Δολοφονία CEO UnitedHealth: Απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον 26χρονο που συνελήφθη

Δολοφονία CEO UnitedHealth: Απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον 26χρονο που συνελήφθη Facebook Twitter
Φωτογραφία των New York Times
0

Ο 26χρονος Λουίτζι Μαντζιόνε που συνελήφθη εχθές, είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του CEO της UnitedHealthcare, Μπράιαν Τόμσον.

Στον Μαντζιόνι απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όπως δίωξη για φόνο, αλλά και αδικήματα που αφορούν τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή και την παραχάραξη εγγράφων, σύμφωνα με το δίκτυο του CNN. Στα πρακτορεία σημειώνεται ότι εντός του εγγράφου, εννοείται ότι ο Μαντζιόνι είχε «κακή διάθεση απέναντι στις αμερικανικές εταιρείες».

Ο Μπράιαν Τόμσον, πυροβολήθηκε το μεσημέρι στις 4 Δεκεμβρίου, έξω από το ξενοδοχείο Hilton, όπου θα συναντούσε επενδυτές, σε συνέδριο. Σύμφωνα με πρώην πράκτορα του FBI, ο 26χρονος που διέπραξε έναν φόνο που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός δολοφόνου – τιμωρού με πρόθεση να στείλει ένα μήνυμα.

«Αυτό δείχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο, σαν εκδικητής. Κάποιος που είναι καλά προετοιμασμένος να κάνει μια δυνατή δήλωση και κατηγορεί την UnitedHealthcare» δήλωσε η πράκτορας στο The Daily Beast.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΥΣΗ ΠΟΛΕΜΟΣ Γ' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ

Διεθνή / Politico: Οι χώρες της Δύσης «βλέπουν να πλησιάζει» ο Γ' Παγκόσμιος Πόλεμος

Η ανησυχία για έναν νέο παγκόσμιο πόλεμο εντείνεται στις χώρες της Δύσης, με τη συντριπτική πλειονότητα των πολιτών σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Γαλλία και Καναδά να θεωρούν πλέον πιθανό το ξέσπασμα μιας μεγάλης διεθνούς σύγκρουσης μέσα στην επόμενη πενταετία
THE LIFO TEAM
ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΣΚΥΛΟΣ ΜΝΗΜΑ ΤΑΦΗ

Διεθνή / Σάο Πάολο: Νέος νόμος παίρνει το όνομα σκύλου που έμεινε για 10 χρόνια δίπλα στο μνήμα της κηδεμόνος του

Ο νόμος «αναγνωρίζει τον συναισθηματικό δεσμό ανάμεσα στους κηδεμόνες και τα κατοικίδιά τους» και επιτρέπει την ταφή σκύλων και γατών σε οικογενειακούς τάφους
THE LIFO TEAM