Δελφίνια παίζουν με τα κύματα, δίπλα σε σέρφερ

Δελφίνια παίζουν με τα κύματα, δίπλα σε σέρφερ Facebook Twitter
0

Την ώρα που κάποιοι σέρφερ προσπαθούσαν να δαμάσουν τα κύματα, σε παραλία του Σίδνεϊ, σε πολύ μικρή απόσταση μερικά δελφίνια επιδείκνυαν τα δικά τους «ταλέντα». 

Καθηγητής πανεπιστημίου κατέγραψε το όμορφο στιγμιότυπο με τα δελφίνια και ανάρτησε το βίντεο με αφορμή τη χθεσινή Ημέρα της Γης, σύμφωνα με τον Independet. 

Στο βίντεο, τα δελφίνια είναι κοντά στους σέρφερ και κάνουν βουτιές στα κύματα. Είναι σύνηθες δελφίνια να κολυμπούν κοντά στις ακτές, σημειώνει ο Independent, ενώ τα θηλαστικά αυτά πολλές φορές κάνουν παιχνίδια. 

Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΙΡΑΝ ΗΠΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΡΑΜΠ

Διεθνή / Κίνδυνος ανάφλεξης στη Μέση Ανατολή: Το Ιράν έτοιμο για «ολοκληρωτικό πόλεμο» - Σε υπόγειο καταφύγιο ο Χαμενεΐ

Ο στρατός του Ιράν φαίνεται πως είναι έτοιμος για το χειρότερο σενάριο - Άγνωστο πώς μπορεί να απαντήσει η Τεχεράνη σε ενδεχόμενη αμερικανική επίθεση - Στην Ουάσινγκτον και όχι στο Μαρ-α-Λάγκο ο Τραμπ
THE LIFO TEAM