Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Μοντέλα παρέλασαν με μάσκες εν μέσω ανησυχίας για τον κοροναϊό

Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι: Μοντέλα παρέλασαν με μάσκες εν μέσω ανησυχίας για τον κοροναϊό Facebook Twitter
Getty Images
0

Μία από τις επιδείξεις στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, αποδείχτηκε ακουσίως επίκαιρη καθώς τα μοντέλα εμφανίστηκαν φορώντας μάσκες προσώπου εν μέσω ανησυχίας για την παγκόσμια επιδημία του κοροναϊού.

Η παρουσίαση την κολεξιόν της Γαλλίδας σχεδιάστριας Marine Serre, πραγματοποιήθηκε εν μέσω αυξανόμενης ανησυχίας για το ξέσπασμα του κοροναϊού, που προκάλεσε την πτώση των αγορών σε όλο τον κόσμο την Παρασκευή.

View this post on Instagram

A post shared by MARINE SERRE - FUTUREWEAR (@marineserre_official) on

Ωστόσο η κολεξιόν της Γαλλίδας σχεδιάστριας είχε δημιουργηθεί πριν το ξέσπασμα της επιδημίας. Μάλιστα η ίδια έχει ξαναχρησιμοποιήσει μάσκες σε προηγούμενες κολεξιόν της.

View this post on Instagram

A post shared by MARINE SERRE - FUTUREWEAR (@marineserre_official) on


Σε προηγούμενη επίδειξή της τον Σεπτέμβριο τα πρόσωπα των μοντέλων ήταν καλυμμένα με μάσκες ή βέλο ως μέρος της ανοιξιάτικης – καλοκαιρινής της κολεξιόν. Οι μάσκες της έχουν χαρακτηριστεί κατά το παρελθόν ως «μάσκες αντι-ρύπανσης».Την 28χρονη σχεδιάστρια έχει εγκωμιάσει ο Τύπος της μόδας αρκετές φορές για πολλές δημιουργίες της.

 

Πέρα από τις δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στην Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι, πολλοί ήταν ανάμεσα στο κοινό των επιδείξεων που φορούσαν μάσκες προσώπου.


Η βιομηχανία ψυχαγωγίας έχει επηρεαστεί σημαντικά από την επιδημία του κοροναϊού με πολλές εκδηλώσεις να αναβάλλονται ή να ακυρώνονται.

Με πληροφορίες από BBC 

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ