Βρέθηκε το φονικό όπλο του διπλού εγκλήματος στην Κύπρο

Βρέθηκε το φονικό όπλο του διπλού εγκλήματος στην Κύπρο Facebook Twitter
0

Βρέθηκε το φονικό όπλο της διπλής δολοφονίας στην Κύπρο, σύμφωνα με την κυπριακή ιστοσελίδα sigmalive.com.

Kατόπιν υπόδειξης του 33χρονου που έχει συλληφθεί για την υπόθεση, η αστυνομία εντόπισε το μαχαίρι που χρησιμοποιήθηκε για την δολοφονία του ζευγαριού στον Στρόβολο τα ξημερώματα της περασμένης Πέμπτης, καθώς και τα ρούχα που φορούσε ο δράστης κατά τη διάπραξη του εγκλήματος

Τα ευρήματα θα σταλούν για περαιτέρω εγκληματολογικές εξετάσεις.

Τα τεκμήρια εντοπίστηκαν στην οικία του πατέρα του υπόπτου.

Δεν αποκλείεται εντός των επόμενων ωρών η αστυνομία να προχωρήσει και σε περαιτέρω συλλήψεις, καθώς ο 33χρονος φέρεται να ενέπλεξε στην υπόθεση ακόμα δύο αδέλφια, με ιστορικό σε διαρρήξεις. 

Νωρίτερα, ο 15χρονος είχε αναγνωρίσει τον 33χρονο ύποπτο που κρατείται για την υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του «Πολίτη».

Το παιδί, θυμόταν πως ο δράστης που του είχε μιλήσει ήταν λεπτός με μούσι και ύψος 1.70 μ και αμέσως τον αναγνώρισε.

«Πάσχουσα διαδικασία»

 

Νομικές πηγές πάντως που μίλησαν στον «Πολίτη» υπογράμμισαν ότι η διαδικασία αναγνώρισης, έτσι όπως εξελίχθηκε, «ήταν πάσχουσα» αφού οι φωτογραφίες του 33χρονου είδαν το φως δημοσιότητας μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και έτσι οποιοσδήποτε θα μπορούσε να έχει πρόσβαση σε αυτές «με ότι αυτό συνεπάγεται».

Ο 15χρονος θετός γιος του Γιώργου Χατζηγεωργίου και της Κωνσταντίνας Σεργίου που δολοφονήθηκαν τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης, κατέθεσε σήμερα στους ανακριτές.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Φιλελεύθερου», σε προηγούμενη μαρτυρία του ο 15χρονος είχε κάνει λόγο στην Αστυνομία για δύο δράστες.

Όπως είχε πει, ένας εκ των δραστών που δεν είχε καλύψει το πρόσωπό του διαβεβαίωσε το παιδί ότι δεν θα τον πειράξουν καθώς και ο ίδιος είχε έναν γιο.

Το παιδί προσήλθε σήμερα στους ανακριτές συνοδευόμενο από οικεία του πρόσωπα και έναν παιδοψυχίατρο.

Με πληροφορίες από sigmalive.com

Διεθνή
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΧΕΔΙΟ ΤΡΑΜΠ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ ΕΕ

Διεθνή / Ουκρανία: Ποιες χώρες ετοιμάζουν αντιπρόταση στο σχέδιο 28 σημείων του Τραμπ - Οι «κόκκινες γραμμές»

Τι λένε τρεις πηγές στο Reuters - Πίεση Τραμπ στον Ζελένσκι να υπογράψει - «Παρόμοιες εγγυήσεις ασφαλείας με αυτές στο Άρθρο 5 του ΝΑΤΟ» έχει το αμερικανικό σχέδιο
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Διεθνή / Τι σημαίνει η νέα πολιτική της Ακτοφυλακής των ΗΠΑ για τη σβάστικα και τις θηλιές της Κου Κουξ Κλαν

Η ηγεσία της Ακτοφυλακής έχει δεσμευτεί ότι τα σύμβολα «παραμένουν αντίθετα με τις αξίες του σώματος», όμως το πώς θα εφαρμόζεται στην πράξη το νέο καθεστώς παραμένει ανοιχτό
LIFO NEWSROOM
G20 ΣΥΝΟΔΟΣ

Διεθνή / Χωρίς Τραμπ και Πούτιν η σύνοδος της G20: Έκκληση να τερματίσουν «τις συγκρούσεις που προκαλούν τόσο θάνατο»

Η κυβέρνηση Τραμπ μποϊκοτάρει τελείως τις συνομιλίες, καθώς κατηγορεί την κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής ότι καταπιέζει τους λευκούς γαιοκτήμονες
LIFO NEWSROOM
ΓΙΑ ΣΚ - Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Διεθνή / Βούτσιτς για τις καταγγελίες περί «σαφάρι ελεύθερων σκοπευτών» στο Σαράγεβο: «Δεν έχω σκοτώσει κανέναν»

Την ίδια ώρα, εισαγγελείς στο Μιλάνο έχουν ξεκινήσει έρευνα για Ιταλούς υπηκόους που ενδέχεται να συμμετείχαν σε αυτές τις δολοφονικές «εκδρομές»
LIFO NEWSROOM
Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι - «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Διεθνή / Στον Λευκό Οίκο ο Μαμντάνι: «Είχαμε μια υπέροχη συνάντηση», λέει ο Τραμπ

Απρόσμενα θετικό το κλίμα της συνάντησης - «Συμφωνήσαμε σε περισσότερα από όσα περιμέναμε», δήλωσε ο Αμερικανός πρόεδρος - Τι απάντησε για τον χαρακτηρισμό «φασίστας» που του αποδίδει ο Μαμντάνι
LIFO NEWSROOM