Δολοφονία CEO UnitedHealth: Απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον 26χρονο που συνελήφθη

Δολοφονία CEO UnitedHealth: Απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον 26χρονο που συνελήφθη Facebook Twitter
Φωτογραφία των New York Times
0

Ο 26χρονος Λουίτζι Μαντζιόνε που συνελήφθη εχθές, είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του CEO της UnitedHealthcare, Μπράιαν Τόμσον.

Στον Μαντζιόνι απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όπως δίωξη για φόνο, αλλά και αδικήματα που αφορούν τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή και την παραχάραξη εγγράφων, σύμφωνα με το δίκτυο του CNN. Στα πρακτορεία σημειώνεται ότι εντός του εγγράφου, εννοείται ότι ο Μαντζιόνι είχε «κακή διάθεση απέναντι στις αμερικανικές εταιρείες».

Ο Μπράιαν Τόμσον, πυροβολήθηκε το μεσημέρι στις 4 Δεκεμβρίου, έξω από το ξενοδοχείο Hilton, όπου θα συναντούσε επενδυτές, σε συνέδριο. Σύμφωνα με πρώην πράκτορα του FBI, ο 26χρονος που διέπραξε έναν φόνο που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός δολοφόνου – τιμωρού με πρόθεση να στείλει ένα μήνυμα.

«Αυτό δείχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο, σαν εκδικητής. Κάποιος που είναι καλά προετοιμασμένος να κάνει μια δυνατή δήλωση και κατηγορεί την UnitedHealthcare» δήλωσε η πράκτορας στο The Daily Beast.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Παλαιστίνιος ακτιβιστής Μαχμούντ Χαλίλ κινδυνεύει να συλληφθεί ξανά

«Η πόρτα μπορεί να άνοιξε για πιθανή εκ νέου κράτηση στο μέλλον, αλλά αυτό δεν σταματά τη δέσμευσή μας στην Παλαιστίνη, στη Δικαιοσύνη και τη λογοδοσία», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Χαλίλ
THE LIFO TEAM
Ισπανία:

Διεθνή / Ισπανία: Μετεωρολόγοι πέφτουν θύματα μίας αυξανόμενης «ρητορικής μίσους», αποκαλύπτει έρευνα

Η υπουργός Περιβάλλοντος δήλωσε ότι οι επιθέσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επηρεάζουν την αντίληψη για τη μετεωρολογία και υποτιμούν το έργο των επιστημόνων
THE LIFO TEAM
ΕΛΒΕΤΙΑ CRANS MONTANA ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ

Διεθνή / Ελβετία: H υπάλληλος του μπαρ που φέρεται να κρατούσε τα βεγγαλικά δεν γνώριζε τους κινδύνους, αναφέρει η οικογένειά της

Υπενθυμίζεται ότι οι Γάλλοι ιδιοκτήτες του μπαρ κατηγορούνται για ανθρωποκτονία εξ αμελείας, σωματική βλάβη εξ αμελείας και εμπρησμό εξ αμελείας
THE LIFO TEAM
ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει τις ένοπλες δυνάμεις στη Μινεσότα

Διεθνή / ΗΠΑ: Ο Τραμπ απειλεί να στείλει στρατό στη Μινεσότα - «Θα θέσω σε εφαρμογή τον Νόμο περί Εξέγερσης»

Στόχος του Αμερικανού προέδρου είναι η καταστολή των διαδηλώσεων που έχουν ξεσπάσει μετά τον θανάσιμο πυροβολισμό μίας γυναίκας από πράκτορα της Υπηρεσίας Μετανάστευσης (ICE)
THE LIFO TEAM