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών, στο οποίο σύμφωνα με τους επικοινωνιολόγους μια καλή εμφάνιση θα δώσει καλύτερη θέση αλλά κι ένα λάθος θα κοστίσει σε αυτόν που θα το διαπράξει.

Καινοτομία σε αυτό το ντιμπέιτ η ενότητα στην οποία οι δημοσιογράφοι θα μπορούν να ρωτούν ελεύθερα ότι θέλουν, έξω από τους θεματικούς κύκλους που έχουν καθοριστεί.

Επίσης στον τελευταίο κύκλο οι αρχηγοί θα είναι σε θέση να σχολιάσουν, να τοποθετηθούν, ή να υποβάλλουν ερώτηση σε κάποιον άλλον από τους αρχηγούς.

Σε αυτή την τηλεμαχία θα λάβουν μέρος επτά πολιτικοί αρχηγοί, οι Αλέξης Τσίπρας,  Ευάγγελος Μεϊμαράκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στ.Θεοδωράκης, Δ.Κουτσούμπας, Π. Καμμένος και Φ.Γεννηματά.

Απέναντι στου ςπολιτικούς αρχηγούς θα βρεθούν η Μάρα Ζαχαρέα από το Star, ο Μάκης Γιομπαζολιάς από το E TV, ο Πάνος Χαρίτος από την ΕΡΤ, ο οποίος θα έχει τον ρόλο του συντονιστή, η Όλγα Τρέμη από το Mega, η Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1, ο Αντώνης Σρόιτερ από τον Alpha και η Σία Κοσιώνη από τον ΣΚΑΙ.

 Οι θεματικοί κύκλοι συζήτησης στο ντιμπέιτ είναι οι εξής:

1ος κύκλος: Οικονομία, Ανάπτυξη, Ανεργία

2ος κύκλος: Παιδεία, Υγεία

3ος κύκλος: Μεταναστευτική πολιτική – προσφυγικό

4ος κύκλος: Εξωτερική πολιτική – Άμυνα

5ος κύκλος: Ελεύθερη ερώτηση επιλογής του κάθε δημοσιογράφου

6ος κύκλος: Δημόσια Διοίκηση και κοινωνική πολιτική

7ος κύκλος σε δύο γύρους: Οι αρχηγοί μεταξύ τους με ελεύθερες τοποθετήσεις του κάθε Αρχηγού και δυνατότητα, αν θέλει, να υποβάλει ερώτηση σε άλλον η άλλους αρχηγούς ή να απαντήσει σε ερώτηση που ενδεχομένως, του έχει ήδη υποβληθεί.

Στους έξι πρώτους κύκλους, κάθε ερώτηση θα διαρκεί έως 30”. Η απάντηση θα διαρκεί έως 1,5 λεπτό. Η δεύτερη διευκρινιστική ερώτηση επί της απάντησης θα διαρκεί έως 15”και η δευτερολογία του αρχηγού έως 30”.

Στον 7ο διπλό κύκλο των αρχηγών, ξεκινώντας από το μικρότερο σε δύναμη κόμμα, κάθε αρχηγός θα έχει στη διάθεσή του 1, 5 λεπτό ανά γύρο.

Οι πολιτικοί αρχηγοί θα προετοιμαστούν στα γραφεία του προέδρου της ΕΡΤ Διονύση Τσακνή, του διευθύνοντος συμβούλου Λάμπη Ταγματάρχη και ακολούθως στα γραφεία υπευθύνων της ΕΡΤ.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

σχόλια

Δεν υπάρχει δυνατότητα σχολιασμού

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ