«Δεν είμαι τράπεζα»: Με μια ατάκα ο Κάρολος «ξέκοψε» στην βασίλισσα Ελισάβετ την επικοινωνία του με τον Χάρι

Ο βασιλιάς Κάρολος και ο πρίγκιπας Χάρι σε γρασίδι Facebook Twitter
Φωτ: Niall Carson-Pool/Getty Images
0

Επανειλημμένες προσπάθειες φέρεται να είχε καταβάλει η βασίλισσα Ελισάβετ προκειμένου να αποκατασταθούν οι σχέσεις του Κάρολου με τον πρίγκιπα Χάρι.

Η βασίλισσα πριν φύγει από τη ζωή φέρεται να επιχείρησε να επανασυνδέσει πατέρα και γιο, μετά την απόφαση Χάρι και Μέγκαν να αφήσουν πίσω τους τη ζωή στο παλάτι και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ.

Ο πρίγκιπας Χάρι φέρεται να «βομβάρδιζε» τη γιαγιά του με τηλεφωνήματα τους τελευταίους μήνες αλλά μια πηγή δήλωσε στη Sun ότι η βασίλισσα ήταν «ανίκανη και απρόθυμη» να χειριστεί τα αιτήματα του Χάρι.

Όταν στη συνέχεια ρώτησε τον Κάρολο γιατί δεν απαντούσε στις κλήσεις ή τα email  του Χάρι, ο γιος της φέρεται να απάντησε: «Επειδή δεν είμαι τράπεζα».

Η πηγή πρόσθεσε: «Η αείμνηστη βασίλισσα ήταν πάντα χαρούμενη να μιλάει με τον Χάρι, αλλά όταν εκείνος ζητούσε χρήματα, έλεγε: "Γιατί δεν μιλάς με τον πατέρα σου;"». 

Ο Χάρι της είπε ότι ο Κάρολος δεν απαντούσε πια στις κλήσεις του. Ο Κάρολος φέρεται να επέμενε για το ότι ο Χάρι του έστελνε email αντί να του τηλεφωνεί.

«Μέλη της οικογένειας, συμπεριλαμβανομένου του Ουίλιαμ, είχαν σταματήσει να μιλούν στον Χάρι όταν έμαθαν για τη συμφωνία του για το βιβλίο του, φοβούμενοι ότι όσα έλεγαν θα μπορούσαν να καταλήξουν σε έντυπα» πρόσθεσε η πηγή. «Ο Χάρι δεν είναι τόσο ευκατάστατος όσο πιστεύει ο κόσμος. Ήθελε χρήματα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό έρχεται καθώς δημοσιεύματα ανέφεραν ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα συνομιλήσει με τον πρίγκιπα Ουίλιαμ στον απόηχο του ντοκιμαντέρ του Netflix για τους Sussexes, το οποίο θα προβληθεί αργότερα αυτό το μήνα.

Πηγές λένε ότι ο Χάρι και η Μέγκαν συζήτησαν κατ' ιδίαν μία προσέγγιση προς τους συγγενείς του, αφού καταλαγιάσει ο «αναπόφευκτος σάλος» γύρω από το ντοκιμαντέρ.

Βέβαια, οι σχέσεις ενδέχεται να μην επιδιορθωθούν - ιδιαίτερα αν το ντοκιμαντέρ και τα απομνημονεύματα του πρίγκιπα ρίξουν κι άλλο «λάδι στη φωτιά».

Πηγή δήλωσε στην Mirror: «Υπάρχει ένα εντελώς ενιαίο μέτωπο από τον βασιλιά και την οικογένειά του σχετικά με τις πολυάριθμες προσπάθειες να συμφιλιωθούν ιδιωτικά με τον δούκα και τη δούκισσα του Σάσεξ, οι οποίες δυστυχώς οδήγησαν για άλλη μια φορά την άλλη πλευρά να επιθυμεί να εκθέσει τα επανειλημμένα παράπονά της στον κόσμο.

Εάν υπάρχει ανάγκη να απαντήσουμε σε οτιδήποτε στην επερχόμενη σειρά, τότε να είστε σίγουροι ότι η απάντηση θα είναι γρήγορη και ισχυρή».

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ

Διεθνή / Ένοπλη επίθεση στην Τουρκία: Στους έξι οι νεκροί - Αγνοείται ο δράστης

Το κρατικό πρακτορείο Anadolu και η εφημερίδα Sabah ανέφεραν ότι οι Αρχές αναζητούν έναν 37χρονο άνδρα, ο οποίος φέρεται αρχικά να δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του και στη συνέχεια να εξαπέλυσε την αιματηρή επίθεση
THE LIFO TEAM
ΕΤΙΕΝ ΝΤΑΒΙΝΙΟΝ ΠΑΤΡΙΣ ΛΟΥΜΟΥΜΠΑ ΚΟΝΓΚΟ ΒΕΛΓΙΟ

Διεθνή / Πέθανε ο πρώην Βέλγος διπλωμάτης, Ετιέν Νταβινιόν - Κατηγορούνταν για τη δολοφονία του Πατρίς Λουμούμπα

Ο Ετιέν Νταβινιόν ήταν ο τελευταίος εν ζωή κατηγορούμενος για τη δολοφονία του πρώτου πρωθυπουργού της Λαϊκής Δημοκρατίας του Κονγκό και αναμενόταν να δικαστεί για την υπόθεση
THE LIFO TEAM
ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΟΡΜΟΥΖ ΙΡΑΝ

Διεθνή / Στενά του Ορμούζ: Το Ιράν ιδρύει αρχή διέλευσης για να εισπράττει τέλη από τα πλοία

Η Τεχεράνη προχώρησε στη δημιουργία επίσημου φορέα για τη διαχείριση και την επιβολή χρεώσεων στα πλοία που διέρχονται από τα Στενά του Ορμούζ, σε μια ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη κίνηση, την ώρα που δεξαμενόπλοια συσσωρεύονται στη θαλάσσια οδό και οι ειρηνευτικές συνομιλίες παραμένουν σε αδιέξοδο
THE LIFO TEAM
ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / ΗΠΑ: Χιλιάδες στην Ουάσινγκτον σε εκδήλωση προσευχής για τη «χριστιανική Αμερική»

Στην εκδήλωση συμμετείχαν στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ και γνωστοί ευαγγελικοί υποστηρικτές του προέδρου, ενώ οργανώσεις προειδοποιούν ότι θολώνουν τα όρια ανάμεσα στο κράτος και τη θρησκεία
THE LIFO TEAM