Δεν αισθάνεται «παγιδευμένος» από τη ζωή στο παλάτι ο Ουίλιαμ

Δεν αισθάνεται «παγιδευμένος» από τη ζωή στο παλάτι ο Ουίλιαμ Facebook Twitter
0

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ δεν αισθάνεται «παγιδευμένος» από τη ζωή του στη βασιλική οικογένεια - και έχει αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στη μοναρχία μετά τις δημόσιες επιθέσεις του αδελφού του.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει του Page Six που επικαλείται φίλο του πρίγκιπα, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Ουίλιαμ έχει αποδεχτεί πλήρως το ρόλο του». 

«Είναι εγγονός της γιαγιάς του, σε σχέση με το καθήκον και την υπηρεσία», πρόσθεσε ο φίλος του Ουίλιαμ, συγκρίνοντάς τον με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Στο ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα βοήθησε ώστε τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να έρθουν ακόμα πιο κοντά. 

Ο Ουίλιαμ ήρθε πιο κοντά στη βασίλισσα και τον πατέρα του τονίζει το ρεπορτάζ, με το φίλο του που επικαλούνται ως πηγή οι UK Times να λέει ότι «όσο ο Ουίλιαμ έρχεται κοντά στον πάτερα του τόσο βλέπει τις ομοιότητες που έχει μ’ αυτόν».

Με πληροφορίες από Times, Page Six και ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Διεθνή / Πρίγκιπας Άντριου: Η φωτογραφία του ανήμερα των Χριστουγέννων μετά τον αποκλεισμό από τη βασιλική οικογένεια

Ο αδελφός του βασιλιά Καρόλου εθεάθη λυπημένος και μόνος στο Royal Lodge, από το οποίο σύντομα θα φύγει, ενώ τα υπόλοιπα μέλη της βασιλικής οικογένειας πέρασαν μαζί τα Χριστούγεννα
THE LIFO TEAM