Δολοφονία CEO UnitedHealth: Απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον 26χρονο που συνελήφθη

Δολοφονία CEO UnitedHealth: Απαγγέλθηκε κατηγορία για φόνο στον 26χρονο που συνελήφθη Facebook Twitter
Φωτογραφία των New York Times
0

Ο 26χρονος Λουίτζι Μαντζιόνε που συνελήφθη εχθές, είναι ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση της δολοφονίας του CEO της UnitedHealthcare, Μπράιαν Τόμσον.

Στον Μαντζιόνι απαγγέλθηκαν κατηγορίες, όπως δίωξη για φόνο, αλλά και αδικήματα που αφορούν τη νομοθεσία για την οπλοκατοχή και την παραχάραξη εγγράφων, σύμφωνα με το δίκτυο του CNN. Στα πρακτορεία σημειώνεται ότι εντός του εγγράφου, εννοείται ότι ο Μαντζιόνι είχε «κακή διάθεση απέναντι στις αμερικανικές εταιρείες».

Ο Μπράιαν Τόμσον, πυροβολήθηκε το μεσημέρι στις 4 Δεκεμβρίου, έξω από το ξενοδοχείο Hilton, όπου θα συναντούσε επενδυτές, σε συνέδριο. Σύμφωνα με πρώην πράκτορα του FBI, ο 26χρονος που διέπραξε έναν φόνο που φέρει όλα τα χαρακτηριστικά ενός δολοφόνου – τιμωρού με πρόθεση να στείλει ένα μήνυμα.

«Αυτό δείχνει κάτι πολύ μεγαλύτερο, σαν εκδικητής. Κάποιος που είναι καλά προετοιμασμένος να κάνει μια δυνατή δήλωση και κατηγορεί την UnitedHealthcare» δήλωσε η πράκτορας στο The Daily Beast.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ και CNN

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Διεθνή / Γιατί θέλει ο Τραμπ τη Γροιλανδία και τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό για το ΝΑΤΟ;

Ο Ντόναλντ Τραμπ δηλώνει έτοιμος να «πάρει» τη Γροιλανδία με κάθε τρόπο, επαναφέροντας ένα σενάριο που φέρνει σε ανοιχτή σύγκρουση τις ΗΠΑ με τη Δανία και δοκιμάζει τα όρια της συνοχής του ΝΑΤΟ στην Αρκτική
THE LIFO TEAM
ΓΑΖΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ ΜΕΙΩΣΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ

Διεθνή / «Αναπαραγωγική βία» στη Γάζα: Πτώση 41% στις γεννήσεις σε σχέση με το 2022, σύμφωνα με εκθέσεις

Οι συντάκτες υποστηρίζουν ότι η εικόνα που προκύπτει από τις γεννήσεις, τις αποβολές και την κατάρρευση της μαιευτικής φροντίδας καλύπτει τις προϋποθέσεις της Σύμβασης για τη Γενοκτονία
THE LIFO TEAM
Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Διεθνή / Αργεντινή: Ένας νεκρός και τουλάχιστον 35 τραυματίες έπειτα από «μετεωρολογικό τσουνάμι»

Ο επικεφαλής της Πολιτικής Προστασίας του Μπουένος Άιρες χαρακτήρισε το περιστατικό «απρόβλεπτο», σημειώνοντας ότι «δεν υπήρχαν μετεωρολογικές ή επιστημονικές μελέτες που να το είχαν προβλέψει»
THE LIFO TEAM