Δεν παραδέχεται ο Ερντογάν την Γενοκτονία των Ποντίων: Εμείς είμαστε τα θύματα

Δεν παραδέχεται ο Ερντογάν την Γενοκτονία των Ποντίων: Εμείς είμαστε τα θύματα Facebook Twitter
0

Νέο προκλητικό μήνυμα για την 19η Μαΐου και τα 100 χρόνια από τη Γενοκτονία των Ποντίων έστειλε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, που δήλωσε πως δεν παραδέχεται καμία γενοκτονία από την πλευρά της Τουρκίας.

Ο Τούρκος πρόεδρος παραβρέθηκε στις εκδηλώσεις εθνικής γιορτής της Τουρκίας με τίτλο «19η Μαΐου ημέρα μνήμης του Ατατούρκ και γιορτής της νεολαίας», όπου δήλωσε χαρακτηριστικά πως «Η μεγαλύτερη γενοκτονία στην ιστορία διαπράχθηκε κατά του έθνους μας, όταν οι Οθωμανοί αποσύρονταν από τα Βαλκάνια».

«Στις περιοχές που κυριάρχησαν οι πρόγονοι μας, ως αναμνήσεις έμειναν η αγάπη, ο σεβασμός, η κατανόηση και η δικαιοσὐνη. Δόξα Τω Θεώ, στο μητρώο αυτού του λαού, δεν υπάρχει καμία αποικιοκρατία, καμία γενοκτονία, καμία τυραννία καμία άλλη ενέργεια μου να μας ντροπιάζει» πρόσθεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΗΠΑ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / 250 χρόνια ΗΠΑ: Ο Τραμπ το κεντρικό πρόσωπο των εορτασμών της επετείου, μετά την αποχώρηση καλλιτεχνών

Ο Αμερικανός πρόεδρος σχολίασε τις αποχωρήσεις λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «προσελκύει περισσότερο κόσμο από τον Έλβις Πρίσλεϊ» και μάλιστα «χωρίς κιθάρα»
THE LIFO TEAM
ΙΣΡΑΗΛ ΛΙΒΑΝΟΣ ΚΑΣΤΡΟ BEAUFORT

Διεθνή / Λίβανος: Ο ισραηλινός στρατός κατέλαβε το στρατηγικής σημασίας Κάστρο Beaufort

Λόγω της δεσπόζουσας θέσης του, το μεσαιωνικό φρούριο χρησιμοποιήθηκε ως στρατιωτικό οχυρό και υπήρξε στόχος πολλών μαχών και βομβαρδισμών, ιδιαίτερα κατά τον πόλεμο του Λιβάνου με το Ισραήλ το 1982
THE LIFO TEAM
ΙΑΝ ΜΑΚΚΕΛΕΝ ΛΟΑΤΚΙ ΚΟΙΝΟΠΟΛΙΤΕΙΑ

Διεθνή / Ο Ίαν ΜακΚέλεν σε πορεία διαμαρτυρίας κατά της ποινικοποίησης των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων

Ο ηθοποιός ένωσε τις δυνάμεις του με τους διαδηλωτές στο κέντρο του Λονδίνου, ενάντια στους νόμους που ισχύουν σε 29 χώρες της Κοινοπολιτείας, όπου οι ομοφυλοφιλικές σχέσεις παραμένουν παράνομες
THE LIFO TEAM